İmkanınız Olsa Türkiye'den Gider Misiniz?

Kız sen solcu musun, ülkücü müsün çözemedim :D

Edit: Bu arada kız dedim ama yanlış anlama hitap olarak. ;)

Şimdi solcu desem chpli olarak algılanıyor ne desem bilemedim:D

Şaka bir yana

Keşke ülkücüyüm diyebilseydim ama Türkeş'in bile ülkücü adayıyım dediğini düşünürsek ben aday adayıyım sanırım.

Est bi yanlış anlama yok:)

vay be anket sonucuna bak..

olm simdi gerçekten hiç birinizde imkan yok mu? vah vah :)

ben yıllarca yurt dışında yaşadım.. imkan da var.. istesem yarın gider yerleşirim istediğim ülkeye.. o derece rahatım yani imkan olarak.. ama gitmem.. hiç yurtdışına çıkmamış adam için sallamak kolay.. siz bi gidin yurt dışında yaşayın da vatan hasreti nedir öğrenin :)

bunu kim mi söylüyor? ömrünün yarısını ingiltere'de geçirmiş ve avrupa'yı neredeyse tamamen görmüş birisi olarak söylüyorum..

sizin gibi yapacağıma burada kalıp akp'nin defolması için gider oyumu kullanırım.. neyse seçimde gidip oyunuzu kullanın da kurtulalım şu beladan.. boşverin siz yurtdışı fantezilerini..

yanlış anlaşılmasın, tabi ki gidin görün.. herkese tavsiye ederim ama insanın memleketi gibisi yok.. hele istanbul gibi bir potansiyel dünyada yok.. sadece yanlış malların elinde..

Türk yemeklerini alır çeker giderim. Biz erasmus çocukları olarak severis kıymetlimis avrupayı.

vay be anket sonucuna bak..

olm simdi gerçekten hiç birinizde imkan yok mu? vah vah :)

ben yıllarca yurt dışında yaşadım.. imkan da var.. istesem yarın gider yerleşirim istediğim ülkeye.. o derece rahatım yani imkan olarak.. ama gitmem.. hiç yurtdışına çıkmamış adam için sallamak kolay.. siz bi gidin yurt dışında yaşayın da vatan hasreti nedir öğrenin :)

bunu kim mi söylüyor? ömrünün yarısını ingiltere'de geçirmiş ve avrupa'yı neredeyse tamamen görmüş birisi olarak söylüyorum..

sizin gibi yapacağıma burada kalıp akp'nin defolması için gider oyumu kullanırım.. neyse seçimde gidip oyunuzu kullanın da kurtulalım şu beladan.. boşverin siz yurtdışı fantezilerini..

yanlış anlaşılmasın, tabi ki gidin görün.. herkese tavsiye ederim ama insanın memleketi gibisi yok.. hele istanbul gibi bir potansiyel dünyada yok.. sadece yanlış malların elinde..

:)

Ama İstanbul bu saatten sonra iflah olmaz..

Kalırım . Gidenler gidince ülke rahatlar işe gireriz . Nüfus azalır . Trafik azalır rahat rahat yaşarız :D

Bi sure yurt disinda yasamak isterim.Ama yasayacagim ulke türkiyeden her konuda ustun bile olsa vatan hasreti cekerim diye düşünüyorum.

1 sn bile dusunmem diyenleri anlamiyorum.Tamam ulke her bakimdan kotu durumda ama bu asiri nefret nedir.Cekip gitmek yerine kalip eksik olanlari düzeltmeye calissak ne olur

**tapatalk**

Bi sure yurt disinda yasamak isterim.Ama yasayacagim ulke türkiyeden her konuda ustun bile olsa vatan hasreti cekerim diye düşünüyorum.

1 sn bile dusunmem diyenleri anlamiyorum.Tamam ulke her bakimdan kotu durumda ama bu asiri nefret nedir.Cekip gitmek yerine kalip eksik olanlari düzeltmeye calissak ne olur

**tapatalk**

Onlara kızmaya hakkımız yok. Bu ülkeden cacık olmaz sen de biliyorsun. Hea çabalamak ayrı, elimizden geleni yine yaparız..

Gitmek isteyenler gidebilir ülke bişey kaybetmeyecek merak etmesinler.

isteyen istedigi yerde yasasin. kimse karisamaz. Yunanistan'da bile yasamayi tercih ederdim. dunyada yuzlerce ulke var sansima burasi gelmis ne yazik ki.

Yurt disinda yasamayi vatan hainligi goren gerizekalidir .

Yaw bu tartismalar niye böyle oluyor. Ben gidiyom bilmem nerde yasayacam dendiginde denilecek sey iyi düsündün mü ne yapacaksin orda olur. Vatan hainliginden ülke temizlenir diyenlere kadar ilginc görüsler var. Biri kafayi kirdi gitti Amerikaya. Kimse de ne pokunu yemeye gidiyon Amerikanin kal güzel müreffeh ülkemizde demedi. Yok diger ülkelerde bizdeki kadar böyle söylemler. Giderse gider kalirsa kalir adam. Ya sev ya terket. Bos isler bunlar. Milliyetcilik falan da degil bu denilenler. Ben cennet vatanimi terketmem terkeden de zaten bu ülkeyi sevmiyordur. Nasil bir milliyetciktir bu milliyetcilik yaw. Milliyetcilik de degil bu bosbogazlik.

Yaw bu tartismalar niye böyle oluyor. Ben gidiyom bilmem nerde yasayacam dendiginde denilecek sey iyi düsündün mü ne yapacaksin orda olur. Vatan hainliginden ülke temizlenir diyenlere kadar ilginc görüsler var. Biri kafayi kirdi gitti Amerikaya. Kimse de ne pokunu yemeye gidiyon Amerikanin kal güzel müreffeh ülkemizde demedi. Yok diger ülkelerde bizdeki kadar böyle söylemler. Giderse gider kalirsa kalir adam. Ya sev ya terket. Bos isler bunlar. Milliyetcilik falan da degil bu denilenler. Ben cennet vatanimi terketmem terkeden de zaten bu ülkeyi sevmiyordur. Nasil bir milliyetciktir bu milliyetcilik yaw. Milliyetcilik de degil bu bosbogazlik.

Realist olmak ne zamandan beri boşboğazlılık oldu deniz hanım ?

Her taraf Tunus bayragi Tunus canimiz cigerimiz söylemi ha bu adamlar dönsün zaten Tunusa. Böyle cok da Türk adam var. Bir anlatiyor acilarin cocugu Emrah modunda. Sicmis Almanya adami yemis bitirmis ebesini bellemis gibi. Bu kadar bunaltiyorsa git Türkiyeye be adam. Manyakmisin piskopatmisin kendine aci cektirmekten hoslaniyon mu da bu cümlelerin üstüne halen orda yasiyon. Bu is bir bilete bakar pasalar. Gerisi yalan hikayedir. Tak deyip dönerim Türkiyeye istedigim an. Mavi kart verdiler Alman vatandasligina gecince. Ama dönmem. Ha beni burda dürtüyorlarsa iki de bir diger bizim vatandaslarin yaptigi gibi de dert yanmam yarin ucaga atlar giderim Türkiye. Es Alman olmasina karsin onu da getirtirim. Sebep farkli burda iste. Adam tutunamamis dil ögrenmemis ögrense bile hayatta birseyler yapmamis. Sinirlamis kendimi. Sonra tüm herseyi Almanlarin üstüne atiyor. Yaw biraber bu sistem bu kadar bok da ben niye master yaptiktan sonra bana is verdiler. O kadar da tanidigim var. Adam okullu okulunu okumus ya da gitmis meslek egitimi yapmis simdi calisip düzgünce gecimini saglayan Almanlarla sorunu olmayan adamlar. Almanlarla sorunu olan adamlarin geneli de bu tutunamamis cahil ya eski nesil ya da yeni nesilden gene tutunamayan isyankarci ortada kalmis genclik. Ha o genclik Türkiyeye gidince de bir sey degismeyecek. Ceker ordan iki rap videosu benim kardasim bunlar looooooooooooooo benim adim mamo acilarin cocugu bu da memo kardasssssssssss genc yasta cok acilar gördüüüüüü diye orda da aynisini yapar yani.

Geri
Üst Alt