Illuminati

Cevap: İlluminati

Selim yine soruyorum, cidden okuyor musun yazdıklarını? :)

hayricim.

aleister crowley'nin barbara bush'ın babası,haliyle george w.bush'un dedesi olduğu iddia edilmekte.bunu geçtim,sevgili pirezidente george w.bush yale üniveristesindeyken skull and bones adlı bi örgüte üye.

skull_bones05_02.jpg

babası da üye bu tarikata hmmm tesadüfe bakınız.

skull and bones nedir?hani üniversitelerde fotoğrafçılık kulübü var ya amatör,aynısı aynısı.

hayricim.

aleister crowley'nin barbara bush'ın babası,haliyle george w.bush'un dedesi olduğu iddia edilmekte.bunu geçtim,sevgili pirezidente george w.bush yale üniveristesindeyken skull and bones adlı bi örgüte üye.

skull_bones05_02.jpg

skull and bones nedir?hani üniversitelerde fotoğrafçılık kulübü var ya amatör,aynısı aynısı.

Şeytani bir amaca hizmet ediyor olabilir de... İllluminati ile bağlantısı ne bunun? :)

Başlığı Illuminati değil de,Gizli yapılanmalar,örgütler şeklinde değiştirsek daha iyi olur.

hayricim.

skull_bones05_02.jpg

en sağ alttaki wayne rooney

hayricim skull and bones fraternity değil,bi secret society.

February 8, 2004 - Meet the Press - msnbc.com

Russert: You were both in Skull and Bones, the secret society.

President Bush: It's so secret we can't talk about it.

sonra muhabbet devam ediyor hiç bişey yokmuş gibi.

ayrıca bu cemiyetin bazı üyelerine bakınız.

List of Skull and Bones members - Wikipedia, the free encyclopedia

rockefeller,bush sülalesi,henry luce falan var.john kerry bile var lan.bu adamlar amerika başkanlığı için birbirine rakipti.

tesadüf tesadüf :)))

Zengin fraternitysi baska birsey degil

burnetts degil de grey goose iciyolardir

Benim hayatta kesin olarak gördüğüm yegane şey, inanma kavramının mantıkla açıklanamaz bir şey olduğudur. Ha bazı durumlarda mantığının almadığı şeyleri kabul edemezsin, inanmak istemezsin. Çünkü mantıksız gelen bir çok şey vardır, bu Tanrı'ya inanmak gibi değildir. Bu meselede biraz buna benzedi.

Sürecimiz paralel işlemiş, sadece sen benden önde gitmiş ve bir sonuca varmışsın..Bende inanmak istemiyorum (partizan olarak değil vatandaş olarak) ama öyle antitezler okudum ki sırf o okuduğum şeyler yüzünden bile körü körüne bağlanabilirdim bu olguya :) Mesela kısa bir örnek vermem gerekirse, özetle, başbabakanımız şöyle işler yaptı böyle işler yaptı, e böyle iyi bi adam bu gibi işlere girer mi ?? :eek: :) e böylesini okuyunca ''inat'' denen kavram devreye giriyo :)

Diğer parağraflarının içinde katıldığım şeylerde var katılmadığımda..Biraz vakit ver bana, beni en çok etkileyen videoyu yükleyeyim onun üzerinden konuşalım biraz..Şunu söylemeden gitmeyeyim o video da bile anlatılanların hepsi doğrudur demek abesle iştigal, ama ya geriye kalan kısmı doğruysa :)

Birazda şu ''kargaşadan gelen düzen'' e takmış durumdayım..Onu da hesaba katınca bazı parçalar birleşmiyor değil..

Sürecimiz paralel işlemiş, sadece sen benden önde gitmiş ve bir sonuca varmışsın..Bende inanmak istemiyorum (partizan olarak değil vatandaş olarak) ama öyle antitezler okudum ki sırf o okuduğum şeyler yüzünden bile körü körüne bağlanabilirdim bu olguya :) Mesela kısa bir örnek vermem gerekirse, özetle, başbabakanımız şöyle işler yaptı böyle işler yaptı, e böyle iyi bi adam bu gibi işlere girer mi ?? :eek: :) e böylesini okuyunca ''inat'' denen kavram devreye giriyo :)

Diğer parağraflarının içinde katıldığım şeylerde var katılmadığımda..Biraz vakit ver bana, beni en çok etkileyen videoyu yükleyeyim onun üzerinden konuşalım biraz..Şunu söylemeden gitmeyeyim o video da bile anlatılanların hepsi doğrudur demek abesle iştigal, ama ya geriye kalan kısmı doğruysa :)

Birazda şu ''kargaşadan gelen düzen'' e takmış durumdayım..Onu da hesaba katınca bazı parçalar birleşmiyor değil..

neymiş şu video merak ettim

buraya koyulmayacak bişeyse ö.m bekliyorum abi

Hayri biz burada kimseyi korkutma ya da o yöne çekme amacında değiliz.. Sadece dünyada nelerin döndüğünü görmenizi amaçlıyoruz.. Bir arkadaş bizi dürttü (sikkofield) bu konuda ve biz de devamını getirip daha çok araştırma yaptık.. Başkasını bilmem ama benim yakın çevremde bu konudan bahsetmemin tek ama tek amacı bakış açısını genişletebilmektir.. Ben bu delillerle komplocuysam diğer insanlar da inandıkları şeylerle komplocudur.. iki taraf da aynı koşullarda yani anlatmak istediğim budur.. Yıllar boyu dar bir görüşle eğitildik fakat artık bu görüş alanını genişletebiliyoruz.. Ben karşımdaki insanın bakış açısını genişleterek doğru bilgiye insanın kendisinin ulaşmasını istiyorum.. Şahsi amacım budur.. Bu yüzden araştırıp insanları bilgilendiriyorum..

dmx-mug-shot.jpg

al kanit

adamin cikip MUZIK ENDUSTRISI hakkinda ettigi laflardan yola cikip HIMMM ILLUMINATIYLE ASIK ATIYOR DEMEK KI ILLUMINATI HAKLADI BUNU diye arap videolarini izleyip burda cildirmak mi daha mantikli yoksa dmxin sorunlu sikintili bir tip oldugunu kabul etmek mi

videoyu araplar hazırlamış beyler

demek ki yalan dolan

hadi dağılalım yeaaa

hadi ya

bana dunyanin sirrina vakif olmus gibi geldi

kokain kullaniyor diye iftira atmislar. halbuki son derece saglikli ve kafasi yerinde duruyor HAY ALLAH

ya hayri bırak allah aşkına bel altı vurmaya çalışıyosun yeminle,ünlü olupta kullanmayanı mı var bunu allahını seversen.john lennon bi nesli peşine taktı arkadaş bu davayla.

bob marley gerizekalı mıydı? ;) ;)

Geri
Üst Alt