İlkay Gündoğan, Tekrar Manchester City'de

Cityle 1 senelik imzalar gelecek sene bizden 3 senelik sözleşme ister. Defolsun gitsin.

Olay para. Orada senelik net 8-10 alacaksa 13-15 verseydin sana gelirdi ama o parayı veremediğin için gelmedi. Bundan sonra bence gelmesine gerek yok çünkü demek ki bu adam kafasında bir şeyleri bitirince buraya gelecek kafasında bir şeyleri bitirince de asla istediğimiz katkıyı vermez.

1+1 diyen de var.
para için daha iyi adresler vardır city'den (bence tabii) - maaştan ziyade imza parası alacaktır kontrat boşa düştüğünde.

genede zorla değil isteğiyle işler olması daha önemli - Fabrizio'nun dediği gibi 2025 te serbest oluyorsa şampiyon olursak haziranda bağlanır o iş.

Seneye city kapiya koyunca menajeriyla haber yollar alin beni ben Galatasarayliyim diye. Senelik 5 milyon 3 senelikte slzlesme ister. Bu ilkay denilen elemani birdaha Galatasaraya isteyeni dövmek lazim

141032289-ilkay-gundogan.jpg

The end.

Halbuki bileklerini kesse sarı kırmızı akardı. Hayret..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

adam pep ile cok iyi arkadaslar bize niye gelsin,özil gibi futboldan emeklide olmadı

adam city imkanı varken bize gelse bu sefer de futbolu kafasında bitirmiş para için geldi derdiniz.

bi gün yolu bizim çapta ülke ve takımlara düşüp de bizi tercih etmezse o zaman sorgularsınız adamlığını da, galatasaraylılığını da.

Takım sevdasi boş işler. Adam daha doymamış. Ben profesyonelim diyor. 3 sene sonra gelir o zaman da turkiye de ki takımlar buna para saçar.

Çaptan düştükten sonra niye isteyelim yav? Hala çok iyi olabilir ama zaten bu yaşta o seviyede oynayabildiği için istiyordu isteyen. Ha yönetimin bu transferle uğraştığını da düşünmüyorum. Kalkıp 2 sene sonra posasına para saçmaya kalkarlarsa onların da aklına tüküreyim.

Abi adam City ilgilenirken (bir de 7 yıl oynadığı kulüp) bize gelse ya hepimizin toplamından daha iyi Galatasaraylı'ymış derdim ya da kafayı yemiş derdim. Ortası yok.

Hayırlısı olsun kendisi için.

Dönmesinin tek nedeni guardiola bence. Bugün orada başka biri olsa geri dönmezdi city’e.

Bu sene bırakacak büyük ihtimalle, hatta ederson ve kdb’de Arabistan’a bu nedenden ötürü gitmemiştir. Son bir meydan okuma yapacaklar
Devam etme ihtimali var, kendisi de söyledi. (Pep'ten bahsediyorum).

1 yıllık sözleşme yapmış. 35'te düşünüyor demekki Türkiye'ye gelmeyi
Düşünmüyor. Pep'in (City'de kalsa veya Pep başka takıma gitse de) antrenör ekibine katılmak istediğini söyledi, Pep de kabul etmiş. TD olmak istiyor. 1+1 sözleşme imzaladı, seneye muhtemelen player-coach olarak Pep'le devam edecekler City'de. Sonra Pep nereye giderse oraya.

Geri
Üst Alt