Sami Taha Özkan
Sarı Üye
- 12 Haziran 2025
- 609
- 222
- 63
Tarihe tanıklık ediyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ET ile denk gelirler belki, bir sonraki seçimde aday olur diye düşünüyorum. Yani 1 dönem daha dursun özbek görüp ardından ET'ye geçeriz.ET ile cok iyi anlasirlardi
o zamana ali koc donmus olurET ile denk gelirler belki, bir sonraki seçimde aday olur diye düşünüyorum. Yani 1 dönem daha dursun özbek görüp ardından ET'ye geçeriz.
Nuri de benzer profildi (İlkay çok daha önde tabii) ama şu ana kadar hayal kırıklığı oldu. İlkay elbette zeka, yetenek, entelektüel birikim manasında aktif en iyi 3-5 topçudan biridir geçmişi ve donanımı itibariyle ama her çok iyi topçudan çok iyi hoca olur beklentisine girmemek lazım bence. TD işi başka bir meziyet çünkü, çok örneği var. Okan Buruk'tan şöyle bir TD çıkacağını kırk yıl düşünsen aklına gelmez muhtemelen. Bu işi yapar diyeceklerimizden ise tam tersine bir şey olmadı mesela. (Hagi, Emre B. vs)Gittiği takımda oyuncu iken TD gibi hareket ediyor, TD olsa ne yapar Allah bilir. Türkçesi de Almancı olmasına rağmen gayet düzgün, ingilizce, Almanca biliyor. Daha ne
İnandırmak. Takıma geldiği andan itibaren sadece oynamadı, takımı oynattı. Benim dikkat ettiğim bu açıkçası. Yaklaşımları da güzel. Hagi zamanında bunu yapıyordu, ama hagideki sıkıntı sinirlerini kontrol edemiyordu, modern futbola TD olarak ayak uyduramadi. İlkay modern futbolu dizayn eden kişilerle çalıştı ve onların kilit oyuncusu/kaptanı oldu. Nuri ise daha silik bir tip. İlkay kadar baskın değil açıkçası. Gittiği takımlarin her birinde vazgeçilmez oyuncu değildi Nuri. Bu kesinlikle TD olacağı anlamına gelmez ama zeka, olgunluk, bilgi ve iletişim anlamında TD olmaya en yakın kişi son dönemde gördüğüm İlkay var.Nuri de benzer profildi (İlkay çok daha önde tabii) ama şu ana kadar hayal kırıklığı oldu. İlkay elbette zeka, yetenek, entelektüel birikim manasında aktif en iyi 3-5 topçudan biridir geçmişi ve donanımı itibariyle ama her çok iyi topçudan çok iyi hoca olur beklentisine girmemek lazım bence. TD işi başka bir meziyet çünkü, çok örneği var. Okan Buruk'tan şöyle bir TD çıkacağını kırk yıl düşünsen aklına gelmez muhtemelen. Bu işi yapar diyeceklerimizden ise tam tersine bir şey olmadı mesela. (Hagi, Emre B. vs)
Arda örneği de var. Asla bu tarz bir teknik direktör profili çıkacağını beklemezdim mesela şahsen. Başarılı olur olmaz göreceğiz onu.İnandırmak. Takıma geldiği andan itibaren sadece oynamadı, takımı oynattı. Benim dikkat ettiğim bu açıkçası. Yaklaşımları da güzel. Hagi zamanında bunu yapıyordu, ama hagideki sıkıntı sinirlerini kontrol edemiyordu, modern futbola TD olarak ayak uyduramadi. İlkay modern futbolu dizayn eden kişilerle çalıştı ve onların kilit oyuncusu/kaptanı oldu. Nuri ise daha silik bir tip. İlkay kadar baskın değil açıkçası. Gittiği takımlarin her birinde vazgeçilmez oyuncu değildi Nuri. Bu kesinlikle TD olacağı anlamına gelmez ama zeka, olgunluk, bilgi ve iletişim anlamında TD olmaya en yakın kişi son dönemde gördüğüm İlkay var.
PS. Okan hocanin iletişimi(ilk 11le olan) begenirken diğer özelliklerini beğenmiyorum.![]()