Illuminati

Cevap: İlluminati

Hehehehhe :D... Paranoyaklıkta sınır yok beyler, bakın ne buldum.

44142ads%C4%B1z.png

İyi yakalamışsın. Olay Türk Telekom'a kadar bulaşmış. :eek:

[video=youtube;Prb5eInCb94]https://www.youtube.com/watch?v=Prb5eInCb94[/video]

Hakki Baba'da Illuminati'ciymis.

Henüz 3 yasinda bir gardasim vaaar...

gittigidiyor_kazanma.jpg

gittigidiyorun simgesine dikkat

o meşhur tek göz kullanılmış

ellerde baphometin elli gibi şekil almış

aha da pabhomet bunların putlarından biri

bir nevi şeytan figürü

250px-Baphomet.png

Bizim forum banner +indexlerine de böyle yorum yapıyor musunuz :SS:

Orada da el kol çok oynuyor :SS:

Onun gözünü diğerinin elini başkasının bacağını alırsanız MHP 'nin 40. yılını kutlarız.

cprd-ron-armani-009.-300x111.jpg

cris-lady-gaga-illuminati-009.JPG

cris-triangles-everywhere-009.JPG

Alemdar İbaret hala Ronaldo hala Madrid diyebilicek mi acaba?

Messi vs İlluminati...

İşaretin adı: eye in the triangle...

evet bir konunun daha başarıyla suyu çıkartılmıştır. ellerinize sağlık

ne cem yılmazlar

ne hiciv sanatkarları

ne levent kırcalar

ne dümbüllüler varmış forumda

La önce Atatürkle sulandırmıştınız şimdi hepten naneyi yemiş konu. Hayırlı olsun breh

Birazda ben yedireyim, mesaj sayım 2666 yoksa bendemi :b5: :D

Konu hakkında araştırma yapmayan arkadaşlara, dalga geçmek için forumda birsürü konu olduğunu hatırlatmak isterim. Araştırma yapanlar olayın ehemmiyetinin farkındadırlar zaten..

Ne ima etmeye çalışıyorsan adam gibi söyle, Atatürk'e iftira atmak haddine düşmez bunu bil. Ayrıca kışın ben de o şekilde dolaşırım, ne var bunda?

2. cümlende bana bi misyon yüklemişsin zaten bu yüzden ilk cümledeki merakın mantıksız kaçmış.. Adamlığıma ucundan köşesinden laf etmek de senin hadddine düşmez ;) Kışın o şekilde dolaştığına aklı başında bir insanın inanmasını bekliyorsan o da senin mantık anlayışın, saygı duyarım ;)

demek kışın elini ceketin içine sokup dolaşıyomuş :asd:

hıhı tabi

ben de tek gözümü kapatıyorum yazın o zaman lady gaga ve diğerleri mason değil

İlluminati ye bulaşmakla,deşifre etmekle çok büyük hata yaptık ,baksana misilleme geçikmedi Arda yı kopardılar bizden :asd: Bir nevi sizi şampiyon yapmayız diyorlar.Fener şike,şampiyonluk,küme düşürmeme,konsolosluğa bayrak asma yoksa yoksa....:D :D

Bu dünyada eleştirilmeyecek adam yok arkadaşım. Herkesin hataları vardır, benimde var, seninde var. Ama bilemeyeceğim, bir hata mıdır Atatürk'ün yaptığı, zira savaş sırasında Atatürk'ün Rusyayla anlaşıp konuşmasında sosyalist yoldaşlarım tarzı bir cümle kullanıyor, burdanda komünist olduğu mu çıkarılır? Bilinmez, zira o konuşma sayesinde 10 000 ton mu tam miktarını bilmiyorum altın bağışlandı Rusyadan milli mücadele için. Şimdi ben hata diyemem o konuşmasına. O duruşunda da bir sebep vardır, ama bu sebep Atatürk'ün ne amaçla bu pozu verdiği sorusunu getirir. Can Dündar'ın açıklaması yeterli değil bu konuda, zira siroz olmadan öncede bu tarz fotoğrafları var. Ama derler ya, amaca ulaşana kadar ayıya dayı demek lazım. Belki o tarz bir politika güdülmüştür bilemem. Ama şunu unutmamak gerekir, her insan gibi, Atatürk'ünde yanlışları vardır. En az sen kadar sevsemde gözümde putlaştırmam Atatürk'ü. Yanlışları varsa eleştiririmde.

Ayıya dayı deme olayı. Cünkü Atatürk'ün 'komünizm bu ülkenin en büyük düsmanıdır' diye bi sözüde var.

Geri
Üst Alt