Illuminati

Cevap: İlluminati

Bu konuda pek bir bilgim yok ama bu konudaki mesajları okuya okuya bir merak oluştu bende, dün bizim kasabayın bibliotekine gitim kitap bulmak için ama bulamadım, bugun bizim tarih öğretmeninlen konuştum onda varmış Illuminati, Masonlar için 1-2 kitap. Kitapları okuduktan sonra bişeyler oğrenirim artık.

İlluminati konusunda pek fazla kitap okumamanı öneririm, çünkü çok büyük bir oluşum olduğu için birçok farklı yönden ele alınabiliyor. Her yazar kendi bakış açısına göre yorumladığı için koskoca bir kitabı tek bir bakış açısı için okumaya değmez. İnternet üzerinden makalelerle ya da bloglarla ufak ufak giriş yap, daha sonrasında sana yakın yazarları oku derim. :)

Blog işi için p.m atarsın :)

Arabada 5 vites var. O kadar yani. Sürmek değil de trafikle baş etmek dert. Onun da ipucu önüne 2 bakıyorsan arkana da 1 bakacaksın. Türkiye yollarında kaptırıp gitmeyeceksin. Yoksa hödüğün biri arkandan makasa filan girer sen efendi efendi kullanıyorum derken ne olduğunu anlamazsın. İşte araba sürmeyi öğrendin. Hayırlı uğurlu olsun. Hadi şimdi biraz pratik yap: 2D Driving Simulator

Selim benden odun çıktın tebrik ederim. :D 11 yaş küçük benden o.

Tamam konudan çıkıp sohbet ediyor olabiliriz ama msn ağır kaçtı.

Neyse böyle her konuştuğun yanlış anlaşılıyorsa ben kaçtım burdan.

Bu ehliyet-araba muhabbeti bir yerde İlluminatiye bağlanıyor dimi?:confused:

@ Leyla, Selim bilemedi. Olur öyle bazen.

@Uğur Yemedim içmedim ehliyette üçgen aradım aha

420licence-420x0.jpg

su an AHaber kanalinda subminal meajlar hakkinda program var

su ani isinin ehli amca benim onceki sayfalarda soyledikerimi soyluyor

Ilumminatiniun kucagina oturacak kisiler Dininden Milletinden Kendinden nefret eden insanlardir

kesinmlikle katiliyorum

Alın size illuminati.

Alpella Üçgen Gofret sizce neden üçgen?

Ahahaa ben bugün yerken keşfettim:kupa::kupa:

Geri
Üst Alt