Illuminati

Cevap: İlluminati

Amerika neden izin veriyor.Bizim gördüğümüzü abd görmüyor mu ?

abdyi zaten onlar kurdu

sonradan içeri sızmadılar

bizzat kendi devletleri

kankito

İstiklalin tamamiyeti ancak istiklal-i mali (ekonomik bağımsızlık) ile mümkündür. ...

amerikan merkez bankası bağımsız değil,bundan 100 yıl evvel de değildi.şimdi de.ben sana masal anlatıyor gibi görünmemek için sadece bu örneği verdim.

kankito

amerikan merkez bankası bağımsız değil,bundan 100 yıl evvel de değildi.şimdi de.ben sana masal anlatıyor gibi görünmemek için sadece bu örneği verdim.

Yani temelde israil masonu abd'yi kuran yöneten diyorsunuz.O yüzden abd kılını kıpırdatamıyor.Doğru mu anlıyorum.

hiç sorun değil bir kişi dahi bunlardan haberdar olsa kardır

bunlar kendileri amerikanın en güzel yerlerinde yaşıyo zaten

ama hedefleri büyük israil olabilir yani vaadedilen topraklar

o küçük toprak da bu hedefin ilk parçası olabilir

israili kurabilmek için birinci ve ikinci dünya savaşını çıkardılar

mesela 2. dünya savaşında yahudileri katlettirip buraya gelmelerini sağladılar

kanka israil gıç kadar yerde yaşıyor diyorsun,böyle bi devlet yoktu 50 sene evvel,şimdi süper güç olma yolunda hızla ilerliyor.bak amerikanın kuruluşu,amerikanın süper güç oluşu israilin çıkışı israilin süper güç olmaya ilerlemesi.

hmm.

O halde ne diye bizimkiler bunlarla didişiyor.:p:) Güçlünün yanında olcan bu devirde.

Bana bu ailelerden örnek versene.Araştırayım ekşi,viki de falan.Güzel bir cemaate benziyor.:)

israil ile şuan didişmesi arap halklarının onu örnek alması için olabilir,orada bi yeniden şekillendirme var çünkü.

kanka israil gıç kadar yerde yaşıyor diyorsun,böyle bi devlet yoktu 50 sene evvel,şimdi süper güç olma yolunda hızla ilerliyor.bak amerikanın kuruluşu,amerikanın süper güç oluşu israilin çıkışı israilin süper güç olmaya ilerlemesi.

hmm.

Hitler bunları kesiyordu.İngilizler bunları oraya yolladılar.Vaadedilmiş toprakların küçük bir kısmına.O topraklarda bizim ülkenin doğusuda var sanırsam.Mantıklı.

mesela arap devrimleri oldu yakın zamanda

bunlar abdnin oralardaki sivil toplum kuruluşlarına yaptığı milyon dolarla teşvik edildiğini düşünüyorum

ve tabiyki yolladıklar ajanlarla

yoksa arapların içine che mi kaçtı da birden coştular :D

buralarda şimdi kurulmaya başlayan güdümlü hükumetler zamanla işlerini görecektir

diktatör sistemi işlerine gelmiyo artık

hitler tam anlamıyla bi kukla.2.dünya savaşı tezgah,yahudileri avrupadan yollamak için.yoksa ingiltere ve fransanın bu savaşı çok önceden bitirme şansı vardı,hatta şansları.

Peki bunlar zamanında kendi halklarını neden koruyamadılar ? Hitler zamanı.

mesela arap devrimleri oldu yakın zamanda

bunlar abdnin oralardaki sivil toplum kuruluşlarına yaptığı milyon dolarla teşvik edildiğini düşünüyorum

ve tabiyki yolladıklar ajanlarla

yoksa arapların içine che mi kaçtı da birden coştular :D

buralarda şimdi kurulmaya başlayan güdümlü hükumetler zamanla işlerini görecektir

diktatör sistemi işlerine gelmiyo artık

yeni gelen liderler de eski dikdatörlerin yakın arkadaşları ha,değişen bi halt yok.bol bol silah sattılar,biraz dengelerle oynadılar,temeli sağlamlaştırdılar.

hitler tam anlamıyla bi kukla.2.dünya savaşı tezgah,yahudileri avrupadan yollamak için.yoksa ingiltere ve fransanın bu savaşı çok önceden bitirme şansı vardı,hatta şansları.

Hitler kukla ? ağır bir itham bu.Adam avrupa'yı almanya yapıyordu.Bu savaşın bir avuç kalmış yahudiler için tezgahlandığı garip geldi bana.

Geri
Üst Alt