Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.581
- 90.156
- 5.003
Terim vs Anti Terim ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim vs Anti Terim ???
Muric ister misin üstatGeriden ayagi topla iyi, ama kaleciligi kötü olabilir... 1.90 altinda kaleci sevmem, sevmicem.
Terim veya Anti Terim bilmem ben.Terim vs Anti Terim ???
Anti Çin VirüsüTerim veya Anti Terim bilmem ben.
Galatasaray'i bilirim.
Sen kimlerdensin???
Aşı vs Anti Aşı ???![]()
Durduk yerde değil de soru üzerine söylemiştir. Ama haberde total açıklamaları bu şeklinde verilmiştir. Bilirsin hep yaparlar bunu.bişey demeyebilirdi aklında olan her şeyi söylemek zorunda mı insan
rasyonel bir kaleci, İsmail çipeciyi kesemeyeceğini biliyor![]()
Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Fernando Muslera gibi bir oyuncuyla oynamak çok mutluluk verici, ondan çok şey öğrenebilirim. Galatasaray'daki geleceğim şu an için belirsiz, bilmiyorum''
kaynak:Sportcell
Akmasın mı, Özveren renktaş?Şimdi kesin bunun damarini kesince kanı sarı kırmızı da akardır
Ben 1.89 umGeriden ayagi topla iyi, ama kaleciligi kötü olabilir... 1.90 altinda kaleci sevmem, sevmicem.
Muric daha potansiyelli bir kaleci. Aynı yaşta olmalarına rağmen daha deneyimli bir kaleciydi. En azından kiralık giderek kendini geliştirmişti. City’de as takımda da oynamışlığı vardı. Ona rağmen bile ilk geldiğinde kötü performans sergiledi ve 4 hafta sonra yerini kolsuz lakabıyla bilinen ferhat’a bıraktı ve 7 hafta sonra kaleyi devraldı tekrar. Bizim bırak 4 hafta kötü oynamasını, 13. haftadan sonra katkı vermesini kaybedecek 1 haftamız bile yok.Şu an ugurcandan sonra ligin en iyi kalecisi City B takımından gelen 23 yaşındaki Muric.. Çok da takılmamak lazım muhtemelen Murici biz alsak benzer olumsuz yorumlar olurdu..
Ben bu yönetimin en azından 1 kaleci getirebilmesine bile seviniyorum Çipe ve Fatih'ti aratmaz herhalde
Kolları var bi kere.ismail gibi bir şey çıkarsa ne komik olur şimdi. gerçi ismail in örneği dünyada yoktur.