Illuminati

Cevap: İlluminati

arkadaşlar bu tarz konulara ilgisi olan varsa onaltıyıldız.com sitesine girmesini tavsiye ederim... dizi yazılar kısmını da mutlaka okumanızı öneriyorum

[video=youtube;yxzp8T1ZgL8]https://www.youtube.com/watch?v=yxzp8T1ZgL8&feature=related[/video]

İnternette rastgele dolaşırken gördüm. Bu linkte burada daha önceden paylaşılan birkaç görüntü var ama 3.58 den itibaren olan kısım yok sanırım.

Baya ilginç :)

[video=youtube;yxzp8T1ZgL8]https://www.youtube.com/watch?v=yxzp8T1ZgL8&feature=related[/video]

İnternette rastgele dolaşırken gördüm. Bu linkte burada daha önceden paylaşılan birkaç görüntü var ama 3.58 den itibaren olan kısım yok sanırım.

Baya ilginç :)

mesela ben bir üye gördüm bugün burada

bu kişi amerikanın da normal bir ülke olduğunu, 11 eylül saldırıları karşısında nasıl aciz kaldığını söylüyodu

yani hala hikayelere inanan bir sürü kişi var malesef

mesela ben bir üye gördüm bugün burada

bu kişi amerikanın da normal bir ülke olduğunu, 11 eylül saldırıları karşısında nasıl aciz kaldığını söylüyodu

yani hala hikayelere inanan bir sürü kişi var malesef

trt 11 eylül için öyle haberler yaptı,öyle kişileri konuşturdu ki ulan diyorsun harbiden çok çekti bu abd terörden ! İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylediler,göstermelik törenler düzenleyip ağlamaklı ağlamaklı konuşmalar yaptılar şaka gibi.

Hiçbir terör örgütü kendiliğinden oluşmaz, birileri tarafından oluşturulur. 11 Eylül saldırısının ardından olanlara bakacak olursak şüphenize hak veriyorum.

Bi Allah'ın kulu cevap versin be.İlliminati nedir ?

Bu konuda bu yaz çok bilgiler edindim sağolsun şu arkadaş sayesinde;

michaelsikkofield.blogspot.com

Biraz dili ağır ama akıcı.. Okumanızı tavsiye ederim.. Tabi kendi içinde çelişiyor bazen fakat gerekli bilgileri yani doğru bilgileri sizin ayıklamanız gerekiyor..

Bi Allah'ın kulu cevap versin be.İlliminati nedir ?

aslında kısaca özetlenecek birşey değil

ama önemli bir oluşum

birçok kişiye göre abdyi israili kısaca tüm dünyayı onlar yönetiyo

luciferian dinindeler yani şeytanı ilah edinmişler

konuyla ilgili ayrıntılı bilgi istersen youtube a gelenler yaz ve seri halindeki belgeselleri izle

gördüklerine çok şaşıracaksın :D

Kim peki bu illaminaticiler abd istibahratcılarından falan mı bunlar.

aşırı zengin ve büyük yahudi kökenli aileler

bunlardan bir rockefeller ailesi

Sanmam.Ne tür bir etkisi olabilir ki yahudi lobisinin abd'ye.

bu masonlar bu kadar güçlüyse neden abd-israil hala dost o zaman.Beyin bedava ya.

Geri
Üst Alt