Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
Cevap: İlluminati
Bu göz neyin gözü
![]()
![]()
hadi canım ? olabilir mi neden olmasın![]()
Bu göz neyin gözü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
hadi canım ? olabilir mi neden olmasın![]()
Eminem'in eskiden içlerinde olduğu sonradan savaş açtığı yazılıyo internette tam bilmiyorum. Gerçi şarkı sözlerinde belli ediyor biraz. Ama Rihanna ile neden düet yapsın o zaman? Bi klibi var orada çok sık kullanmış. Ama neden böyle bişey yapsınlar merak ediyorum?
şu performansı çok önceleri izlemiştim ve işte gösteri olayının geldiği son nokta
mükemmel bir performans bu demiştim kendi kendime
millete de izletiyodum "izleyin de gösteri görün" diye
nerden bilirdim ki bu da bana subliminal mesajlar veren lanet bir iluminati şeysiymiş
https://www.youtube.com/watch?v=9SnQ6HGocfc&feature=player_detailpage
şu videoda dans 3.dkden itibaren başlıyo başındaki yorum kısmını geçin bence
sonra arkada hayvanat falan çıkıyo
şarkının nakaratı
"who run the world ?" yani "dünyayı kim yönetiyor ?"
"we run this motha." yani "Biz yönetiyoruz bu b.ku"
sonra 5. dakikadan itibaren iyi izleyin arkasında 5.16 civarında piramit şeklinde katlanmış dolar çıkıyo
ve "My inspiration can build a nation" diyo yani "Benim inancım ülke kurabilir" gibi bişe diyo
sonra dünyayı alıyo eline büyültüyo küçültüyo oynuyo istediği gibi
Subliminal mesajların tamamı bilinç altını uyarmak, dikkat çekmek amacıyla yapıldığı söylenir ve bu yüzden reklam sektörü sürekli buna başvurur. Zaten reklamın genel mantığı ilgi çekmektir. Nefis falan pek ilgisi yok diye tahmin ediyorum.
Hayır adem üstadım sanırım demek istedğimi anlatamadım...
Çizgifilmlerde kullandıkları subliminal mesajlarda ya cinsellik içerikli mesajlar var ya da işte şu illuminati işaretleri,simgeleri..
Cinselliği küçük yaşta beyinlere sokmak iğrençlikten başka bişey değildir de nedir..
Gene bulamadım, bir videoda resmen papaz ereksiyon oluyo yav..Çizgi film bu adem üstad
Edit: Açık forum olduğu için kullanamdığım terimler varyazarken zorlanıyorum kusura bakmayın
Nefs le alakalı nasıl desem bi insanın cinsel dürtüleri çok ama çok artınca neler yapar,neleri görmezden gelir veya biliyoruz hepimiz
nefs bu değil mi ?? ne ye hizmet ettiğini de biliyoruz
![]()
Bana burdaki illumunati'yi bulabilirmisniz?
![]()
televizyonları kullanarak ahlak falan bırakmadılar
her dizide filmde 3 yaşında bir erkek varsa yanında 3 yaşında kız var
5 yaşında erkekse 5 yaşında kız var
sürekli bi çocukları sevgili yapma çabası
10 yaşını geçenlerin zaten normal olarak yanında bir erkek arkadaşı ya da kız arkadaşı var mutlaka
sonuç nedir: 7 yaşındaki yeğenimin(erkek) 1 tane sevgilisi varmış ve onu başka bir kızla aldatmış![]()
gülmeyin ciddiyim
çocuğun facebookundaki mesajlara baktım sanki 30 yaşında adam yazmış
şuan ona geçtim ama seni sonsuza kadar sevicem falan yazmış
bunlar küçük yaşa indikçe cinsellik de iniyo doğal olarak
bence burada çocuğu olan insanlara sesleniyorum facebooku yasaklayın çocuklarınıza
basdan asagi zibidi bir resim
her yerinden zaten yagiyor resmen
bu foto yu veya resmi cekenin allah belasini versin
basdan asagi zibidi bir resim
her yerinden zaten yagiyor resmen
bu foto yu veya resmi cekenin allah belasini versin
Bana burdaki illumunati'yi bulabilirmisniz?
![]()
Oğuzhan merak etme, Illuminati ile ilgili yaklaşık 7 yıldır belirli bir seviyeye gelmiş bir donamım var. Vakti zamanında bende yeni bir şeyler keşfetmiş gibi; bir çok yazarın kitaplarını okur, söyleşilerini takip eder, belgesellerini izlerdim. Ordo ab chao diye gezindiğim zamanları unutmadım yani.
Anlamadığım; bu Illuminati meselesi yeni bir mesele değil, yaklaşık 15-20 yıldır insanların sürekli gizem aradığı bir mevzu olmuştur. Kimileri bunun dini bir oluşum olduğunu kimileri de şeytana tapan belli bir şahısların oluşturduğu topluluk olduğundan bahsetmiştir vs. Peki ne oldu da bu sene bu mesele yine tavan yaptı anlamıyorum. Tamamen propaganda aletine dönüştü. Hatta bundan gayette iyi bir şekilde egolar tatmin ediliyor, rantlar oluşturuluyor. Önceden bir gizemdi şimdi ise rant kapısına dönüştü.
Ayrıca 2pac, 1pac'in falan bu zamana kadar Illuminati ile ters düştüğüne dair bir bilgi ile karşılaşmadım. Sürekli başkan Kennedy'nin öldürülmesiyle bir bağlantı kurulur, Scorpions grubunun masonik bir oluşum olduğu göz önüne serilirdi. Ama dediğim gibi o zamanlarda bir gizemi falan vardı. Şimdi yok Zeitgeist falan, işin suyu çıktı yani.
Ben herkesin duymak istediği, avunduğu bir olgu haline dönüşmeye başladığını düşünüyorum. İnsanlara saçma sapan şeyler empoze ediliyor ama insanların da bu yalan yanlış fikirleri benimsemek için can attığını düşünüyorum. Bir çok açıdan elde avuçta kalan bir mevzudur Illuminati. Hem felsefik, hem psikolojik hem de diğer alt bilim türlerinde...
Ki basitçe böyle bir oluşum olsa insanlara varlığından söz ettirir miydi? Onun da üzerini örtmek için bir çok oyun oynardı. Dediğim gibi ya birileri hedef şaşırtıyor, ya da çocuk yerine koyuluyoruz.
3 Tane yakalayabildim..
1. si gözler Reptilian(sürüngen,kertenkele gibi) ırkı temsil ediyor..Çokca yakalanmış fotoları var..Açığa çıktıklarında, medyada bilinçli bir şekilde, bunların uzaylı olduklarını zikrettiriyorlar..Halbuki bunları ruhlarını satan, içlerine 3 harfliler giren olarak yorumluyorlar..
![]()
![]()
Baba ve oğul buş
2.si iskeletlerin 3 ü masonik duruş dedikleri şekilde duruyor..Atatürk ünde böyle bir çok fotoğrafı var..Mason demiyorum ama duruşu mason duruşu :allaalla6vr:
![]()
3. ve son olarak ''ters haçlar''..Bunlarda satan işaretleri..
Eminim daha fazla vardır..Bu kadarını görebiliyorum..