Illuminati

Cevap: İlluminati

Subliminal+Oral+Sex.jpg

Subliminal mesaj,

Plakayı tersten okumayın..

Ne saçma bir konu. Bir de 94 sayfa olmuş. İşiniz gücünüz yok mu arkadaş. Boş işler bunlar. Hele GS forumda böyle bir konu ne alaka?

İlluminati'nin varlığını inkar edemiyor çoğu kişi. Neresi saçma?

İllimünati varsa var. Ne yapalım yani? Bu başlıkta herşey karalanmaya başlamış. Amacını aşmış başlık. Her gördüğünüz üçgene "masonik bunlar yeaa" demek bana saçma geliyor. Kısaca bu konuda acayip bir beyin yıkama söz konusu.

Bugün şöyle bir tur atarken Norveç in toplamda 2.000.000 kişi kapasiteye sahip sığınaklara sahip olduğunu öğrendim..En sonuncusunu ise yakın tarihte bitirmişler..

Adamların bütün nüfusu (hemen hemen)5 milyon..

:ays:

İlginç..

Birde şimdi farkettim, adamların birde topam 3.000.000 numunelik tohum sığınağı varmış..İçindeki bazı numuneler bulunduğu ortamda 1000 sene kadar dayanabilirmiş..Oldukça sağlam bir yapıymış bu, nükleer patlamalara dayanabilme seviyesi epey varmış..

Ana finansörünü merak eden var mı sığınağın :)

Rockefeller..

Helal olsun adamlara, nasılda insanları düşünüyorlar, Allah kabul etsin :lol:

Konu bağlamında ele alırsak RTE hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum??

İnternet andıcı gerçekten işe yaramış bir dönem.

bu forumda siyasileri tartışmak bölünmeye yol açar sanırım

Aslında tartışmayı bilsek sorun olmaz ama, kimseyi rahatsız etmeyecek bu konulara bile saçmalıyorsunuz, aptalsınız diye girenler oluyor, bizden siyasi bir figür ortaya atılınca, herkes en iyi en doğru ben biliyorum demeye başlıyor, öyle olunca kavga kaçınılmaz oluyor. Ortak paydamızı zedeliyor.

Abdullah Abi hassas bu konuda,cidden,tartışamayacağız çünkü belli.Hiç gerek yok.

sadece şunu söylemek istiyorum

abd ve ingiliz basınının sürekli siz yeni lidersiniz

ufff türkiye nasıl yükseliyo

helal türkiye ortadoğuda bir numara

demesi beni korkutuyo

bu basını kullandığını düşündüğüm masonların bir planı var ama ne ?

(gördüğünüz gibi ülkemiz hakkında genel konuştum kimseyi ayırmadım siyasete girmedim)

Geri
Üst Alt