İnan, İnler Gerek!

guendogan-bvb-wechsel-transfer-geruecht-barca-r5s-HQt0.jpg

Sözlesmesine 2015'te bitiyor.

Hadi be Baskan ver 15 Milyon Bonservis ,birde 5 Milyon imza parasi seve seve gelir .. :(

Kendisi de Galatasarayli, en az 10 Yil oynar...daha 23 yasinda...

Ahhhhhhhh keske.

ha pardon bir futbol menajeriyle konuştuğumu unutmuşum.ne piyasası ne bilgisi arkadaşım.hepimizin futbolu takip ettiği mecralar aynı, internet tv vs.

bu sene 41 tane maç oynamış bahsettiğin adam.gelecek sene de kadrolarında düşünüyorlarsa 8 9 a inler i alırsan söyle benim yeğene de alıyım oynasın çocuk.

Para cok sende Galiba. Yegenine bu Oyuncu al bence..hem ucuz

BABA

Pardon hocam..senin kadar düsünemedik.. dogru Gündogan ve Özil var..onlar da can atiyor GS e gelmeyi.

Kac tane üst düzey türk oyuncu var ki, GS alabilecek?

Inler den daha cok verim aliriz. Selcukun form düsüklünü bi kenera koylarim... Selcuk kafasinda bazi seyleri bitirmiz ne yazik ki.

Selçuğu kazanmak kolay merak etme sen. Bi özel görüşmeye 2 tezahürata bakar o iş. Kapasitesi var sonuçta. İnler ciddi diyorum bizde olacak biri değil. Yani al Ceyhun ve Yektanın oynadığı yere koy süper oynasın ama Selçuğun yaptığını yapamaz. Millet Selçuktan hücum anlamında bişeyler bekliyor. İnler fazla hücumcu değil

guendogan-bvb-wechsel-transfer-geruecht-barca-r5s-HQt0.jpg

Sözlesmesine 2015'te bitiyor.

Hadi be Baskan ver 15 Milyon Bonservis ,birde 5 Milyon imza parasi seve seve gelir .. :(

Kendisi de Galatasarayli, en az 10 Yil oynar...daha 23 yasinda...

Ahhhhhhhh keske.

Elinden klaveyei yavasca yere birak- SAKIN Nuri :D

Selçuğu kazanmak kolay merak etme sen. Bi özel görüşmeye 2 tezahürata bakar o iş. Kapasitesi var sonuçta. İnler ciddi diyorum bizde olacak biri değil. Yani al Ceyhun ve Yektanın oynadığı yere koy süper oynasın ama Selçuğun yaptığını yapamaz. Millet Selçuktan hücum anlamında bişeyler bekliyor. İnler fazla hücumcu değil

Sisteme göre degisir. Kanatli ve Tek forvetli sistem diyorsak..bence iki DMC defansif agirlkli olabilir. Ayrica Inler olursa, Melo daha ofansif oynayabilir. Selcuk yüzünden Melo tek basina defans yükünü cekiyor.

Cünkü Sneijder defansa pek yardim edene birsi degil, daha cok ofansif takilan bi oyuncu.

Sisteme göre degisir. Kanatli ve Tek forvetli sistem diyorsak..bence iki DMC defansif agirlkli olabilir. Ayrica Inler olursa, Melo daha ofansif oynayabilir. Selcuk yüzünden Melo tek basina defans yükünü cekiyor.

Cünkü Sneijder defansa pek yardim edene birsi degil, daha cok ofansif takilan bi oyuncu.

3 merkez orta saha oynuyoruz zaten. Tabi sistem değişir muhtemelende Selçuk-Melo her zaman ilk alternatiftir..

Başlığa bak çay demle.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

-------------------------hakanÇ-------melo--------------------

-----------------------------------snj----------------------------

bruma---------------------------------------------pedro------

.................... Villa.................................

yapalim

Müthis olur. Melo-Selcuk-Sneijder-Bruma müthis dörtlü.. Kanat ve forvet de eklersek yenmez tadindan

€€€€€€€€€

Inler masallah tas gibi duruyor, adam da bi gram yag bile yok. Italya da ayak uyduran, bizde kolay oynar. Selcuk daha cok zeki bir futbolcu idi, ve bunla ön plana cikiyordu, bu daha fazla kendisini bellirli eder, yani yerli melo gibi

Mantıklı

Bir defa tecrübeli

Üst düzey ligden gelecek

Fiziği falan da iyi

Bonservisi 7-8 milyon €ya biter ama yıllık maliyeti de çok olur 3-3,5 civarı. Başka türlü Gökhan'ı Türkiye'ye getiremezsin.

İnler yapı olarak Melo'ya daha yakın. Uzun yılardır İtalya'da oynamasının da katkısı var. İnler bana üst düzey bir adam gibi gelmiyor ama 5 metre yanında biri koşsa rüzgarından düşen Selçuk'tan sonra daha rahat ettirebilir. Yapısı daha uygun bize.

Geri
Üst Alt