Illuminati

Cevap: İlluminati

Atatürk de dünyada değil.

Sizin yüzünüzden çok pis sakata geleceğiz forumcak. Sonra kemiklerimizi bulamayacaklar KİLİT.

Beyler konuya ortasından giriyorum da Atatürk mason olsa ne,komünist olsa ne şakirt olsa ne,Atatürk ulan.Putlaştırma yeaaa diyecekler şimdi,Atatürk'e istenilen ithamlarda bulunulsun,kanıtlarla gelsinler,ona olan sevgim,minnetim değişmez.

Atatürk mason yha diyen adamlar genelde 2-3 gün önce forumda yeşil bayrakla dolaşan kişiler olduğu için bir şey demiyorum. Duruşu mason ama :/:/:(:(:(:( diyeceklere lafım yok. Aynı duruşu yarın ben yapıp foruma resim falan koyarım fazla kasmayın. Kaldı ki mason olsa ne olacak lan? Atatürk bu Atatürk. ''Atatürk mason'' gibi ithamlarda bulunan kişiler ölünün arkasından konuşmanın günah olduğunu öğrenemediler mi? Sorsanız hepsi müthiş müslümandır, 5 vakit namaz kılar, cumhuriyet rejimine karşıdır.

Önce konunun akışına hakim ol sonra yaz o zaman abicim. Nedir bu heyecan?

Atatürk geri gelseydi

ilk iş

kendisi ve yaptıkları hakkında tek bildiği ilkokul kitaplarındaki bilgiler olan

kendisini ilahlaştıran

çok süper yenilikçi ve eleştirici olan ama onu hiç eleştirmeyen

tiplere hesap sorardı

"izimden bu şekilde mi geldiniz düdükler" derdi

Bu dünyada eleştirilmeyecek adam yok arkadaşım. Herkesin hataları vardır, benimde var, seninde var. Ama bilemeyeceğim, bir hata mıdır Atatürk'ün yaptığı, zira savaş sırasında Atatürk'ün Rusyayla anlaşıp konuşmasında sosyalist yoldaşlarım tarzı bir cümle kullanıyor, burdanda komünist olduğu mu çıkarılır? Bilinmez, zira o konuşma sayesinde 10 000 ton mu tam miktarını bilmiyorum altın bağışlandı Rusyadan milli mücadele için. Şimdi ben hata diyemem o konuşmasına. O duruşunda da bir sebep vardır, ama bu sebep Atatürk'ün ne amaçla bu pozu verdiği sorusunu getirir. Can Dündar'ın açıklaması yeterli değil bu konuda, zira siroz olmadan öncede bu tarz fotoğrafları var. Ama derler ya, amaca ulaşana kadar ayıya dayı demek lazım. Belki o tarz bir politika güdülmüştür bilemem. Ama şunu unutmamak gerekir, her insan gibi, Atatürk'ünde yanlışları vardır. En az sen kadar sevsemde gözümde putlaştırmam Atatürk'ü. Yanlışları varsa eleştiririmde.

Naçizane bir kaç noktanın düzeltilmesinde fayda var. Mustafa Kemal'in hiç bir konuşmasında '' Sosyalist Yoldaşlarım'' tarzı bir ifade yoktur. Lenin'e yazdığı mektuplarda sadece yoldaş ifadesini kullanmıştır o kadar. Aralofla yaptığı görüşmelerde dahi bu tarz bir söylem geliştirmemiştir.

Sovyet Rusya'dan gelen yardımlarda bahsettiğiniz olmayan konuşmanın da etkisi yoktur. Sovyet Rusya gerek muhimmat gerekse para yardımı yapmış olmakla birlikte bu yardımlar salt SSCB yönetiminin kaynaklarından oluşmuşta değildir. Bu yardımların arkasında özellikle o dönem SSCB unsurları arasında yer alan Türk topluluklarının katkısı büyüktür. Özellikle Müskom ve benzeri yapılar Anadoluya yapılan yardımlarda başı çekmiştir. Galiyev,Suphi, Vahidov vs. vs.

Gayet doğaldır ki herkes hata yapabilir. İnsan denen varlık hatalarıyla yaşam idame ettirir. Amma velâkin insanların hatalarına atıf yapılacaksa, bunlar doğru ve gerçek bilgilere dayanmalı teke zortlatması gibi işkembei kübradan bilip bilmeden ortaya atılmamalıdır.

Mustafa Kemal'le ilgili herkes bilip bilmeden, özensiz ve kulaktan dolma bilgilerle atıp tutuyor ya işin en can sıkıcı kısmı da o!

Dediğim gibi her insan eleştirilebilir fakat görünen o ki Mustafa Kemal'e karşı belirli sebeplerde kişisel husumet besleyenler ve kin duyanlar her iddianın üzerine mal bulmuş mağribi gibi atlıyor. Onu savunan insanlar kendisini putlaştırmış oluyor. Tabirimi mazur görün ama kıçlarından uydurma bilgilerle ona saldıranlarsa nedense eleştiri getirmiş oluyor. Komik, ironik bir o kadar da mesnetsiz bir bakış açısı da bu sayede oluşuyor.

Neyse uzun lafın kısası Mumcu'ya atfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarla nereye kadar gidilir diyelim. Ayrıca fikri küfr ve vicdanı kir nesiller yetiştiriyoruz haberiniz olsun.

Bu arada dip not olarak bilgilendirmeden sonraki kısmı genel olarak yazdım Cuma beyle alakası yoktur. Kişilleştirilmesse sevinirim.

a2.jpg

leninn.jpg

a3.jpg

bunlarda mı mason peki

Sinsilik yapılıyor, işin içine Atatürk katılarak.Özellikle belirli zumrelerin tek çıkış noktası bu tarz karalamalar yapmak. Atatürk hazımsızlığı çok büyük bu zihniyette.Forum özelinde demiyorum, genel olarak böyle.

elleri koyacak yer bulamadıgından poz veren sahıs ellerini montun yahut ceketin icine ilistiriyor.

masonlukla nalakası var

[video=youtube;vBjzAdpZzf0]https://www.youtube.com/watch?v=vBjzAdpZzf0&ob=av2e[/video]

bu şarkıyı dinliyordum 1:03'te dikkatimi birşey çekti

Hypnotize Minds

Zihinleri hipnotize et yani.

Ordada şeytan var , garip :) bir de asansöre girerken o resmin girmesi garip olan yoksa fazla mı şüpheciyim ama resim ve söz garip geldi.:)

Katy perry'nin şarkısında hypnotized to be devil gibi bir söz vardı.:)

Fakat Emenike :D

qxw6pu.jpg

Herşeyden zorlamayla işaret arayanlar var gördüğüm kadarıyla bu da konunun makaralarından olsun:asd:

a2.jpg

leninn.jpg

a3.jpg

bunlarda mı mason peki

bazı kişiler komünizmin de masonlar tarafından oluşturulduğunu söylüyo

mesela şu meşhur sikkofield bunu yazmış

Kızıl Devrim ise tamamen masonlar ve hatta yahudiler tarafından finanse edilmiştir. (hala masonla yahudiyi aynı şey sanan gerizekalılar var bu arada. Yahudilik ile Siyonizm bile aynı şey değildir, karıştırmayalım. Siyonizme lanet okuyan, siyonist bayrakları yakan yahudiler de vardır. Farklı şeyler hepsi.) Zira Marx zaten bir yahudidir. Stalin ve Lenin 33. dereceden masonlardır.

Geri
Üst Alt