İmkanınız Olsa Türkiye'den Gider Misiniz?

Ben zamanında denemiştim, dünyanın en güzel yerine de gitsen en fazla 2 ay sonra evini özlüyorsun.

almanya'da universitemi bitirince, türkiye'ye kesin dönüs olacak insallah.

imkanım var ama yasal olarak henüz mümkün değil.

1 ay tatil ve eğitim amacıyla da olsa yurtdışında bulunmuş biri olarak insanın ne kadar sıkılsa ve ülkemizde meydana gelen bu vahşetler olsa da BU VATAN BİZİM!!!BU MEMLEKET BİZİM!!!

Aaa cok ayip olur mu hic oyle sey biz orta asyadan sonradan gelmisik buraya buyuk patlaminin oncesinden beri horo horo imparatorlugu varmis burda isgal etmisik.

Tek gerçek Teoman'dır. Bütüne doğru gidersek.. ;)

o degilde turk tarihnde turk soyundan gelipte turklugu ikinci plana atan baska "turk devleti" var mi bilmem bilmem kac tane padisahin hicbirisinin isminin oz turkce isim olmamasi hep arapcadan isim secmeleri ve genel yasami arap kulturu ile gecirmeleri kendi soylarina hakarettir cok sukur buyuk bir adam cikti da bizi ozumuze dondurmeye calisti ama simdi yine yok edilme asamasindayiz.

okumak için çok düşündümde dil sıkıntı diye vazgeçtim yemedi diyeyim kısaca

Giderim ve gitmeyi de düşünüyorum.

Konuya bir de baska bir parametreden girmek isterim;

Insanlar gittikten sonra Istanbul'un nufusu tekrardan <5,000,000 duserse hic dusunmem Istanbul'a geri donerim.

Almanya firsatim ciksa aninda giderim. Ikincil olarakta diger Avrupa ulkeleri. Digerlerine gitmem.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o degilde turk tarihnde turk soyundan gelipte turklugu ikinci plana atan baska "turk devleti" var mi bilmem bilmem kac tane padisahin hicbirisinin isminin oz turkce isim olmamasi hep arapcadan isim secmeleri ve genel yasami arap kulturu ile gecirmeleri kendi soylarina hakarettir cok sukur buyuk bir adam cikti da bizi ozumuze dondurmeye calisti ama simdi yine yok edilme asamasindayiz.

O büyük adam bize yolumuzu gösterdi! Artık aynı şeylere izin vermeyiz..

1 saniye tereddüt yaşayacağımı sanmıyorum, geri dönmemek üzere giderim.

Geri
Üst Alt