Illuminati

Cevap: İlluminati

beyler peki fethullah gülen ve örgütünün illuminatiyle bi ilgisi olduğuna ne diyorsunuz?

kıyamet alameti der ki

önce deccal çıkacak hükumdarlığını ilan edicek sonra meryem oğlu isa (mehdi) gökyüzünden inecek ve onu yakalayıp öldürücek.

ve en sonda kıyamete yakın islamdan başka din kalmayıp herkes müslüman olucak??

deccal-mehdi-illuminati ve masonluk birbirleriyle zincirleme bi bağlantı olabilir mi?

ne diyorrsunuz bu konu hakkında?

beyler peki fethullah gülen ve örgütünün illuminatiyle bi ilgisi olduğuna ne diyorsunuz?

kıyamet alameti der ki

önce deccal çıkacak hükumdarlığını ilan edicek sonra meryem oğlu isa (mehdi) gökyüzünden inecek ve onu yakalayıp öldürücek.

deccal-mehdi-illuminati ve masonluk birbirleriyle zincirleme bi bağlantı olabilir mi?

Hayırlı olsun iyi konu..

sadece şunu söylemek istiyorum

abd ve ingiliz basınının sürekli siz yeni lidersiniz

ufff türkiye nasıl yükseliyo

helal türkiye ortadoğuda bir numara

demesi beni korkutuyo

bu basını kullandığını düşündüğüm masonların bir planı var ama ne ?

(gördüğünüz gibi ülkemiz hakkında genel konuştum kimseyi ayırmadım siyasete girmedim)

Ciddi bir soru; bu yazdıklarını yazdıktan sonra tekrar bir gözden geçiriyor musun?

Bu konuya +18 yaş sınırı ile 5-IQ sınırı getireceksin..

Millet uçmuş...

Bunlar hep bu Bush şerefsizinden çıkıyor onu ben masonların uşağı olarak görüyorum bu zaten belli birşey...

kıyamet alameti der ki

öncelikle hz mehdi ve hz isa ayrı kişilerdir

genelde şuna inanılır, deccal gelecek sonra mehdi ve isa gelip onla savaşacak ve kazanacak

dünyaya islam hakim olacak bir süre

ama daha sonra bu düzen bozulacak ve hızla kötüye gidiş başlayacak

ve kıyamet kopacak

benim tahminim deccal bir kişi olmayabilir

belki de illuminati örgütünün ta kendisidir deccal

hadislerde de deccalın tek gözü kör olacak diye geçer

yani tek gözlüdür

tek gözlü deyince aklınıza ne geldi ?

ayrıca hakla batılı karıştıracağı doğruları yanlış yanlışları doğru gibi göstereceği de vardı hadislerde

masonların da yaptığı zaten o değilmi sürekli medyada yanlışlara özendirmek

fetullah gülen ve cemaatinin konuyla doğrudan bir ilgisini göremedim

Çoktan etti/ettirdi bile, sen epey gündemden uzak kalmışın bi update ol restart yap düzelir:D

[video=youtube;lQlIhraqL7o]https://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&ob=av3e[/video]

Oha lan klibe bak yeni görüyorum(Mağara terk)

Önceden karışık bulutlar,farklı ögeler arasına falan subliminal olarak koyarlardı,saniyelik görüntüler koyarlardı,adamlar aşmış abi artık,saygı duymak lazım :o

Neden Recep Tayyip Erdoğan?

Çünkü Akp ve Fethullah Gülen in bu tarikatlarla alakasının olduğunu söyleyen birden fazla video izledim..İçlerinden bir kısmının uydurma olduğu yada nasıl desem zorlayarak sonuca varmaya çalıştığı belli..Ama bir kısmı ise acaba dedirttiriyor..

Çünkü Akp ve Fethullah Gülen in bu tarikatlarla alakasının olduğunu söyleyen birden fazla video izledim..İçlerinden bir kısmının uydurma olduğu yada nasıl desem zorlayarak sonuca varmaya çalıştığı belli..Ama bir kısmı ise acaba dedirttiriyor..

İşte o videoları piyasaya çıkarıp senin benim gibi insanları inandırdıklarını belirtmek istiyorum. Daha fazla açmama gerek yok sanırım.

İşte o videoları piyasaya çıkarıp senin benim gibi insanları inandırdıklarını belirtmek istiyorum. Daha fazla açmama gerek yok sanırım.

Seni biraz meşgul edicem izninle..

''Senin benim gibi insanları inandırdıkları'' cümlenden anladığım ilk başta sende inanmışsın fakat şimdi inanmıyorsun o videolara..Peki şimdi neden inan mıyorsun??

Bu videolara anti olabilecek bi kaç makale okudum ama açık olmak gerekirse beni tatmin etmedi..Sende ki nedeni bilmek isterim..Sana ''hımm demek ki bunlar yanlışmış'' dedirten bilgiyi..

[video=youtube;wQfMsnlDcLo]https://www.youtube.com/watch?v=wQfMsnlDcLo[/video]

bu arada sadece akp değil muhalefet partilerinin de bu pisliğin içinde olduğunu düşünüyorum ben.

Geri
Üst Alt