Illuminati

Cevap: İlluminati

televizyonları kullanarak ahlak falan bırakmadılar

her dizide filmde 3 yaşında bir erkek varsa yanında 3 yaşında kız var

5 yaşında erkekse 5 yaşında kız var

sürekli bi çocukları sevgili yapma çabası

10 yaşını geçenlerin zaten normal olarak yanında bir erkek arkadaşı ya da kız arkadaşı var mutlaka

sonuç nedir: 7 yaşındaki yeğenimin(erkek) 1 tane sevgilisi varmış ve onu başka bir kızla aldatmış :D

gülmeyin ciddiyim

çocuğun facebookundaki mesajlara baktım sanki 30 yaşında adam yazmış

şuan ona geçtim ama seni sonsuza kadar sevicem falan yazmış

bunlar küçük yaşa indikçe cinsellik de iniyo doğal olarak

bence burada çocuğu olan insanlara sesleniyorum facebooku yasaklayın çocuklarınıza

Burada bi mesaj var mıdır peki:o

Burada bi mesaj var mıdır peki:o

lady gaga kliplerinde tek gözü ve işaretleri sıkça kullanan biri zaten.

lll.jpg

llllll.jpg

lllllllll.jpg

hoş birşey söylemediği belli :D

Eminem'in eskiden içlerinde olduğu sonradan savaş açtığı yazılıyo internette tam bilmiyorum. Gerçi şarkı sözlerinde belli ediyor biraz. Ama Rihanna ile neden düet yapsın o zaman? Bi klibi var orada çok sık kullanmış. Ama neden böyle bişey yapsınlar merak ediyorum?

Ya tabi bunların bazıları sahne şovu da olabilir. Öküz altında buzağı aramaya gerek yok. Yeni ilgilenmeye başladım baya şaşırtıcı.

Şu videodaki Amerikalı abiyi(George Carlin-05:43'e kadar olan kısım) iyi dinleyin. Bence dediklerinin hepsi doğru. Özellikle ekonomik sınıflar hakkında söyledikleri on numara (Aşırı zenginler, onlar için çalışan orta sınıf, ve orta sınıfı çalışmaya motive eden fakirler). Aynen şu an bütün dünya bu sınıflandırmaya göre hareket ediyor bence. Kimse Rockfeller, Rothschild'i ,Bilderberg'i vs inkar edemez. MTV'lerde, Hollywood sinemalarında bize dikte ettikleri pekçok şey var. Sürekli pompaladıkları bir hayat tarzı var. Ben buna inanır, buna söylerim. Yok bu abiler, Deccal'ı getirmek için sürekli ayin yapıyorlarmış, MTV yıldızlarını beyin kontrolü ile hakimiyet altına alıyorlarmış, bunlar işin bilim-kurgu kısmı. Ama bizi sömüren bir güç var!!!

[video=youtube;kG3ByCdrm14]https://www.youtube.com/watch?v=kG3ByCdrm14[/video]

''Olabildiğince az hayvan öldürülsün inşallah... Ben hayata farklı bakıyorum, ama bazı gelenekler maalesef değişemiyor, keşke biraz değişse. Daha az hayvan öldürsek’’ dedi.

:)

michael sikkofield: illuminati

istanbul depremi HAARP hakkında olan bölümleri okuyun mutlaka. çook çok ilginç. gerçekten tüyler ürpertici cinsten . o resimlerin başladığı noktadan biraz üstten başlayın ve mutlaka okuyun

1298558182rihanna_abuse1-300x219.jpg

bi aralar böyle dayak yemişti rihanna acaba illuminatiyle bi ilgisi var mıydı ?

kim bilir

ve nedense bir klibi var o klipte kendisi için sürekli princess of the illuminati yazıyo

izlemeyen varsa şu klip

[video=youtube;KdS6HFQ_LUc]https://www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc[/video]

38. saniye de not kağıdına princess of illuminati yazıyolar

2.50de de arkasında kayan yazıda bu şekilde yazıyo

şu performansı çok önceleri izlemiştim ve işte gösteri olayının geldiği son nokta

mükemmel bir performans bu demiştim kendi kendime

millete de izletiyodum "izleyin de gösteri görün" diye

nerden bilirdim ki bu da bana subliminal mesajlar veren lanet bir iluminati şeysiymiş

https://www.youtube.com/watch?v=9SnQ6HGocfc&feature=player_detailpage

şu videoda dans 3.dkden itibaren başlıyo başındaki yorum kısmını geçin bence

sonra arkada hayvanat falan çıkıyo

şarkının nakaratı

"who run the world ?" yani "dünyayı kim yönetiyor ?"

"we run this motha." yani "Biz yönetiyoruz bu b.ku"

sonra 5. dakikadan itibaren iyi izleyin arkasında 5.16 civarında piramit şeklinde katlanmış dolar çıkıyo

ve "My inspiration can build a nation" diyo yani "Benim inancım ülke kurabilir" gibi bişe diyo

sonra dünyayı alıyo eline büyültüyo küçültüyo oynuyo istediği gibi

[video=youtube;SWF3GhS_WQA]https://www.youtube.com/watch?v=SWF3GhS_WQA&feature=[/video]

30-40 saniye arasını izleyin.

Paris Hilton: What is your inspiration for your music? (Müziğinde nelerden ilham alıyorsun?)

Lady Gaga: I'm very very inspired by "my friends". (Dostlarımdan çok ilham alıyorum)

Friends derken dikkat edin.İstemsiz olarak eli nereye gidiyor.

zaten bu lady gaga şüpheliydi hep gözümde

karı 1-2 sene içinde dünyanın en popüler şarkıcısı oldu

hem de bu çirkinlikle

Geri
Üst Alt