İmparator, Şaş, Mancini ve Vizyon

mancini gelir gelmez ilk işi genç oyuncular aldırmak ve forumda da üstüne basa basa söylendiği gibi dany yi yollamak oldu.

mübarek olsun cuman renkdaş.

helal olsun:2_thumbs_up_-_animated::005:mükemmel bir yazı benim ve pek çok Galatasaraylının içindeki sitemi adeta bir manifesto gibi kaleme almışsın:ka19: şapka çıkarıyorum şapka:tiphat:

Yazılmasını gerekli gördüğüm bir konuyu çok güzel bir biçimde ele almışsın. Emeğin ve görüşlerin için kendi adıma teşekkür ederim, sınavlarında başarılar :)

çok güzel yazmışın eline sağlık mancini>im-PARA-tor

Çok teşekkür ederim renkdaşlar.

tapa tapa duuu

Erman Toroğlu, Fatih hocanın transferini veto edip milli takıma aldığı 5-6 adam var demişti

Doğruysa skandal. Resman takımı bile bile uçuruma sürüklemek

Fatih Terim bize bildiğin kazık attı bu kadar net. Yazıda da bu açıklanmış zaten aklı olan bunu fark etmiştir

Noktasına virgülüne katılıyorum !

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Güzel bir yazı olmuş ,

genel hatlarıyla katılıyorum , bence buradaki en önemli durum Mancini'nin bakış açısı ,

kafalardaki genel geçer yabancı TD algısından çok farklı bir şey oluşturdu , hatta sadece yabancı değil yerli birçok TD miz dende farklı bir algı oluşturdu , yakın geçmişteki sancılı kısa dönemde bizim açımızdan getirilebilecek en iyi adamı getirmişiz bence .

Gaz konusunda dışa bağımlı bir ülke olarak gazla oynatmasını doğru bulmuyorum :)

Ayrıca Sneijder'in solda oynaması değildi problem, arkasının beslenmemesiydi. Gelip orta sahanın gerisinden top almaya çalışmasıydı. Mancini bunu sağladı, adam ileride coştu.

Ayrıca transfer konusunda bizzat Terim'in istediği adamların çoğu fos. Yerine Kaka'yı istediği adam şu an takımın beyni. Drogba'nın da yönetim transferi olduğu gerçeğini ortaya koyarsak, çok da elle tutulacak bir şey kalmıyor geriye.

Neyse yazıyı beğendim, özellikle arkadaşlarımızın yanlışından döndüğünü görebilmek büyük mutluluk.

kayserı galatasaray macını canlı stadda ızledım sneıjder hala gerıye gelıp top alıp oyun kurmaya calısıyordu ama golunu de attı guzelde oynadı onunla alakası oldugunu sanmıyorum form tutmaya baslayınca acıldı kı burda herkes forvet arkası oynasın solda oynatmak nası bı futbol cahıllıgı terım dıye yorumlar yapıldı..fatih terım solbek transferı ıstedıgı zamanlarda abdurrahim albayrak terımı arıyor hocam solbek mı drogba mı dıyor terımın cevabı : s.kmısm solbekını mutlaka alın drogbayı cevabını verıyor heryerde var bu...ayrıca ujfa dan melosuna ebouesıne necatisine engine hatta ucuza alınan dany sıne kadar cogu transfer faydalı oldu...

Bende bir yazi yazmayi planliyordum dun Hasan Sas'in aciklamalarindan sonra. Guzel olmus eline saglik.

Hasan Sas suan da Milli Takim heyetinde yer aliyor mu bu birinci sorum. Eger aliyorsa, dun kovulmasi gerekirdi. Nedeni ise cok basit. Vizyonunu verdigi demeclerle acik acik gosterdi. Birde bunlari basimiza en buyuk Galatasaray'li yapanlar var. Onlara soylenecek bir laf yok zaten.

Hasan beyfendi yapilan transferleri begenmemis. Begenmezsin tabi. Doneminizde alinan oyuncularin hepsi +28. Genc diye aldigin Sercan Yigit var, PTT 1.Liginde oynayamaz. Bir tek Bruma'yi almissin, onu da cok aradin 12M verdin zaten. Simdi Semih'i cikarttiniz onu unutmayalim helal olsun buyuk basari 2 yilda.

Koskoca 2 yilda Galatasaray'a kazandirdigin yetistirdigin oyuncu sayisi 1. RAKAMLA YAZIYLA KOSKOCAMAN 1! Simdi almislar sizi turk futbolunu gelistirin futbolcu yetistirin ulkede ki futbolu gelistirin diye 7 yil milli takimin basina getiriyorlar. Bakalim kac tane oyuncu bulup cikaracaksiniz alt yapidan. Bakalim o kufurbaz Vedat efendi kac tane futbolcu yetistirecek alt yapida.

Gidip Amrabat'a 8M, Dany'e 3.5M verip basariliyim diye gecinenlerin, Mancini'nin yaptirdigi transferleri anlamamasi anormal degil. Biraktigin takimin yas ortalamasi 29.9. Sonra sizi alip Milli Takimin basina getiriyorlar.

Yok ki adam gibi bir Federasyon, kendi kararlarini kendisi versin. Bu ulkede yardimci hoca mi yok, Akhisar Belediyesinin hocasi yardimci antronurluk yapiyor? Nasil bir sistem bu? Nasil bir baglantiniz var.

Sukru'yu kovmussunuz ilk geldiginiz gun. Yillardir insanlar su Milli Takimin icinde Federasyonun icinde bir yerlerden bagimsiz gelen futbolcular olsun diye bagiriyor, sizin ilk icraatiniz Sukru'yu kovmak. Neden? Egonuz sarsilir onunla calisirsaniz. Onun gorev mevkisi sizinkinin ustunde ya.

Neyse tek giden bu Federasyon olmaz secimlerde. Haluk Ulusoy filan gelirse, cok kalmazsiniz orada zaten.

A9SAjWkCYAAKJEj.png:large

tupcu ıle yaptıkları savunulamaz..yanlısları oldu aysal ve terım bırlıkte calısmak ıstemedıler kacıs yolu oldu tff terımın herseye kabul ama yok felakete gıdıyordu takım adam sadece gazla oynuyordu soyle boyle demek emege hakaret...sneıjder yenı alındıgında 6 ay topa dokunmamıstı ve cıddı sakatlıktan korkuluyordu herkes hatırlasın oynadıgında 50 60dk max oynatabılıyorduk...burda herkes ft ye sneıjder solda oynuyor dıye sovuyordu ama adam suan bıle solda oynuyor ve gayet ıyı bı sekılde oynuyor...mac eksıgınden aksıyordu haksızlık yapmaya gerek yok...transfer yanlıslarının yanında transfer dogrularını gormemek sacma oluyor...10 futbolcudan 6 7 sı ıyı cıktı mı faydalandık mı faydalandık gerısı hıkaye

Sneijder sol acikta oynamiyor, Fatih Terim Sneijder'i sol acikta kullaniyordu. Mancini Sneijder'i Drogba'nin arkasinda sol tarafa yakin, Burak'ida sag tarafa yakin serbest oynatiyor. Burak ve Sneijder boylece bol bol pozisyon degistiriyorlar ve mac icinde Burak sik sik ters kosular yapiyor ve alan bosaltiyor. Mancini ile Terim'in Sneijder'i oynatis bicimi arasinda daglar kadar fark var.

Ayrica sen Sneijder gibi bir adami her mac sabit 45, 60'da alirsan bu adami bitirirsin. Sirf kendisi aldirmadigi icin Sneijder'i harcayacakti zaten.

Mancini city'deyken kibirli, kendini beğenmiş, aksi bir adam gibi geliyordu bana ama ne kadar mütevazi ve karakterli bir adam olduğunu görmüş olduk. Forumlarda da isteyen kimse yoktu adı bizle anılınca, geldiğinde ise ultraslanın yanlı terim tezahuratları bile adamın gelir gelmez şevkini kıramadı ve Mancini duruşu ile bize kendini çok beğendirdi.

Iki kisi vardi biri ben digeri Emre. Ben City'i destekledigim icin hocayi taniyordum zaten.

Erman Toroğlu, Fatih hocanın transferini veto edip milli takıma aldığı 5-6 adam var demişti

Doğruysa skandal. Resman takımı bile bile uçuruma sürüklemek

Yerli transferinde zaten sorun yonetim degildi ki. Bunu gidince soylemistik hoca. Bu donem kanitlanmis oldu. Her zaman dedim, sen istedin diye Bruma'ya 12 veren baskan, gidip istedigin Koray'i filan almazmi istesen. Neymis almazmis. Gorduk aliyor mu almiyor mu

Yerli transferinde zaten sorun yonetim degildi ki. Bunu gidince soylemistik hoca. Bu donem kanitlanmis oldu. Her zaman dedim, sen istedin diye Bruma'ya 12 veren baskan, gidip istedigin Koray'i filan almazmi istesen. Neymis almazmis. Gorduk aliyor mu almiyor mu

+baskanin veto ettigi melo bile aliniyorsa,kimse baskanin terim'in istedigi oyuncular alinmadi diyemez,dersede ancak komik duruma düser..

Arkadaş 17 yaşında olmasına rağmen buradaki nice 30'una merdiven dayamış insanların yazamadıklarını yazmış. Hemen hemen hepsine katılıyorum yazdıklarının.

Güzel bir yazı olmuş ,

genel hatlarıyla katılıyorum , bence buradaki en önemli durum Mancini'nin bakış açısı ,

kafalardaki genel geçer yabancı TD algısından çok farklı bir şey oluşturdu , hatta sadece yabancı değil yerli birçok TD miz dende farklı bir algı oluşturdu , yakın geçmişteki sancılı kısa dönemde bizim açımızdan getirilebilecek en iyi adamı getirmişiz bence .

Terim'in gonderilis surecinde cok konustuk tartistik takimin 8. likten sampiyonluga gelisinde yonetimin aslan payi oldugunu dusunuyorum.

Eger bu projeler tutarsa bu yonetimin getirdigi teknik adama olan uyumu sayesinde olacaktir.

Manciniyi begenirim vs ama ortada organizasyonel olarak saglam duran bir Galatasaray var. Krizden boylesine hamlelerle sadece bir td cikamaz tek basina. bunda yonetimin ve baskanin vizyoner gorusunun rolu var. E secilen teknik adam da iyi olunca taraftar huzurlu olabiliyor.

Fatih Terim'in Galatasaray'a yaşattıkları, kazandırdıkları tabi ki unutulmaz ama artık miadı doldu. Galatasaray'ın Fatih Terim'den kurtulmasının zamanı gelmişti. Ünal Aysal da bunun farkındaydı ve hocaya hiçbir zorluk çıkarmadan bıraktı. Yapılan transferler ilk sene neyse ama ondan sonraki sezonlarda Sneijder, Drogba, Burak hariç kesinlikle faciaydı. Chedjou'ya verilen paraya ne adamlar alınırdı. Soğuk baktıkları Kjaer'i alan Lille kac hafta gol yemedi kendi liginde. Amrabat olayina hiç girmiyorum zaten geldiği ilk günde demiştim ben koskoca kulüp Amrabat'a mı kaldı diye. Mancini güneş gibi doğdu adeta geldiginden beri onca sistem, kadro denedi. Hep en iyisini bulmaya calıştı. Yaptığı transferlerin hepsi bir projenin, planın ürünü. İnanıyorum gösterdiği emeklerin meyvesini çok kısa zamanda alacaktır.

Terim gitmeden enkaz bırakıyor takımı baltalıyor

dedik dinletemedik forumda

Giderayak Kazım ve Erman`ı da gönderdi

Beğen ve ya beğenme

17 kişiyle deplasmana gitmiştik

Gerçekten bir sıkıntı varmış ortada

Kim kaynaklı devre arası yapılan işler

Terim kaynaklı olabileceği hususunda

Geri
Üst Alt