İllere Göre Sığınmacı Dağılımı

Tuna Köse

Baba Gündüz
4-gecici_koruma_kapsamindaki_suriyelilerin_illere_gore_dagilimi_050416.jpg

Not: Samsunda bulunan 3298 kişinin yarısı sanırım bizim mahallede, arapça resmi dilimiz oldu artık.

ne desek boş
bu kadar insanın hayatını alt üst eden herkesin tæ

Ülkenin demografik yapısını değiştirmek için yapılmış planlı bir hareketti. Hepsinin oy vereceği parti belli, kiraların yükselmesi emlak, ucuz işgücü vb. avantajları da çok güzel. çok güzell.

İzmir'in sadece 1 ilçesini saydilar sanırım keza başka türlü İzmir'de 90 bin mülteci olmasının mantıklı açıklaması yok. Birde kilise üzüldüm zaten nüfusu ne kadar ki 130 bin mülteci var kendi memleketinde adamlar azınlık olmuş

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çankırı-çorum-yozgat-konya-erzurum-kayseri-trabzon-rize gibi akp li şehirlere bölüştürselermiş.o çok sevdikleri suriyelilerle kardeş kardeş yaşarlar ne güzel!!!!

Şaka falan geliyor ama bunlar vatandaşlık alırsa yarın referandum olsa Kilis ve Hatay'ı Suriye'ye kaptırmamız mümkün

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bide geçici koruma denmiş bunlar nah geri gider.

Bu ülkenin ta .... artık yaşanacak gibi değil. Her taraf ne olduğu belirsiz araplarla doldu. Terör sıradan bir şey artık. Her an her yerde havaya uçabiliriz. Orda burda mollalar, "dindar" öğretmenler çocuklarımızın ırzına geçiyor. Her gün 10 küsür kadın cinayeti.

Atatürk'ün Cumhuriyeti'nden birilerinin çiftliğine..Nerden nereye..

İzmir de 90 bin olmasının imkanı yok. Her dolmuş ve markette Suriyeli çalışana denk geliyorum son zamanlarda. Sokaklar desen toplu taşıma aracı kullanmak için abi bas bas diyen çocuklarla dolu.

Bence çok daha fazla var. Girenlerin hepsinin kayıtlı olduğunu düşünmüyorum.

Adana da nereye baksan Suriyeli var her köşede.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Rakamlar gercegin cok cok altinda . Istanbul'da 394 bin multeci olmasi icin . Istanbul nufusunun 1 milyon civari olarak kabul edilmesi gerekir .

Resmi rakam 2.7 milyon ise demekki 5 milyon suriyeli var ülkemizde. Adamların ülkenin yarısı bizde nerdeyse.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asıl tehlike çocuk suriyeliler.yaklaşık 1 milyon 200 bin suriyeli çocuk var ve bunlar okula gitmiyor.mafya ve terör örgütleri için potansiyel üyeler!!!!

15-20 sene sonra ulke ne hale gelecek bakalim.

Geri
Üst Alt