Bora Cengiz
Kırmızı Üye
- 10 Ağustos 2010
- 1.355
- 0
- 1.146
Cevap: İlluminati
İlluminati konusunda pek fazla kitap okumamanı öneririm, çünkü çok büyük bir oluşum olduğu için birçok farklı yönden ele alınabiliyor. Her yazar kendi bakış açısına göre yorumladığı için koskoca bir kitabı tek bir bakış açısı için okumaya değmez. İnternet üzerinden makalelerle ya da bloglarla ufak ufak giriş yap, daha sonrasında sana yakın yazarları oku derim.
Blog işi için p.m atarsın
Bu konuda pek bir bilgim yok ama bu konudaki mesajları okuya okuya bir merak oluştu bende, dün bizim kasabayın bibliotekine gitim kitap bulmak için ama bulamadım, bugun bizim tarih öğretmeninlen konuştum onda varmış Illuminati, Masonlar için 1-2 kitap. Kitapları okuduktan sonra bişeyler oğrenirim artık.
İlluminati konusunda pek fazla kitap okumamanı öneririm, çünkü çok büyük bir oluşum olduğu için birçok farklı yönden ele alınabiliyor. Her yazar kendi bakış açısına göre yorumladığı için koskoca bir kitabı tek bir bakış açısı için okumaya değmez. İnternet üzerinden makalelerle ya da bloglarla ufak ufak giriş yap, daha sonrasında sana yakın yazarları oku derim.
Blog işi için p.m atarsın