Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
Cevap: İlluminati
5. seoznu izledikten sonra bırakacağım zaten diziyi.
5. seoznu izledikten sonra bırakacağım zaten diziyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle geçmişte Katy Perry özentisi bi kız olarak E,t adlı klibin illuminatik semboller taşıdığını duyduktan sonra şoka uğradım. Daha sonra bu klibi şüpheyle izledim bakmadığım dikkat etmediğim detay kalmadı ve bu küpeler ve sözler beni kendisinden soğuttu. Pis illuminatici Katy.
bu illimunati ne ola ki ateist ler mi ?
sapkın bir tarikat işte
illuminati ve 9/11 olayları arasındaki ilginç raslantıyı(!) ortayan koyan delilleri toparladık
buyrun
Download illuminati911.zip from Sendspace.com - send big files the easy way
nerde toplanıo bunlar ,bizim ülkede var mı
nerde toplanıo bunlar ,bizim ülkede var mı
Soruları toplu alabilir miyiz renkdaş anlayışın için teşekkürler.
1995 yazıyor..Ve Kartların isimleride var..İnandım ben tamamiyle.Üstüne ünlüler felan herkesi kendine çekmeleri felan.
o kadarını bilmiyorum
çok sıkı takip eden arkadaşlar var, bilgi verirler
michael sikkofield: Rothschild, Illuminati, Satanizm ve Yeni Çağ +18bi özet geçermisiniz nedr bunlar necidir ,nerde toplanırlar ,ne iş yaparlar ,en fazla hangi ülkede bulunurlar,bizim ülkede varlar mı,amaçları ne?
Illimunati, aydınlanma yolu, rönesans zamanında kilisenin baskıcı rejimine karşı bilim ve sanatı destekleyen aydınlar tarafından kurulmuş, pek çoğu kendini saklamayı başarsa da bir o kadarı kilise tarafından avlanmıştır. O dönemden aklına gelen hemen hemen tüm sanatçılar ve bilim insanları bu tarikata üyeydi.
Kilisenin katliamından sonra önce tamamen içlerine kapandıkları sonra da zaman içinde kayboldukları düşünülür.
Burada konuşulanlar teoridir. Bazılarına göre kaybolmamışlar, içe kapalı biçimde varlıklarını, güçlerini artırmışlar, günümüzde ekonomik ve kültüre yön verecek duruma gelmişlerdir.
edit: sallamış da olabilirim, araştırarak yazmadım. bilen varsa düzeltir.