Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.480
- 1.709
- 1.948
mancini gelir gelmez ilk işi genç oyuncular aldırmak ve forumda da üstüne basa basa söylendiği gibi dany yi yollamak oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eminim yarın gelsin göreve başlasın bu yazılan çizilenlerin hepsi unutulur gider.
helal olsun:2_thumbs_up_-_animated::005:mükemmel bir yazı benim ve pek çok Galatasaraylının içindeki sitemi adeta bir manifesto gibi kaleme almışsın:ka19: şapka çıkarıyorum şapka:tiphat:
Yazılmasını gerekli gördüğüm bir konuyu çok güzel bir biçimde ele almışsın. Emeğin ve görüşlerin için kendi adıma teşekkür ederim, sınavlarında başarılar![]()
çok güzel yazmışın eline sağlık mancini>im-PARA-tor
Ne üşengeç adamlarınız ya,
Adam yazmış,bi değer verip okusanıza![]()
Gaz konusunda dışa bağımlı bir ülke olarak gazla oynatmasını doğru bulmuyorum
Ayrıca Sneijder'in solda oynaması değildi problem, arkasının beslenmemesiydi. Gelip orta sahanın gerisinden top almaya çalışmasıydı. Mancini bunu sağladı, adam ileride coştu.
Ayrıca transfer konusunda bizzat Terim'in istediği adamların çoğu fos. Yerine Kaka'yı istediği adam şu an takımın beyni. Drogba'nın da yönetim transferi olduğu gerçeğini ortaya koyarsak, çok da elle tutulacak bir şey kalmıyor geriye.
Neyse yazıyı beğendim, özellikle arkadaşlarımızın yanlışından döndüğünü görebilmek büyük mutluluk.
tupcu ıle yaptıkları savunulamaz..yanlısları oldu aysal ve terım bırlıkte calısmak ıstemedıler kacıs yolu oldu tff terımın herseye kabul ama yok felakete gıdıyordu takım adam sadece gazla oynuyordu soyle boyle demek emege hakaret...sneıjder yenı alındıgında 6 ay topa dokunmamıstı ve cıddı sakatlıktan korkuluyordu herkes hatırlasın oynadıgında 50 60dk max oynatabılıyorduk...burda herkes ft ye sneıjder solda oynuyor dıye sovuyordu ama adam suan bıle solda oynuyor ve gayet ıyı bı sekılde oynuyor...mac eksıgınden aksıyordu haksızlık yapmaya gerek yok...transfer yanlıslarının yanında transfer dogrularını gormemek sacma oluyor...10 futbolcudan 6 7 sı ıyı cıktı mı faydalandık mı faydalandık gerısı hıkaye
Mancini city'deyken kibirli, kendini beğenmiş, aksi bir adam gibi geliyordu bana ama ne kadar mütevazi ve karakterli bir adam olduğunu görmüş olduk. Forumlarda da isteyen kimse yoktu adı bizle anılınca, geldiğinde ise ultraslanın yanlı terim tezahuratları bile adamın gelir gelmez şevkini kıramadı ve Mancini duruşu ile bize kendini çok beğendirdi.
Erman Toroğlu, Fatih hocanın transferini veto edip milli takıma aldığı 5-6 adam var demişti
Doğruysa skandal. Resman takımı bile bile uçuruma sürüklemek
Erman Toroğlu, Fatih hocanın transferini veto edip milli takıma aldığı 5-6 adam var demişti
Doğruysa skandal. Resman takımı bile bile uçuruma sürüklemek
Yerli transferinde zaten sorun yonetim degildi ki. Bunu gidince soylemistik hoca. Bu donem kanitlanmis oldu. Her zaman dedim, sen istedin diye Bruma'ya 12 veren baskan, gidip istedigin Koray'i filan almazmi istesen. Neymis almazmis. Gorduk aliyor mu almiyor mu
Güzel bir yazı olmuş ,
genel hatlarıyla katılıyorum , bence buradaki en önemli durum Mancini'nin bakış açısı ,
kafalardaki genel geçer yabancı TD algısından çok farklı bir şey oluşturdu , hatta sadece yabancı değil yerli birçok TD miz dende farklı bir algı oluşturdu , yakın geçmişteki sancılı kısa dönemde bizim açımızdan getirilebilecek en iyi adamı getirmişiz bence .
Terim gitmeden enkaz bırakıyor takımı baltalıyor
dedik dinletemedik forumda