Illuminati

Cevap: İlluminati

illuminatiyi siz kötü belleyebilirsiniz hic farketmez

1. dini insan beyninden uzaklastirmak (yani buna kanit sunmama gerek yok) - deistim bana uyar

2. her ne kadar kapitalist gözüksede bir 50 sene sonra sosyalist yapiya gececekdir (wall street röportajlarini dinleyin)- sosyalistim bana uyar

3. insan irkini daha iyi genlerle dösetmek (human genom project) - ayni fikirdeyim

4. insan ve teknolojiyi birlestirip cok daha iyi bir gelecek yaratmak - ayni fikirde olmayanmi var

5. sinirsiz bir dünya yaratmak, multiculti bir yasam - bana uyar milliyetci insanlardan kurtuluruz

6. insanlari uzay cagina hazirlamak - mecbur

illuminatiyi kötü göstermeye calisan, cok örgüt var bu dünyada basta VATIKAN olmak üzere, ki elinde sonunda vatikanida ele gecirecegiz

simdi burda yazdiklarima alinan, kirilan, agresiflesen olucakdir buda acikcasi beni rahatsiz etmeyecektir cunki her insanin görüsü kendine.

fvvl92.jpg

arrivals, sikkofield, the sign, falan gibi belgesellerin cogunu izledim, sonra dusundum koskoca élit aileler kendilerini boyle kolay kolay ele vermez

Moderatör tarafında düzenlendi:

1. dini insan beyninden uzaklastirmak (yani buna kanit sunmama gerek yok) - deistim bana uyar

2. her ne kadar kapitalist gözüksede bir 50 sene sonra sosyalist yapiya gececekdir (wall street röportajlarini dinleyin)- sosyalistim bana uyar

3. insan irkini daha iyi genlerle dösetmek (human genom project) - ayni fikirdeyim

4. insan ve teknolojiyi birlestirip cok daha iyi bir gelecek yaratmak - ayni fikirde olmayanmi var

5. sinirsiz bir dünya yaratmak, multiculti bir yasam - bana uyar milliyetci insanlardan kurtuluruz

illuminatiyi kötü göstermeye calisan, cok örgüt var bu dünyada basta VATIKAN olmak üzere, ki elinde sonunda vatikanida ele gecirecegiz

simdi burda yazdiklarima alinan, kirilan, agresiflesen olucakdir buda acikcasi beni rahatsiz etmeyecektir cunki her insanin görüsü kendine.

bu mesaj ironi değilse bi sorum var

birileri gelip sana milyonlarca kişiyi öldürüp çok süper bi dünya kurucaz dese

yine "bana uyar" mı diyceksin ?

illuminati gel katil bize deseler dusunmeden atlarim yanliz.

para, unlu karilarla sex rituelleri fln daha nolsung beyler?

o biraz zor, onu biz basa getirdik biz indiririz.

ironi veya jb değilse güzel kafaymış kardeş güle güle kullan :)

ha bu arada Vatikan olayına da bittim. Apostolic sarayının en büyük odası da ayrılmıştı zaten sana verecekler.

Geri
Üst Alt