Illuminati

Cevap: İlluminati

arastirdim ama fransizca bilen ozel assistant'im yurtdisinda oldugundan tercume ettiremedim

Yarın saat 14.45 'te Dr. Ömer Çelakıl 'ın programındayım telefonla görüşlerini paylaşırsın

cnnturkteki canli yayinimla denklestirmen iyi olmus, sen de biliyorsun ki o saatte arayamam. komik duruma dustun otomatikman

Hayri'de İlluminati'nin bir oyunu olabilir mi bize dostlar?

Cnntürk beni çağırsa da gidemezdim ama insan bir uzman olarak çağırırdı yazık bitirdiler kanalı. :SS:

​HERKES AYIQ OLSUN!!!

42.gif

Şu backmasking olayına iyi güldüm yalnız.İlluminati sarrafıdır ne lan? :asd:

Meşhur 7 Aralık tarihine az kaldı. 7 Aralık da İlluminati bir şey yapar mı bilinmez ama Aralık ayında ABD İran'ı vuracak gibi 2 adet Amerikan uçak gemisi Akdenize demirlemiş ( 180 adet uçak ve 10 bin askeri beraberinde getirmiş ) boş bir iş için 10 bin asker ve 180 uçak getirilmezdi herhalde. Gemilerinin birisinin isminin ( George W. Bush olması dikkat çekici :) ) Eğer bu saldırı 7 Aralık tarihine denk gelirse pek inanmadığım İlluminati olayına harbiden inanırım artık.

Neden inanmadığını bilmiyorumÇağlar ama yakında inanacaksın. Son kehanet gerçekleşmek üzere. Savaş çıkacak.

Meşhur 7 Aralık tarihine az kaldı. 7 Aralık da İlluminati bir şey yapar mı bilinmez ama Aralık ayında ABD İran'ı vuracak gibi 2 adet Amerikan uçak gemisi Akdenize demirlemiş ( 180 adet uçak ve 10 bin askeri beraberinde getirmiş ) boş bir iş için 10 bin asker ve 180 uçak getirilmezdi herhalde. Gemilerinin birisinin isminin ( George W. Bush olması dikkat çekici :) ) Eğer bu saldırı 7 Aralık tarihine denk gelirse pek inanmadığım İlluminati olayına harbiden inanırım artık.

dogshit

Son düzenleme:
Desenize fb 6 gün 14 saat sonra küme düşüyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt