Illuminati

Cevap: İlluminati

illuminati büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,. adı konamaz…

johnson rockefeller

:asd:

Rockefeller, adamım sana sövüyorum tamam mı? Sana ve o dünyayı yöneten ailene sülalene çok pis sövüyorum gel de bul lan beni.

beyler keçiyi fatihin kesmesini istediler,besmele çekerek kesti diğer mason kardeşler pek kızdı

--liseli--

ana bacı karıştırmayın beyler

--liseli--

tumblr_lqwf826oBa1qhlppwo1_500.jpg

İlluminati in dı haus beybi.

Ingiltere ve Fransa neden Almanya'ya mudahale etmedi Cekoslovakya saldirisindan sonra ? Acaba Hitler ile Rusya'nin karsi karsiya eninde sonunda geleceklerini ve bu sekilde Sovyet Rusya'sinin zayiflamasini da dusunmeleri etkili olmus olabilir mi acaba ?

Hitler'in yukselisinde 1. Dunya savasi sonrasi anlasma sartlarinin cok agir olmasi etkili olabilir mi ? Fransa'nin Almanya'yi her bakimdan kistirmak istemesi bunun icin lobi faaliyetleri yapmalari ve savas sonucunda gururu kirilan bir Almanya Hitler'e yønelebilir mi ?

Borclarini ødeyemeyen Almanya, surekli borclarini ertelettirmesi Ingiltere ve Fransa'nin, 3. Enternasyolin hatalari falan Hitler'in cikisinda etkin olabilir mi ?

Yahudilerin soykirimi kullanip Israil devletinin kurulusunda bu soykirimi kullanmalari søz konusu olabilir mi ?

[video=youtube;OR-fhP-Udz4]https://www.youtube.com/watch?v=OR-fhP-Udz4&feature=player_embedded#at=24[/video]

Seviye düşürücü.

ilerleyen saatlerde dear emir satriani de buraya teşrif ederse seviye yükseltme çabalarına girişiriz selen olsen.

ilerleyen saatlerde dear emir satriani de buraya teşrif ederse seviye yükseltme çabalarına girişiriz selen olsen.

Emir nerelerde gøzukmuyor o da ? Odasinda mikro elde ettigi gøzlemleri makro seviyelere cekmekle mesgul herhalde. Yakinda vahiy geldi diyecek ondan korkuyorum (:

@Selen Olsen

Birkaç resmini görmüştüm inan güzel bir bayansın ama Miss Universe olsan bu bilgi birikimiyle çekilmezsin be güzelim .

Not:Nişanlı sayılırım.

Geri
Üst Alt