Illuminati

Cevap: İlluminati

8-ball_20rack.jpg

[video=youtube;QScDSAoXlNs]https://www.youtube.com/watch?v=QScDSAoXlNs&feature=player_embedded[/video]

Bizim tarih öğretmeninin verdiği kitabı okudum ve illuminati hakkında öğrendikler şunlar oldu:

Illuminati 1776 yilinda Adam Weishaupt isimli bir yahudi tarafindan kurulmus. Kitapa göre kurulduktan 2 sene sonra illuminatide yer alan adamlar yavaş yavaş masonların yerine geçmeye başlamışlar. Masonların yerine geçmeye başladıktan sonra Wishaupt planlarını gerçekleştirmeye başlamış, planlari ise şunlarmış: hristyanlığı yok etmek ve devletin yönetimini indirmek. Masonların bütün lojalarını ele geçirmek için Adam gizli sistem kuruyormuş, o gizli sistem sayesinde devlet yönetimindeki en önemli yerlere kendi insanlarını yerleştirebilmiş.

Beni şurası çok şaşırtı: Weishaupt Royhschild'ın en iyi adamlarından biriymiş. Yani Illuminati Rothschild'in isteklerini yerine getiriyormuş.

Rothschild ailesinin kimler olduğunu bilmeyenler için kısaca anlatıyorum:

En buyuk Rothschild yani baba Rothschild normal pazarcıymış, bir gun prince Wilhelm ondan bisey almış ve çok memnun kalmış, sonra yavaş yavay Rothschild ve Wilhelm yakın arkadaş olmuşlar. Wilhelm kral olduktan sonra Napoleonun askerleri Almanyaya girmişler, bu sırada Wilhelm en önemli aksesorlarını, paralarını, altınlarını falan Rothschild'a vermiş. Bunun yanında İlngiltere Rotschild'a Wilhelm'e borçluğu olduğu paralarıda vermiş, çunku bu Rotchild Wilhelm'e kimler borçlusa onlardan para alıyormuş ve Wilhelm ilen yarı yarıya böluşuyorlarmış. Sonra işte bu adamın 5'tane oğlu varmış onları bu Avrupanın finansal başkentlerine göndermiş ve orada bunlar bankalar açmışlar, en elit insanların aralarına girmeyi başarmışlar. Ve yavaş yavaş politakın da içine girmişer, hepsi devlet yönetimninde içine girmişer. Ve çok paraları olduğu için istedikleri zaman istedikleri şeyi yapabiliyorlarmış. Mesela bir devlet bir devlete atack yapmak istiyor ama Rotschild bunu istemiyor, istemedikleri için saldırı yapmak isteyen devlete hiç para vermiyorlar ama diğerine okadar çok para veriyorlarki o rahatça silah çıkarabiliyor diğer devlet de korkudan bişey yapamıyor.

Kısaca herşeyin arkasında duran Rotschild ailesiymiş.

Tabi benim okuduğum kitap'da herşey gerçek diye bişey yok, sonuçta onu da bir insan yazmış ve o da kendi bildiklerini ve kendi duşuncelerini aktarmış.

Not:Kitabı bulgarca okudum o yüzden Türkçe anlatmakta biraz zorlandım, bazı kelimeleri karıştırdım kusura bakmayın.

[video=youtube;_rr7aIqCE74]https://www.youtube.com/watch?v=_rr7aIqCE74[/video]

0:50

den sonrasında yerden çıkan dev araca dikkat

Meşhur "7 Aralık"larınla 13 gün kaldı. Ne planlıyorlar acaba.

7 aralıkta ya büyük bişey yaparlar ve insanları korkuturlar

ya hiçbişey yapmazlar ve olayın dalga konusu olmasını ciddiyetinin azalmasını sağlarlar

bence ikinci ihtimali yapacaklar

Derbiye gün sayıyorlardır ama onun da tarihi değişiyor.

TNT açın beyler üçgenler şeytanlar falan çıktı.:D

Ömer Çelakıl'ın programı var TNT'de. Satanistleri falan canlı yayına çıkaracaklarmış. Bakın isterseniz.

ahahah süper lan sakallı adam sikkofield'i okuyup çıkmış programa illümaniti sizi böyle düşündürüyor amacınız new age falan... Bir de sözlerini onaylatma girişirim falan diyor:asd:

Program güzel lan çok eğlenceli:asd::asd:

Geri
Üst Alt