Illuminati

Cevap: İlluminati

subliminal-seychelles-sex.gif

Paranın sağ kenarına bakın, palmiyelerden ne yazmışlar :))

Savunmayı yapan ben değilim,can dündarın belgeselinde söylediklerini aktardım.Ayrıca sırf bir duruşu ile birilerini mason ilan edeceksek işimiz var gerçekten.Her üçgen çizen illuminatici değilse her elini göğsüne götüren de mason olmasa gerek ?

Sana bu durum inandırıcı geldiyse bilemem Oğuzhan ama ben inanmadım. Atatürk'ün mason olabileceğine dair tek veri de bu değil üstelik, o yüzden araştırın dedim zaten..

Bir konuya da Ataturk u karıştırmasanız şaşardım zaten...

Birşey biliyorsan adam gibi anlat çamur atma oluyor diğer türlü.

Ne kadar zormuş google'a bişeyler yazmak. Ben sana yön göstermeden "Atatürk mason olabilir, bu konuda belgeler var ama ben gördüm sana da söylemem" dersem çamur atmış olurum. Ama yön gösteriyorum tembellik edip bakmayan sensin ;)

Ne kadar zormuş google'a bişeyler yazmak. Ben sana yön göstermeden "Atatürk mason olabilir, bu konuda belgeler var ama ben gördüm sana da söylemem" dersem çamur atmış olurum. Ama yön gösteriyorum tembellik edip bakmayan sensin ;)

Googla "yusuf köse mason mu" yazsam onla iligli birşeyler bile çıkar. Güvenilir kaynak bulup ordan seçmek ayrı birşey googlea yazıp bakmak ayrı. Neyse

Atatürk'ün o pozisyonunun Illuminati ve bilumum saçma şeylerle bağdaştırılması bile bu mevzunun absürtleştiğini kanıtlar nitelikte zaten. Ki gerçekten mason olsa da saygımdan ödün vermem hiçbir şekilde... Ayrıca tekrar ediyorum o videoyu paylaşmaktaki gayem kesinlikle ve kesinlikle olayı başka bir yöne çekmek değildi, tekrar altını çizeyim. :)

bu ilmantimi ne seyse fazla ora bura cekecek olursan cok seyi icine katarsin

Muzik ve Eglence dunyasiinda bir yapilanma var

Insanlarin Dunyaevi Zevk ve hazlara yonlendirilmesi ozendirmesi var buna inanirim

Amma bu gun Ataturku getirip ora baglarsan ve bunuda Islamcilar yapiyor dersen ahmakin teki oplursun baskada bir sey olmaz

asil Ilumunatinin oyunu8na gelmis olursun

BNu konuyu okudum cebimde bir dollar vardi

gitdim bozdurudum hemen ;0

serfsiz illumanti ;)

Şu adamı okuyup da ciddiye alan varmı?

Türk Dil Kurumunuda sabetaycı olduğu için kurmuş zaten Atatürk. Söyleyin o yazıyı yazan arkadaşa google'a iyi yazsın, iyi öğrensin.

Şüpheci bakış açısına asla kötü bakmıyorum,bakmam da zaten.Bilimin ilerlemesinin en büyük sebebi budur.Ama burada istenilerek yaratılan bir yönlendirme var.Olur olmaz şeylerden insanlar saçma sapan sonuçlar çıkartıyorlar.Bu şüpheci bakış açısından çıkıp zorlamaya giriyor artık.İllüminati belki toplumları yönlendiren birşey ise,keza anti olarak bunu kullanıp toplumları anti-illüminati yönünde yönetmek için de kullanılabilir insanlar.

Mesela 2.Dünya Savaşı öncesi Büyük Britanya İmparatorluğu illüminatinin kullanımı açısından en büyük örnek ise Hitler'in yaptığı ise anti-illüminati kullanıp Almanları çevresinde toplamaktır.Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.

Geri
Üst Alt