Inaki Pena: "Benim hatam yüzünden 1 gol yedik"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Iñaki Peña: Takımı daha yukarıya taşımaya çalışacağız

Futbolcumuz Iñaki Peña, Süper Lig’de Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiğimiz mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sıkışık fikstürde takımı ligde yukarıya çıkarmak istediklerini vurgulayan İspanyol file bekçimiz, “Bir hafta içinde üç maç oynayacağız. Bunlarından birini Barcelona ile oynadık. İkincisi de Beşiktaş’a karşıydı. Ligde oynadığımız bir maçtı. Üç puan almamız ve yukarıya çıkmamız gerekiyordu. Beşiktaş önemli bir rakibimiz. Benim hatam yüzümden bir gol yedik. Skor 2-1 olunca bir baskıyla karşılaştık. Bu baskında bir golle çıktılar. Bizim için önemli olan galibiyetti. Takımı daha yukarıya taşımaya çalışacağız.” diye konuştu.

Buraya gelirken Muslera’nın ilk 11 oyuncusu olduğunu ve takım için önemini, bu kulüp için efsane olduğunu biliyordum. Formayı kapmak zor. Sonunda hoca karar verecek buna. Bu rekabet bizi ileriye götürecektir. Ona her konuda müteşekkirim. Bana yardımcı oluyor. Hayatım boyunca ona bu konuda teşekkür edeceğim. Aynı dili konuşmamız da bizim için bir avantaj.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hatanı kabul etmene sevindim onun dışında gayet iyiydin.

problem degıl hakem kk oynamıs gibiydi zaten hertürlü yedirecekti

Sayende stres yaptık ama sonu mutlu bitti neyseki

Nazar çıktı aslan canın sağolsun

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Canın sağolsun lan hata bile denmez ona bence şanssızlık diyelim.

Takımı 12 kişi oynattığın için teşekkür ederiz.

Özeleştiri yapman yeterli, canın sağolsun.😍

Barcelona maçından sağ çıkart bizi, o yeter.

Hiç önemli değil nazar boncuğu olsun, gayet iyi oynadı

harbiden yemeyecek gol yedi rakibi ortak etti maça. daha dikkatli oynaması lazım.

Olur gülüm öyle şeyler.

Geri
Üst Alt