Illuminati

Cevap: İlluminati

Lady Gagadan sonra en king illuminati reklamcısı olarak tanınan ve bu kariyerini E,t klibiyle kanıtlayan Katy Perry'nin Last friday Night adlı şarkısında küpesi

images

images

Şarkını adı "Cuma gecesi"

Last Friday Night

Geçen Cuma Gecesi

We went streaking in the park

Parkta hayasızlık ettik

Skinny dipping in the dark

Karanlıkta çıplak havuza girdik

Then had a menage a trois

Sonra üçlü yaptık

Last Friday Night

Geçen Cuma Gecesi

Yeah I think we broke the law

Evet sanırım yasaları aştık

Always say we're gonna stop-op

Hep duracağımızı söylüyoruz

Whoa -oh- oah

Whoa -oh- oah

Last Friday Night

Geçen Cuma Gecesi

Yeah we danced on the tabletops

Evet masa üstlerinde dans ettik

And we took too many shots

Ve çok fazla içtik

Think we kissed but I forgot

Sanırım öpüştük ama unuttum

This Friday Night

Bu Cuma Gecesi

Do it all again

Hepsini tekrar yapalım

This Friday Night

Bu Cuma Gecesi

Do it all again

Hepsini tekrar yapalım

T.G.I.F.

Tanrıya Şükür Bugün Cuma

T.G.I.F.

Tanrıya Şükür Bugün Cuma

T.G.I.F.

Tanrıya Şükür Bugün Cuma

T.G.I.F.

Tanrıya Şükür Bugün Cuma

T.G.I.F.

Tanrıya Şükür Bugün Cuma

T.G.I.F.

Tanrıya Şükür Bugün Cuma

İlluminatiden İslami güne ilginç gönderme

Cuma günü adına paylaşımım olsun

bi nesil bunlar yüzünden özürlü olarak yetişiyor beyler kafadan sakat hepsi,şarkı sözlerine gel lan,bi kız bunu facebookta hele paylaşsın kaçırmam rezil ederim :))))))))

Özellikle geçmişte Katy Perry özentisi bi kız olarak E,t adlı klibin illuminatik semboller taşıdığını duyduktan sonra şoka uğradım. Daha sonra bu klibi şüpheyle izledim bakmadığım dikkat etmediğim detay kalmadı ve bu küpeler ve sözler beni kendisinden soğuttu. Pis illuminatici Katy.

Özellikle geçmişte Katy Perry özentisi bi kız olarak E,t adlı klibin illuminatik semboller taşıdığını duyduktan sonra şoka uğradım. Daha sonra bu klibi şüpheyle izledim bakmadığım dikkat etmediğim detay kalmadı ve bu küpeler ve sözler beni kendisinden soğuttu. Pis illuminatici Katy.

mtv'yi hiç izlememek lazım

1995 yazıyor..Ve Kartların isimleride var..İnandım ben tamamiyle.Üstüne ünlüler felan herkesi kendine çekmeleri felan.

ben de başta inanmamıştım ama bu delilleri gördükten sonra inanmamak mümkün değil

zaten inandıktan sonra belgeleri zipledim ve herkese yaymaya çalışıyorum

lütfen sen de yay

Illimunati, aydınlanma yolu, rönesans zamanında kilisenin baskıcı rejimine karşı bilim ve sanatı destekleyen aydınlar tarafından kurulmuş, pek çoğu kendini saklamayı başarsa da bir o kadarı kilise tarafından avlanmıştır. O dönemden aklına gelen hemen hemen tüm sanatçılar ve bilim insanları bu tarikata üyeydi.

Kilisenin katliamından sonra önce tamamen içlerine kapandıkları sonra da zaman içinde kayboldukları düşünülür.

Burada konuşulanlar teoridir. Bazılarına göre kaybolmamışlar, içe kapalı biçimde varlıklarını, güçlerini artırmışlar, günümüzde ekonomik ve kültüre yön verecek duruma gelmişlerdir.

edit: sallamış da olabilirim, araştırarak yazmadım, kulak dolgunluğu. bilen varsa düzeltir.

edit2: ilk mesaja göre kuruluş tarihi 1700'ler ortaları, o zaman benim bahsettiğim başka bir şey sanırım. neyse dursun.

Hep Adam Weishaupt un oyunu bunlar.

Illimunati, aydınlanma yolu, rönesans zamanında kilisenin baskıcı rejimine karşı bilim ve sanatı destekleyen aydınlar tarafından kurulmuş, pek çoğu kendini saklamayı başarsa da bir o kadarı kilise tarafından avlanmıştır. O dönemden aklına gelen hemen hemen tüm sanatçılar ve bilim insanları bu tarikata üyeydi.

Kilisenin katliamından sonra önce tamamen içlerine kapandıkları sonra da zaman içinde kayboldukları düşünülür.

Burada konuşulanlar teoridir. Bazılarına göre kaybolmamışlar, içe kapalı biçimde varlıklarını, güçlerini artırmışlar, günümüzde ekonomik ve kültüre yön verecek duruma gelmişlerdir.

edit: sallamış da olabilirim, araştırarak yazmadım. bilen varsa düzeltir.

Illuminati Teori falan değildir. Illuminati yoktur demek teoridir.

hele bir Exxonmobil'in 1 varil'i kaça nerelerden mal edip, lt başı açılım fiyatı ve 2010 yılındaki brüt karına bakın da ondan sonra gelin İlluminati teoridir deyin bakem zuhauahuhauahuah.

Paranın üstünde resimleri var adamların hala illuminati teoridir diyebilenler var yahu buda ilginç.

Geri
Üst Alt