- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: İlluminati
Selim yine soruyorum, cidden okuyor musun yazdıklarını?
Selim yine soruyorum, cidden okuyor musun yazdıklarını?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayricim.
aleister crowley'nin barbara bush'ın babası,haliyle george w.bush'un dedesi olduğu iddia edilmekte.bunu geçtim,sevgili pirezidente george w.bush yale üniveristesindeyken skull and bones adlı bi örgüte üye.
![]()
babası da üye bu tarikata hmmm tesadüfe bakınız.
skull and bones nedir?hani üniversitelerde fotoğrafçılık kulübü var ya amatör,aynısı aynısı.
Selim yine soruyorum, cidden okuyor musun yazdıklarını?![]()
en sağ alttaki wayne rooneyhayricim.
aleister crowley'nin barbara bush'ın babası,haliyle george w.bush'un dedesi olduğu iddia edilmekte.bunu geçtim,sevgili pirezidente george w.bush yale üniveristesindeyken skull and bones adlı bi örgüte üye.
![]()
babası da üye bu tarikata hmmm tesadüfe bakınız.
skull and bones nedir?hani üniversitelerde fotoğrafçılık kulübü var ya amatör,aynısı aynısı.
Russert: You were both in Skull and Bones, the secret society.
President Bush: It's so secret we can't talk about it.
Benim hayatta kesin olarak gördüğüm yegane şey, inanma kavramının mantıkla açıklanamaz bir şey olduğudur. Ha bazı durumlarda mantığının almadığı şeyleri kabul edemezsin, inanmak istemezsin. Çünkü mantıksız gelen bir çok şey vardır, bu Tanrı'ya inanmak gibi değildir. Bu meselede biraz buna benzedi.
Sürecimiz paralel işlemiş, sadece sen benden önde gitmiş ve bir sonuca varmışsın..Bende inanmak istemiyorum (partizan olarak değil vatandaş olarak) ama öyle antitezler okudum ki sırf o okuduğum şeyler yüzünden bile körü körüne bağlanabilirdim bu olguyaMesela kısa bir örnek vermem gerekirse, özetle, başbabakanımız şöyle işler yaptı böyle işler yaptı, e böyle iyi bi adam bu gibi işlere girer mi ??
![]()
e böylesini okuyunca ''inat'' denen kavram devreye giriyo
Diğer parağraflarının içinde katıldığım şeylerde var katılmadığımda..Biraz vakit ver bana, beni en çok etkileyen videoyu yükleyeyim onun üzerinden konuşalım biraz..Şunu söylemeden gitmeyeyim o video da bile anlatılanların hepsi doğrudur demek abesle iştigal, ama ya geriye kalan kısmı doğruysa![]()
Birazda şu ''kargaşadan gelen düzen'' e takmış durumdayım..Onu da hesaba katınca bazı parçalar birleşmiyor değil..
...
Videolara gelirsek... Videoların bir kaçını izledim, evet. İnanmamak için 10 saniyelik videoda 100 tane unsur sayabilirim sana...
![]()
al kanit
adamin cikip MUZIK ENDUSTRISI hakkinda ettigi laflardan yola cikip HIMMM ILLUMINATIYLE ASIK ATIYOR DEMEK KI ILLUMINATI HAKLADI BUNU diye arap videolarini izleyip burda cildirmak mi daha mantikli yoksa dmxin sorunlu sikintili bir tip oldugunu kabul etmek mi