Iñaki Peña: "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum"

Şimdi kesin bunun damarini kesince kanı sarı kırmızı da akardır

Resim
rasyonel bir kaleci, İsmail çipeciyi kesemeyeceğini biliyor

Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Fernando Muslera gibi bir oyuncuyla oynamak çok mutluluk verici, ondan çok şey öğrenebilirim. Galatasaray'daki geleceğim şu an için belirsiz, bilmiyorum''

kaynak:Sportcell

çipe'nin olduğu yerde abdurrahman çelebi

Bu kadar boktan durumdayken olmuş bir kaleci getirmek yerine acemi ve deneyimsiz bir kaleci getirmek ancak böyle acemi yönetim ve teknik direktörün eseri olabilirdi.iyi kaleci, kötü kaleci değil mevzu acemi çocuk. Bir hatalı gol yediğinde tribün protestosundan eli ayağına karışır, yerli genç birini çıkarıp koysan hatalı gol yese bile destek olur taraftar ama yabancı kaleci öyle değil. Örneğin; Morutan, Kerem’den daha genç olmasına rağmen taraftar Kerem hata yaptığında olsun gençtir diyor, Morutan’a o gözle bakmıyor.

Yönetim acemi, teknik direktör acemi, kaleci acemi, takım komple acemi. Bakın bu takım küme düşer, yazın kenara

Kalecilik böyle bir meslek işte. Sen Galatasaray kalesini yıllarca koru en az 3 şampiyonluk aldır tek başına. Düşüştesin diye Muslera kaleci değil desinler şaka gibi. Keşke genç yaşında gitseydi top class bi takımada kendisini birde önünde taş gibi defansla sistemi olan bi takımda izleseydik. Benim için Muslera yaşayan efsanedir kaleci olarak. 10 yıllık Galatasaray kariyerinde en az 3 şampiyonluğa direk etki etmiştir ve düşüşte diye arkasından teneke bağlanacak itibarsızlaştırılacak bir kaleci olmamalıdır. Bu yüzden böyle düşünenlere çipe gibi fatih gibi kaleciler çok bile...

Şu an ugurcandan sonra ligin en iyi kalecisi City B takımından gelen 23 yaşındaki Muric.. Çok da takılmamak lazım muhtemelen Murici biz alsak benzer olumsuz yorumlar olurdu..
Ben bu yönetimin en azından 1 kaleci getirebilmesine bile seviniyorum Çipe ve Fatih'ti aratmaz herhalde

Genç ve ileriye dönük ama kiralık bir kaleci almanın zamanımı acaba?

Şu an ugurcandan sonra ligin en iyi kalecisi City B takımından gelen 23 yaşındaki Muric.. Çok da takılmamak lazım muhtemelen Murici biz alsak benzer olumsuz yorumlar olurdu..
Ben bu yönetimin en azından 1 kaleci getirebilmesine bile seviniyorum Çipe ve Fatih'ti aratmaz herhalde
Muric daha potansiyelli bir kaleci. Aynı yaşta olmalarına rağmen daha deneyimli bir kaleciydi. En azından kiralık giderek kendini geliştirmişti. City’de as takımda da oynamışlığı vardı. Ona rağmen bile ilk geldiğinde kötü performans sergiledi ve 4 hafta sonra yerini kolsuz lakabıyla bilinen ferhat’a bıraktı ve 7 hafta sonra kaleyi devraldı tekrar. Bizim bırak 4 hafta kötü oynamasını, 13. haftadan sonra katkı vermesini kaybedecek 1 haftamız bile yok.

ismail gibi bir şey çıkarsa ne komik olur şimdi. gerçi ismail in örneği dünyada yoktur.

6 aylık transferlere karşı değilim. Burak Elmas yönetiminin geleceği net değil ve bu adamların yapacakları uzun vadeli transferlerin ileride takıma ciddi zararlar verme potansiyeli var. Mevcut iki kalecimizden de daha iyi olduğuna eminim. Günü kurtarsın sonra toplar bavulunu gider.

Geleceğinin belli olması performansına bağlı brom yani açıklaması acayip falso bu arada :)

Gidip bir Leo Franco bulmayı başarmışızdır kesin.

Geri
Üst Alt