Illuminati

Cevap: İlluminati

Atatürk'e saygı göstermeyen kişiler, ya bilgisizdir ya da art niyetlidir. Bıdıbıdı yapmayacağım. O başımıza gelmiş en büyük "ŞEY". Onu saygıyla anmak ve gerektiğinde yüceltmek bunu da birlikte ülke olarak daha ileriye giderek yapabiliriz.

Bu illuminati geyiği nedir bilmiyorum, merakta etmiyorum. Saçmalık olduğu aşikar. Tepki alabilirim, gerçekten fifi..

Ergen uğraşı sanırım, komik gereksiz işler. Beyninizi bu bilgilerle yorcağınıza, gidin ünlü Bilim Adamlarının hayatlarını ve/veya tarihe damga vurmuş savaş-politikaları irdeleyin ki kişisel gelişiminize bir gram katkı yapsın.

İlluminati Kartları(Bildiğiniz kart oyunu)..Bunların 1993 te piyasaya çıktığını hatırlatmakta fayda var..

11 Eylül Saldırıları (Tabi saldırı demek ne kadar doğruysa :) )

42314.jpg
pentagon.jpg

Japonya depremi ( Kartın üstündeki saate dikiz )

92018aad2b61.jpg
ec46717911e7.jpg

Bunlar ilk elden hızlıca bulduklarım..İlluminati Kartı diye aratırsanız bir dünya daha bulabilirsiniz bunlardan..İçlerinde garip olan kartlar var..Mesela yapay uzaylı saldırısı :) Elemanlar bunu planlıyor aga :) Biz oturalım daha Drogba gelecek diye bekleyelim :)

Dipnot : Diğer kartlarıda incelerseniz aslında elemanların bir senaryo gerçekleştirme amacında olduklarını ve sahne sahne bunu bize oynattıklarını, seyrettirdiklerini demiyorum bakın oynattıklarını :) görebiliriz..

@Tuğrul,

Illuminati adında kartlı bir oyun geliştirilmiş; o kartlardan bahsediyor olmayasın? :)

Hmm bu dediğin gayet tabi olabilir..Biraz araştıralım bakalım bişi çıkıcak mı :)

sikkofield denen çocuğun yazısını okudun mu?

Seni o paklar bence. Güzel noktalara değinmiş. Atatürk'ün istediği tek devlet olduğu doğru ama bunun için vasiyetini okumak lazım. Anlatılanlardan yola çıkarsak benim düşüncem orta asya ve bu topraklarda Amerika'ya karşı, geçmişteki sovyet gibi bağımsız bir Türk Birliği kurmak. Türki devletlerle. Eminimki vasiyetinde yazan ve açıklanmayan odur. Müttefikimiz kızmasın diye açıklanmıyordur.

Atatürk'e saygı göstermeyen kişiler, ya bilgisizdir ya da art niyetlidir. Bıdıbıdı yapmayacağım. O başımıza gelmiş en büyük "ŞEY". Onu saygıyla anmak ve gerektiğinde yüceltmek bunu da birlikte ülke olarak daha ileriye giderek yapabiliriz.

Bu illuminati geyiği nedir bilmiyorum, merakta etmiyorum. Saçmalık olduğu aşikar. Tepki alabilirim, gerçekten fifi..

Ergen uğraşı sanırım, komik gereksiz işler. Beyninizi bu bilgilerle yorcağınıza, gidin ünlü Bilim Adamlarının hayatlarını ve/veya tarihe damga vurmuş savaş-politikaları irdeleyin ki kişisel gelişiminize bir gram katkı yapsın.

geyik falan değil son 200 yılın ta kendisi

o inceleyin dediğin savaşları bile bu örgüt çıkarıyo

dünyayı onlar yönetiyo

ama hayır gerek yok koyunluğa devam edelim

Bu 2 cümleyi nasıl arka arkaya kurdun,bunu da açıklarsan sevinirim.Hani bilmediğin birşey hakkında nasıl fikir edinebildin de,saçmalık kanaatine vardın,doğa üstü güçlerin falan mı var ?

:asd: haklı çıkmak şeytan hazzı :asd:

Adem üstad buldum 1995 ten örnekler, vakit bulunca paylaşıcam..

Terrorist_nuke.jpg

şu 1995de satılan oyun kartlarından bir tanesi

11 eylülde olacakların nasıl önceden planlandığı buradan da görülebilir

Ku Klux Klan, her şeyi okuyosunuz bunuda okuyun bari.

Atatürk mason ve illüminatiye hizmet ettiyse bende ederim arkadaş bu kadar basit

Adamlar istedikleri her şeyi yapıyorlar ve biz sadece izleyebiliyoruz. Adamlar her yere sızmış durumdalar. Her geçen gün gençleri çeşitli kitaplarla , çeşitli videolarla , saçma sapan fikirlerle kandırıyorlar. siyonizm andınlık gibi saçma sapan şeyler. Her geçem gün bizleri kendi düzenlerine alıştırıyorlar. YENİ DÜNYA DÜZENİ peh. yaptıkları her işte bunu vurguluyorlar ve bize artık normalmiş gibi geliyor herşey.

Geri
Üst Alt