Illuminati

Cevap: İlluminati

tarkan2.jpg

264128_165211710210564_100001652085938_416313_7757059_n.jpg

hadi canım ? olabilir mi neden olmasın :)

Bu göz neyin gözü :)

ser.jpg

Eminem'in eskiden içlerinde olduğu sonradan savaş açtığı yazılıyo internette tam bilmiyorum. Gerçi şarkı sözlerinde belli ediyor biraz. Ama Rihanna ile neden düet yapsın o zaman? Bi klibi var orada çok sık kullanmış. Ama neden böyle bişey yapsınlar merak ediyorum?

Şu an yine en son olarak :) yeniden dahil olduğu konuşuluyo maalesef..Direnemedi yorumları var..

şu performansı çok önceleri izlemiştim ve işte gösteri olayının geldiği son nokta

mükemmel bir performans bu demiştim kendi kendime

millete de izletiyodum "izleyin de gösteri görün" diye

nerden bilirdim ki bu da bana subliminal mesajlar veren lanet bir iluminati şeysiymiş

https://www.youtube.com/watch?v=9SnQ6HGocfc&feature=player_detailpage

şu videoda dans 3.dkden itibaren başlıyo başındaki yorum kısmını geçin bence

sonra arkada hayvanat falan çıkıyo

şarkının nakaratı

"who run the world ?" yani "dünyayı kim yönetiyor ?"

"we run this motha." yani "Biz yönetiyoruz bu b.ku"

sonra 5. dakikadan itibaren iyi izleyin arkasında 5.16 civarında piramit şeklinde katlanmış dolar çıkıyo

ve "My inspiration can build a nation" diyo yani "Benim inancım ülke kurabilir" gibi bişe diyo

sonra dünyayı alıyo eline büyültüyo küçültüyo oynuyo istediği gibi

2.55 ten 3.0 a kadar countdownu ses açıp dinle. 3-2-1 geçerken arkadan one diye başlayan bir sayım var :) ahaha zaaaaaaaa :D:D:D

Subliminal mesajların tamamı bilinç altını uyarmak, dikkat çekmek amacıyla yapıldığı söylenir ve bu yüzden reklam sektörü sürekli buna başvurur. Zaten reklamın genel mantığı ilgi çekmektir. Nefis falan pek ilgisi yok diye tahmin ediyorum.

arkadasim zaten dunyevi olaylara ilgi cekmek veya onu istemek nefisin elden cikmagio degilmi?

Hayır adem üstadım sanırım demek istedğimi anlatamadım...

Çizgifilmlerde kullandıkları subliminal mesajlarda ya cinsellik içerikli mesajlar var ya da işte şu illuminati işaretleri,simgeleri..

Cinselliği küçük yaşta beyinlere sokmak iğrençlikten başka bişey değildir de nedir..

Gene bulamadım, bir videoda resmen papaz ereksiyon oluyo yav..Çizgi film bu adem üstad :)

Edit: Açık forum olduğu için kullanamdığım terimler var :) yazarken zorlanıyorum kusura bakmayın :) Nefs le alakalı nasıl desem bi insanın cinsel dürtüleri çok ama çok artınca neler yapar,neleri görmezden gelir veya biliyoruz hepimiz :) nefs bu değil mi ?? ne ye hizmet ettiğini de biliyoruz :)

Nefisinin Kurbani olan

Kontrolden cikmis insani iadere etmek zor olmasa gerek

televizyonları kullanarak ahlak falan bırakmadılar

her dizide filmde 3 yaşında bir erkek varsa yanında 3 yaşında kız var

5 yaşında erkekse 5 yaşında kız var

sürekli bi çocukları sevgili yapma çabası

10 yaşını geçenlerin zaten normal olarak yanında bir erkek arkadaşı ya da kız arkadaşı var mutlaka

sonuç nedir: 7 yaşındaki yeğenimin(erkek) 1 tane sevgilisi varmış ve onu başka bir kızla aldatmış :D

gülmeyin ciddiyim

çocuğun facebookundaki mesajlara baktım sanki 30 yaşında adam yazmış

şuan ona geçtim ama seni sonsuza kadar sevicem falan yazmış

bunlar küçük yaşa indikçe cinsellik de iniyo doğal olarak

bence burada çocuğu olan insanlara sesleniyorum facebooku yasaklayın çocuklarınıza

Kesinlikle

Dan Brown sağolsun millet paranoyak oldu.

Şuan okuduğum kitap. Yazar Texe Marrs. "İlluminati Entrika Çemberi" şikeli bir dünyada yaşıyoruz sonuç belli kazanan hep onlar.

Bana burdaki illumunati'yi bulabilirmisniz?

aca2696a7c84539d2a5621f8006c7ef8.jpg

3 Tane yakalayabildim..

1. si gözler Reptilian(sürüngen,kertenkele gibi) ırkı temsil ediyor..Çokca yakalanmış fotoları var..Açığa çıktıklarında, medyada bilinçli bir şekilde, bunların uzaylı olduklarını zikrettiriyorlar..Halbuki bunları ruhlarını satan, içlerine 3 harfliler giren olarak yorumluyorlar..

bush+reptilian.jpg

bushshapeshift.jpg

Baba ve oğul buş :)

2.si iskeletlerin 3 ü masonik duruş dedikleri şekilde duruyor..Atatürk ünde böyle bir çok fotoğrafı var..Mason demiyorum ama duruşu mason duruşu :allaalla6vr:

5483080_3.jpg

3. ve son olarak ''ters haçlar''..Bunlarda satan işaretleri..

Eminim daha fazla vardır..Bu kadarını görebiliyorum..

sertap erenerin o üçgeni yaptığı yıl yarışmayı kazanmamızda daha bir şüphe sokuyor insanın içine

Dün akşam bulamadım dediğim videolardan birini buldum..

Papaza dikiz..

[video=youtube;InFLnzeQjWw]https://www.youtube.com/watch?v=InFLnzeQjWw[/video]

Hayırlı işler..

Oğuzhan merak etme, Illuminati ile ilgili yaklaşık 7 yıldır belirli bir seviyeye gelmiş bir donamım var. Vakti zamanında bende yeni bir şeyler keşfetmiş gibi; bir çok yazarın kitaplarını okur, söyleşilerini takip eder, belgesellerini izlerdim. Ordo ab chao diye gezindiğim zamanları unutmadım yani. :)

Anlamadığım; bu Illuminati meselesi yeni bir mesele değil, yaklaşık 15-20 yıldır insanların sürekli gizem aradığı bir mevzu olmuştur. Kimileri bunun dini bir oluşum olduğunu kimileri de şeytana tapan belli bir şahısların oluşturduğu topluluk olduğundan bahsetmiştir vs. Peki ne oldu da bu sene bu mesele yine tavan yaptı anlamıyorum. Tamamen propaganda aletine dönüştü. Hatta bundan gayette iyi bir şekilde egolar tatmin ediliyor, rantlar oluşturuluyor. Önceden bir gizemdi şimdi ise rant kapısına dönüştü.

Ayrıca 2pac, 1pac'in falan bu zamana kadar Illuminati ile ters düştüğüne dair bir bilgi ile karşılaşmadım. Sürekli başkan Kennedy'nin öldürülmesiyle bir bağlantı kurulur, Scorpions grubunun masonik bir oluşum olduğu göz önüne serilirdi. Ama dediğim gibi o zamanlarda bir gizemi falan vardı. Şimdi yok Zeitgeist falan, işin suyu çıktı yani.

Ben herkesin duymak istediği, avunduğu bir olgu haline dönüşmeye başladığını düşünüyorum. İnsanlara saçma sapan şeyler empoze ediliyor ama insanların da bu yalan yanlış fikirleri benimsemek için can attığını düşünüyorum. Bir çok açıdan elde avuçta kalan bir mevzudur Illuminati. Hem felsefik, hem psikolojik hem de diğer alt bilim türlerinde...

Ki basitçe böyle bir oluşum olsa insanlara varlığından söz ettirir miydi? Onun da üzerini örtmek için bir çok oyun oynardı. Dediğim gibi ya birileri hedef şaşırtıyor, ya da çocuk yerine koyuluyoruz.

Abi bende kesinlikle böyle düşünüyorum. Ortada kesinlikle birşeyler var ama bu illuminati değil. Herşeyi illuminati ile bağdaştırmak da yanlış. Adamlar gerçekten iyi hedef şaşırtıyorlar..

3 Tane yakalayabildim..

1. si gözler Reptilian(sürüngen,kertenkele gibi) ırkı temsil ediyor..Çokca yakalanmış fotoları var..Açığa çıktıklarında, medyada bilinçli bir şekilde, bunların uzaylı olduklarını zikrettiriyorlar..Halbuki bunları ruhlarını satan, içlerine 3 harfliler giren olarak yorumluyorlar..

bush+reptilian.jpg

bushshapeshift.jpg

Baba ve oğul buş :)

2.si iskeletlerin 3 ü masonik duruş dedikleri şekilde duruyor..Atatürk ünde böyle bir çok fotoğrafı var..Mason demiyorum ama duruşu mason duruşu :allaalla6vr:

5483080_3.jpg

3. ve son olarak ''ters haçlar''..Bunlarda satan işaretleri..

Eminim daha fazla vardır..Bu kadarını görebiliyorum..

renkdas dikkatli ol

yanlis anlasilmalar olabiliri atatürk ile

cetrefilli bir konu

Gelenler belgeselinde de bahsedilen Ufo safsatasının "Çek Bakalım" da yarışan gençler tarafından yorumlanması..

[video=vimeo;25737308]https://vimeo.com/25737308[/video]

Adem'e sonuna kadar katılıyorum ben de. Yıllardır bilinen bir durum olmasına rağmen son dönemde yine çok fazla gündeme gelmeye başladı. Söylenilenlere yalandır falan demiyorum ama her şeyi de illuminati kıskacında değerlendirmek mantıksız bana göre. Bu konuya çok fazla takmak da iyi değil, çünkü müdahale edilebilecek, değiştirilebilecek bir şey de yok.

Kardeşim de merak sardı bu konuya. Ben de biraz araştırdım ama daha fazla derinlere inmem sanırım. :)

biz de kuralim bir örgüt gs.cimbom üyeleri olarak

hedefimiz dünyada futbol hakimiyeti :D

bu olusum basi da ben olayim :D

destek bekliyorum,ilk karar evimin tamirati gerekli :D

banka hesap numarami özelden veririm :D

Geri
Üst Alt