Illuminati

Cevap: İlluminati

Termodinamiğin birinci yasası: Güçlü olan yönetir. Para en büyük güçtür. Sonuç, parası olan yönetir. Yani böyle bir tarikat, topluluk, grup vs. olması normal. Ama niye bunlar kliplerin içinde, reklamların köşesinde gizli işaretler koyuyorlar? Bilinçaltımıza yerleşmek mi? Sebep ne? Yönet sen, zaten para sende, yönetceksin. Koskoca ülkeleri karıştıyor bu adamlar. Bu adamların yönetmesini istemiyorsak 6 milyar kişi olarak cilalı taş devrendeki insanlar gibi olmamız lazım. Bana uyar pek uzak sayılmam, var mısınız o zaman bu tarikatı yıkmaya?*

ooh termo ... bayılırım :)

ülker gülen cemaatine yakın bir şirkettir

Moderatör tarafında düzenlendi:

gülen cemaati kime yakındır?

Cevabı Allah'a olabilir mi? :asd: Arkadaşlar, anlamadığım şu var, cemaat kavramını sevmem ama şu sıralar cemaate kafayı takmış durumda millet. Ne türlü bir zararı var cemaatin? Benim gözlemlediğim üni ve lise öğrencilerine ucuz veya beleş konaklama sağlıyorlar, herkesin ötüpte bir türlü yapamadığı şu İsrail mallarını desteklemeyin sözünü fiiliyata döküp o tarz bir ürün almıyorlar, yurtdışında okul açıp dilimizi ve bizi tanıtıyorlar. Kötülükleri nedir anlamadım gitti.

P.S: Cemaatte hiç kalmadım, merakımdan soruyorum, zira hiç kötü bir tarafını görmedim..

7686512343.jpg

cemaatten falan değilim fakat yazılanlar daha çok komplo teorisi gibi

Bunlarin tamamen istediklerini henüz anlamis degilim.

Insanlari yavas yavas dinden uzaklastirmakmi istedikleri?

Sonra da efendim "Aziz nesin hakliymis, billletin yuzde 60'i aptalmis" diyorlar. Millet ne yapsin yahu? :) A partiye oy veriyorlar, bunlar amerikaya bagli, B partiye oy veriyorlar, bunlar mason, C partiye oy veriyorlar "Zaten 33. dereceden masonun elini SIKMISTI". Iyice paranoyak yaptilar milleti, sonra da Aziz Nesin bilmem ne, zart zurt. En iyisi bunlara takmadan kendi halinde dinini yasamak galiba.

MichaelSikkofield gibi adam

omu yoksa :D

[video=youtube;OnSWmY6azto]https://www.youtube.com/watch?v=OnSWmY6azto[/video]

Rihanna'nın S&M Klibinde 2:53sn arka plandaki geçen yazıda Princess Of İllimunati(İllimunati Prensesi) geçiyor.Gerçekten ilginç :)

[video=youtube;R9N4UonfCBw]https://www.youtube.com/watch?v=R9N4UonfCBw[/video]

Burda'da 0:20sn'den itibaren "elækter" nam-ı diğer "Illuminati's Key" geçiyor sürekli telefon konuşmasında,sekreter anlayamamış büyük fırsatı kaçırmış.

[video=youtube;hI0IuFnSIvM]https://www.youtube.com/watch?v=hI0IuFnSIvM&feature=related[/video]

Çok ilginç karşılayıp videosunu yapmışlar birde.

Ben ne dedim parası olan bu dünyayı yönetir güç paradır dedim. Hadi bu tarikat yıkıldı biz pepsi içmeyince, bu sefer parası olan başka insanlar petrol ağaları, toprak sahipleri yönetmeyecek mi?

İllumina'tinin elit adamlarından birisidir nasıl bu kadar kısa süre içinde böylesine ünlü oldu sanıyorsunuz hemde o tiple

Sıla'nın Alain Delon isimli efsane şarkısına çektiği klipde yaklasık 30 sanise ekranda kalıyor

''Azcık da sen boz dedim'' sözünde çıkmasıda ayrı bir soru işareti şeytanın kendisini bozmasınımı istiyor neden olmasın ?

adszbv.png

:lol:

Bu malda özenti çıktı

İllumina'tinin elit adamlarından birisidir nasıl bu kadar kısa süre içinde böylesine ünlü oldu sanıyorsunuz hemde o tiple

Sıla'nın Alain Delon isimli efsane şarkısına çektiği klipde yaklasık 30 sanise ekranda kalıyor

''Azcık da sen boz dedim'' sözünde çıkmasıda ayrı bir soru işareti şeytanın kendisini bozmasınımı istiyor neden olmasın ?

adszbv.png

:lol:

Bu malda özenti çıktı

Buna inanan var mı gerçekten?

Geri
Üst Alt