Iñaki Peña Kiralandı İddiası!

Opsiyon nasil yok yav ? Iyi cikarsa sezon sonu yine napacaz? Gedson gibi arkasindan bakariz cok severiz bu isleri.

Biraz videolarini izledim bizim fatih gini her gelem topu sektirerek kurtariyo topu tuttugu nadir..Hayirlisi bakalim

Sahada 4 yerli mecburiyeti olacak gelecek yil renkdas. Yabanci kaleci buyuk aptallik olur bu durumda. Varsin olmasin opsiyonu.
Olsun, illa sahada 7 yabanci ile mi oynamaliyiz? Ayrica bu kuralin degisip degismeyecegi belli degil yarin yine degisebilir, her zaman yaptiklari sey.

Bu yil en cok yerli oynatan biziz, sonuc malum renkdas.
Bende o yuzden diyorum zaten, biz hic bir zaman tam kontenjani kullanamiyoruz. Ayrica yerli kaleci de yok suan herkes Okan diyor da 2 mac hata yapsin yemeyecegi kufur yoktur sahada. Yabanci deniyoruz madem, iyi cikarsa elimizde koz olsun ki alalim pazarlik yapmadan. Galatasaray'da basari hep yabanci kaleciler ile gelmistir.

Bende o yuzden diyorum zaten, biz hic bir zaman tam kontenjani kullanamiyoruz. Ayrica yerli kaleci de yok suan herkes Okan diyor da 2 mac hata yapsin yemeyecegi kufur yoktur sahada. Yabanci deniyoruz madem, iyi cikarsa elimizde koz olsun ki alalim pazarlik yapmadan. Galatasaray'da basari hep yabanci kaleciler ile gelmistir.
Basarinin hep yabanci kalecilerle gelmesi kaleyi cogunlukla yabanciya teslim etmenin sonucu. Yani yanli bir istatistik. Yonetecilerimiz, alt yapi hocalarimiz, sayin futbol fakiri scout sefimiz ve sayin futbol fakiri Fatih Hocamizin agir cuvallamasi sonucu yerli kaleci bulamamisiz. Rakiplerimizin tamami bulmus. Ha diceksinki bizim daha cok sampiyonlugumuz var. Dogrudur, ama bu kalemizin yabanci olmasindan degil kurulan takimlarin genelde rakiplerden ustun olmasindan. Hagi, Hakan, Elmander, Drogba, Melo, Fernando, Ujfa, Tugay, Sneijder vs bir suru buyuk oyuncunun bizde cuk oturmasindan. Rakiplerde dusunuyorsun, dusunuyorsun fark yaratan Alex disinda adam sayamiyosun. Iyi kaleci tabiki lazim ama iyi kadron olmadigi zaman prime Muslera dahi 45-50 yiyodu 18 takimli ligde.

Alper dogrusun ama bize gercekten hazir adam lazim. Pena'dir Burki'dir izlemedim ben eger hazirlarsa gelsinler bizdekilerden kotu olma riskleri oldukca dusuk. Ama bize hazir, formda bir isim lazim. Bence Okan, formda. Morali iyi. Ayilip bayildigimdan degil ama son 4-5 macimizda kalemizde olsa belki o maclarin birkacindan puan(lar) koparabilirdik. Penalti cikardi adam ustuste.. Kolay degil yani.

Geri
Üst Alt