Iñaki Peña: "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Resim

Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Fernando Muslera gibi bir oyuncuyla oynamak çok mutluluk verici, ondan çok şey öğrenebilirim. Galatasaray'daki geleceğim şu an için belirsiz, bilmiyorum''

kaynak:Sportcell

Inaki Pena ilk kez Sportcell'e konuştu

💬 ''Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Fernando Muslera gibi bir oyuncuyla oynamak çok mutluluk verici, ondan çok şey öğrenebilirim. Galatasaray'daki geleceğim şu an için belirsiz, bilmiyorum''

1643579322186.png

(@karadenizaras)

Resim

Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Fernando Muslera gibi bir oyuncuyla oynamak çok mutluluk verici, ondan çok şey öğrenebilirim. Galatasaray'daki geleceğim şu an için belirsiz, bilmiyorum''

kaynak:Sportcell
Inşallah kolun vardır reis

H.g katalan reis

Zorla mı uçağa bindirdiler gardaş

UEL şampiyonu takımın as kalecisi olacaktır.

Musleranın artık devri kapandı.. Kendisini fazla izlemedim fakat okuduklarım kadarıyla çok iyi bir pasör kaleci olduğunu söylüyorlar.. Refleks konusunda maçlarda göreceğiz.

Kiralık olduğu için fazla sevinmedim. Başarılı olursa bonservisinide alabiliriz ama barcelona vermeyebilir.

Opsiyonu yoksa boş transfer. 6 aylığına opsiyonsuz 22 yaşında yabancı kaleci almak hangi aklın ürünü merak içindeyim. Günü kurtarma çabası olarak bile göremiyorum. Yabancı sınırının olduğu ülkede 2 yabancı kaleci aşırı lüx ona girmiyorum bile.

İnşallah sağlam bir kalecidir ve Muslera bir gün emekli olduktan sonra, bayrağı ondan devralır.

Geri
Üst Alt