Illuminati

Cevap: İlluminati

dmx-mug-shot.jpg

al kanit

adamin cikip MUZIK ENDUSTRISI hakkinda ettigi laflardan yola cikip HIMMM ILLUMINATIYLE ASIK ATIYOR DEMEK KI ILLUMINATI HAKLADI BUNU diye arap videolarini izleyip burda cildirmak mi daha mantikli yoksa dmxin sorunlu sikintili bir tip oldugunu kabul etmek mi

sikkonun da son yazısında dediği gibi

bazı kişilerin inanması için bunların ana haber bültenlerinde falan çıkması lazım galiba

ya da belki milliyete düşmesini bekliyolardır

haberin altına da illuminatinin seksi fotoları için tıklayın yazarlar ne güzel

dmx-mug-shot.jpg

al kanit

adamin cikip MUZIK ENDUSTRISI hakkinda ettigi laflardan yola cikip HIMMM ILLUMINATIYLE ASIK ATIYOR DEMEK KI ILLUMINATI HAKLADI BUNU diye arap videolarini izleyip burda cildirmak mi daha mantikli yoksa dmxin sorunlu sikintili bir tip oldugunu kabul etmek mi

bu adam sıyırmış hmmmmmmm geri kalan herşey normal.

Yahu bu adamların Mtv'sini 11 eylül'ünü geçtim artık,bu adamlar senin ülkene yön veriyor,akrabanla kardeşinle kavga etmene sebep olan siyasi partilere yön veriyorlar arkadaşım,Kürtlerle aranın açılmasını,onları düşman olarak bellemeni sağlamak için p.k.k'yı destekliyorlar,sonra p.k.k'nın başına da Abdullah Öcalan diye bi kukla koyuyolar ki sen onu düşman belle,Osman Pamukoğlu'nun 2 tane Amerikan helikopteri düşürdüğünü kaçınız biliyorsunuz?Orada görev yapmış bi elemanla konuşurken bana söylediği şey şu,mağaraya girdik ve hiç açılmamış dokunulmamış nato mermileri bulduk,az buz da değil.Hangi dünyadasınız?Kimisi de asker asker diye ağlar,senin komutanlarının çoğu olmuş dönek,askerinin ölümünü seyrediyor,neden bahsediyorsunuz?

genele hitap ettim üstüne alınmasın kimse.

Sadece f.ck the system ühühü bizi ele geçirdiler diye ağlamıyoruz burada.Sinirlenmemiz lazım,hesap sormamız lazım.Bu şekilde insanlarla konuşmamız lazım,fikirlerimizi yaymamız lazım,50 sene öncesinden kalmış beyinlerle hareket etmememiz lazım.

:016:

sikkonun da son yazısında dediği gibi

bazı kişilerin inanması için bunların ana haber bültenlerinde falan çıkması lazım galiba

ya da belki milliyete düşmesini bekliyolardır

haberin altına da illuminatinin seksi fotoları için tıklayın yazarlar ne güzel

ya da sikkonun ve sizin kendinize baska hobi bulup rapci avlayan, sonra da pkkya kursun gonderen, bir yandan hollywood filmlerine gizli mesajlar yerlestiren super gizli orgutleri sirf youtubeda video izlediniz sonra sikkofield yazilari okudunuz diye desifre ettiginizi sanmamaniz lazim

bence

bu adam müzik endüstrisinden ve illuminatiden,sizi yöneten şeylerden bahsettiği için sıyırmış oluyor,bana bi fotoğraf gösterip sıyırmış demenin şu son mesajınla ne farkı var hayri.

ya da sikkonun ve sizin kendinize baska hobi bulup rapci avlayan, sonra da pkkya kursun gonderen, bir yandan hollywood filmlerine gizli mesajlar yerlestiren super gizli orgutleri sirf youtubeda video izlediniz sonra sikkofield yazilari okudunuz diye desifre ettiginizi sanmamaniz lazim

bence

konuyla ilgili kitaplar belgeseller filmler itiraflar somut resimler şarkılar var

bir kişinin uydurup diğerlerinin de atladığı bir komplo teorisi değil

ve hala bahsettiğimiz şeyleri anahaber bültenlerinde medyada göremediğiniz sadece internette bahsedilen bişey olduğu için reddediyosunuz,boşa kelime oyunları yapıyosunuz renkdaslar.

gerçekleri konuşan adamları kaç defa büyük tv kanallarında gördünüz bu ülkede?nihat genç skyturk'ten öteye gidebildi mi?erol bilbilik?hepsi de bizim gördüğümüz muamelenin aynısını görüyor,DELİ BU ZAAA KOMPLOCU EHEHE xD

yapmayın gözünüzü seveyim gençler.

ya da senin bir video koyup tum dunya duzenini cozmenden ne farki var de mi kardes

adam siyirmis mi dedin siyirmis olabilir dedim. sonucta o da senin gibi bir adam. ne cok buyuk sirlara vakif olmus bir adam ne de dunya capinda bir akademisyen. allahin rapcisi.

muzik endustrisi derken muzik endustrisinden bahsetmis olamaz mi? illa arkasinda baska birseyler mi olmasi lazim? birak bu isleri

pkk falan onlara eyvallah. ama sirf adam muzik endustrisi dedi diye adamin kokain kullanmasinin iftira oldugunu soylemissin. bu biraz hirboca bir mantik. ayrica dini simgeler falan kullanilmasina karsilar gibi laflar var videoda. o zaman dmx hapiste de yusuf islam niye degil :o

bu adamlarin isi gucu yok dmx ve tupaci ortadan kaldirmaya mi calisacaklar? bir adam ortaya cikip hayri soyle yapti boyle yapti dese ben onu gidip vursam bu ne anlama gelir? yani tupac illuminati var diyor sonra adami vuruyorlar, sana mantikli geliyor mu bu? 25 yasindaki bir rapci ne gibi komplo teorisi uretebilir ki anlamadim

dmx olayi sacma

diger laflariniza gelince haberlerde cikan herseye inandigim yok cok sukur. ama yazdiklariniz komplo teorisi. izin verin de komplo teorisini sorgulayalim. itiraf somut kanit falan demissiniz onu koyun da gorelim. dmx videolari degil.

xxxxrockefellergizliçekimvideoasianchickxxx ne koyayım olm kanıt,adama bak.

lan yuru git hiyar espri yapicaksan yazma, o kadar yazdik dedigi seye bak

anlat sen illuminatiyi belki dmx hapisten arar tesekkur eder.

ya da senin bir video koyup tum dunya duzenini cozmenden ne farki var de mi kardes

adam siyirmis mi dedin siyirmis olabilir dedim. sonucta o da senin gibi bir adam. ne cok buyuk sirlara vakif olmus bir adam ne de dunya capinda bir akademisyen. allahin rapcisi.

muzik endustrisi derken muzik endustrisinden bahsetmis olamaz mi? illa arkasinda baska birseyler mi olmasi lazim? birak bu isleri

pkk falan onlara eyvallah. ama sirf adam muzik endustrisi dedi diye adamin kokain kullanmasinin iftira oldugunu soylemissin. bu biraz hirboca bir mantik. ayrica dini simgeler falan kullanilmasina karsilar gibi laflar var videoda. o zaman dmx hapiste de yusuf islam niye degil :o

bu adamlarin isi gucu yok dmx ve tupaci ortadan kaldirmaya mi calisacaklar? bir adam ortaya cikip hayri soyle yapti boyle yapti dese ben onu gidip vursam bu ne anlama gelir? yani tupac illuminati var diyor sonra adami vuruyorlar, sana mantikli geliyor mu bu? 25 yasindaki bir rapci ne gibi komplo teorisi uretebilir ki anlamadim

dmx olayi sacma

diger laflariniza gelince haberlerde cikan herseye inandigim yok cok sukur. ama yazdiklariniz komplo teorisi. izin verin de komplo teorisini sorgulayalim. itiraf somut kanit falan demissiniz onu koyun da gorelim. dmx videolari degil.

[video=youtube;mV3jnJZKCJ0]https://www.youtube.com/watch?v=mV3jnJZKCJ0[/video]

[video=youtube;H4DIFE1oOew]https://www.youtube.com/watch?v=H4DIFE1oOew&feature=related[/video]

bu da örgütünün varlığının somut kanıtı olan video

[video=youtube;BiOeiEgVISk]https://www.youtube.com/watch?v=BiOeiEgVISk[/video]

Geri
Üst Alt