Illuminati

Cevap: İlluminati

Hakkı'nın üstüne varmayın.Adam belki İlluminati Gençlik Kolları'nda çalışıyor?Herhalde gizleyecek burada evet biz İlluminati'deniz hepinizi zükecez yazacak hali yok ya.

Bu illuminati denilen saçmalık, küresel sermaye güçlerinden başkası değil. Amaçları da bahsedildiği şekilde ancak bunun şeytanla falan alakası yok. Bu adamları anlamak için mistik zırvalara değil ekonomiye bakmanız gerek.

Bu illuminati denilen saçmalık, küresel sermaye güçlerinden başkası değil. Amaçları da bahsedildiği şekilde ancak bunun şeytanla falan alakası yok. Bu adamları anlamak için mistik zırvalara değil ekonomiye bakmanız gerek.

Saçmalık'tan sonrasını okumadım.

mistik dedigin zirvaylada kendi kullarini kekliyorlardir sistemi ayakta tutmak icin.

Ayni Israil ve Iran gibi.

Iran ve IOsrail asla dusman olamaz.Sadece kendilerini zid guc olarak gosterip kendilerini ayakta tutuyorlar.

Nasilki Sovyetlerin Ateisimi yayidiklari gibi , 14ulke + rusyadaki milletler nasil yonete bilirdinki 70 yil, sadece oldurmekle olacak is degildi, beyin yikamakla olacak isdi.

Ayrica Iran nasil Islam devleti oluyor ki, Musulman kardesinin kanini token ermenistan devleti ile isbirligi icerisindedir?

Din ve Inanclar hep bu dunyada hakimiyyet icin kullandi.

Bunlarda kendi cevrelerini bu yolla kekliyorlardir.

mistik zırva diye adlandırdıgın kavramları iyi arastır ardından yorumsallıkta bulun, verimli olur bu sekilde anlamı yok soyledigin seylerin cunku..

bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın abi:ka21:

ya kendimde diyorum zaten belli bir hierarchy var, bize bazi seyleri forse etmek isteyen.

factler bu:

zengin guclu elitistler var

dunyada belli bir kontrole sahipler

ama hepsi birlesip satanist bir kult içerisinde demek, o zeitgeist doclari gibi beynimize chip yerlestirip bizi full kontrol altina alacak demek saçmaliktir emir. buna kendim gecen sene inandigimdanda utaniyom.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya kendimde diyorum zaten belli bir hierarchy var, bize bazi seyleri forse etmek isteyen.

factler bu:

ama hepsi birlesip satanist bir kult içerisinde demek, o zeitgeist doclari gibi beynimize chip yerlestirip bizi full kontrol altina alacak demek saçmaliktir emir. buna kendim gecen sene inandigimdanda utaniyom.

cip yerlestirmez belkide amma maksatlari dunya insanlarinin Islamdan uzaklastirmak ola bilir bu yolda.

yani sence ateistler'in hepsi illuminati'nin kurbani? demi?

yok bence oyle degil.sadece ateistler degil ve ya bir kimi ola bilir.

benim soyledigime asiri dinci tarikatlarda dahildir, hansi tarikatlar ki dinden bi haber, kendini Islamci gibi gosteren El Kaide gibi tarikatlar felan,ne bileyim Iran islam Cumhuriyyeti gibi.

Bunlarda zaten dogru dini yaymadigi icin onlarda dahildir o etki alanina.ve ya onlara caliyorlardir.

Amma net olan bir sey var.Dogru din bilgisi ve inanci olan insan onlarin etki alanina dusme olasiligi ateistin dusme olasiligindan azdir.

factler bu:

kult dediklerin en tepedekiler, aileler.

en tepenin bi altı dahi koyun/piyon vb. tepedekiler icin sadece arac yani, cunku yerleri hep degisir, fakat tepedekiler soy uzerine gidiyor.. satanist vb. onemli digil yani ne oldukları bildigin psikopat manyak hepsi. hani nasıl anlatıyım sana karakterlerini ; gunde kac kisi oldurdugunu aksam yemeginde falan konusuyor, bugun sunları bagısladım sunlara hayat verdim ayol falan gibi. .lol.

ne istiyor bu herifler ?

sonsuza kadar yasamak okadar. hemen altlarındakileri de [masonic localar, yahudiler, hukumetler vb.] islerine geldigince kullanıyolar.

cerceve bu.

rotschild, rockefeller ailelerinden bahsediyorsun dogru anladiysam.

guclu aileler onlar ama ustteki yazdigin seyler BS (nothin more nothin less:sleeping:)

Bu adamlarin istemedigi hicbierseyi kimse ogrenemez, bence internette bu aileler hakkinda yazilan seyler hep palavra, illuminati diye bisey cikardilar herkes pesinden gidiyor

illuminatiyi siz kötü belleyebilirsiniz hic farketmez

1. dini insan beyninden uzaklastirmak (yani buna kanit sunmama gerek yok) - deistim bana uyar

2. her ne kadar kapitalist gözüksede bir 50 sene sonra sosyalist yapiya gececekdir (wall street röportajlarini dinleyin)- sosyalistim bana uyar

3. insan irkini daha iyi genlerle dösetmek (human genom project) - ayni fikirdeyim

4. insan ve teknolojiyi birlestirip cok daha iyi bir gelecek yaratmak - ayni fikirde olmayanmi var

5. sinirsiz bir dünya yaratmak, multiculti bir yasam - bana uyar milliyetci insanlardan kurtuluruz

6. insanlari uzay cagina hazirlamak - mecbur

illuminatiyi kötü göstermeye calisan, cok örgüt var bu dünyada basta VATIKAN olmak üzere, ki elinde sonunda vatikanida ele gecirecegiz

simdi burda yazdiklarima alinan, kirilan, agresiflesen olucakdir buda acikcasi beni rahatsiz etmeyecektir cunki her insanin görüsü kendine.

Geri
Üst Alt