ya da senin bir video koyup tum dunya duzenini cozmenden ne farki var de mi kardes
adam siyirmis mi dedin siyirmis olabilir dedim. sonucta o da senin gibi bir adam. ne cok buyuk sirlara vakif olmus bir adam ne de dunya capinda bir akademisyen. allahin rapcisi.
muzik endustrisi derken muzik endustrisinden bahsetmis olamaz mi? illa arkasinda baska birseyler mi olmasi lazim? birak bu isleri
pkk falan onlara eyvallah. ama sirf adam muzik endustrisi dedi diye adamin kokain kullanmasinin iftira oldugunu soylemissin. bu biraz hirboca bir mantik. ayrica dini simgeler falan kullanilmasina karsilar gibi laflar var videoda. o zaman dmx hapiste de yusuf islam niye degil
bu adamlarin isi gucu yok dmx ve tupaci ortadan kaldirmaya mi calisacaklar? bir adam ortaya cikip hayri soyle yapti boyle yapti dese ben onu gidip vursam bu ne anlama gelir? yani tupac illuminati var diyor sonra adami vuruyorlar, sana mantikli geliyor mu bu? 25 yasindaki bir rapci ne gibi komplo teorisi uretebilir ki anlamadim
dmx olayi sacma
diger laflariniza gelince haberlerde cikan herseye inandigim yok cok sukur. ama yazdiklariniz komplo teorisi. izin verin de komplo teorisini sorgulayalim. itiraf somut kanit falan demissiniz onu koyun da gorelim. dmx videolari degil.