İlkay Gündoğan, Tekrar Manchester City'de

1+1 diyen de var.
1+1 ayrıca
Seneye city kapiya koyunca menajeriyla haber yollar alin beni ben Galatasarayliyim diye. Senelik 5 milyon 3 senelikte slzlesme ister. Bu ilkay denilen elemani birdaha Galatasaraya isteyeni dövmek lazim
Nasıl bir dünyada yaşadığınızı merak ediyorum. City kapıya koymayacak. 1+1 olayı Pep'in City'de kalıp kalmayacağıyla alakalı diye düşünüyorum, zira Pep'in antrenör kadrosuna katılmak istiyor, Pep'in de okeyi var.

Saçma sapan romantizm.. Çalhanoğlu'da böyle, bu da. Şöyle bakınca bu tip camia benimsemeleri tamamen popülarite üzerine kurulu olduğunu düşünmekteyim. Adam zaten yüksek seviyede oynuyor. Türkiye'de seviye belli ve hangi takımın taraftarı olduğunun açıklamasının kendisinde yaratacağı bir kaygı yok ki. Zaten bu şekilde gelenlerin çoğunun da akıbeti belli. İlkay takıma yaramaz demiyorum tabii ki de. Ama fazla kasmaya gerek yok. Ver teklifi, gelirse gelir. Galatasaray bir şey kaybetmez.
+

City özelinde şanslı takım. Tökezlemeye müsait bir boşluk vardı. İlkay onu doldurur.

her türlü başarıyı kazanmışsın. mesleki olarak en üst seviyeyi yaşamışsın. hala iyi seviyedeyken eğer ki Galatasaraylı'yım diyorsan geleceksin. kadayıf olduktan sonra gelmenin anlamı yok.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona tekmeyi basınca zoruna gitti herhalde 34 yaşında ayrildigin takima dönmek. Bu madamla ilgili bir daha başlık açılmaması dileğiyle.

Herifin kendisi keltosu arayıp beni alır mısın diye yalvarmis. Siz de burada yönetime sallayın yok cabalamadilar yok istemediler diye. Bu hayinin adı bir daha anilmamali.

Dusman gotune, bizden uzak dur renktas

Gelmesin yav pili bitince gelip 3 milyon alıp yatarak, kendini takımdan büyük gören futbolculugu bitmiş bir profile ihtiyaç yok

Bu macta gorduk ki saraya nefes aldiracak bir pasor almaliyiz .

Ilkay gelirse sara beynini kullanmadan top kapmaya odaklanabilir.

city elden çıkarmak isterse 1 kere daha gidelim, gene kem küm ederse bi daha bizim stadın yanından bile geçmesin aracıyla

Gelmesin. O tren kaçtı.

Geri
Üst Alt