İnan, İnler Gerek!

30 yaşına gelmiş bundan medet umanlar var.

Sürekli yerli kalitesinin yerlerde oldugunu söylüyoruz ama bunlar gerekli diyince yerden yere vurulan biz oluyoruz.. Süper Lig'de FB-BJK-TS disinda oyuncu varmi acaba bizde oynayabilecek ?? Yerli kalitemiz yerlerde.. Sampiyonlar Ligi'nde bile siritmayacak kalitede yerli oyuncu.

Italya'da cok fazla para kazanmiyor zaten.. Parasi neyse verip almaliyiz.

İnlere 9-10 vermek yerine Selçuk-yekta ile idare edip iyi bir forvet almalıyız.

Sürekli yerli kalitesinin yerlerde oldugunu söylüyoruz ama bunlar gerekli diyince yerden yere vurulan biz oluyoruz.. Süper Lig'de FB-BJK-TS disinda oyuncu varmi acaba bizde oynayabilecek ?? Yerli kalitemiz yerlerde.. Sampiyonlar Ligi'nde bile siritmayacak kalitede yerli oyuncu.

Italya'da cok fazla para kazanmiyor zaten.. Parasi neyse verip almaliyiz.

Katılmıyorum Murat 30 yaşındaki bir futbolcuyu sırf yerli diye 7-8 milyon euro verip almak hiç mantıklı gelmiyor bana

Selçuk inan en azındn 1-2 sene daha götürebilir bizi bakma bu aralar böyle olduğuna takım olarak zaten berbat durumdayız.

Elimizde umut gündoğan ve furkan özçal var gelecek vaadeden bir iki sene içinde bunları as takıma monte edebilirz.

Katılmıyorum Murat 30 yaşındaki bir futbolcuyu sırf yerli diye 7-8 milyon euro verip almak hiç mantıklı gelmiyor bana

Selçuk inan en azındn 1-2 sene daha götürebilir bizi bakma bu aralar böyle olduğuna takım olarak zaten berbat durumdayız.

Elimizde umut gündoğan ve furkan özçal var gelecek vaadeden bir iki sene içinde bunları as takıma monte edebilirz.

Yerli oyuncular kolay kolay bulunmuyor. Ligde zaten FB-BJK-TS disindaki takimlarda oyuncu falan yok. Mecburen Avrupa'dan toplamaliyiz iyi yerlileri. Yoksa bu kontenjan önümüzü kesmeye devam edecek. Tüm sezon boyunca ciddi türk almadigimiz icin rezil olduk iyice. Yedeklerimiz berbat bu arada.

inler gelmez gelırse de 7m bonservıs senede 4m a oynar..selcuk gıbı bırı var elınızde macera arıyorsunuz

Gscimbomda marjinal başlık atma furyası. Arkadaş yazsana "Selcugun yerine Gökhan inler gerekli" diye

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Selçuk kesinlikle kazanılmalı ama yine Nuri - Gökhan İnler - Tolgay Arslan kalitesinde bir adam getirilip rekabet etmesi sağlanmalı ve yedeklenmeli.

Selçuk'a dün gece kızdım ama diğer yandan sonuçta Galatasaray'a gönüllü gelmiş bir adam.

Fenere gitse onu havaalanında karşılama yaparlardı. Ha kalitesinden değil Fenerlilerin s..dik yarışından orası ayrı...

Bu nedenle kalsın derim, ama İnler veya özellikle Nuri gelsin isterim. Nuri'nin ofansif yönünü beğeniyorum.

İnler'i alabiliyorsak alalımda, ben Selçuk İnan'dan kolay kolay vazgeçilmemesi taraftarıyım.Fenerbahçe'liler araları bozulsunda biz alalım Emre'nin yerine falan diyorlar.

şu an istediğimiz tipte alacağımız bir oyuncu yok umut gündoğan da bir ışık var ama bakalım ne olacak

gökhan i. artık şehir efsanesi oldu bizi kesmez

lampart gerard x. alonso gibi bi şey gerek

Geri
Üst Alt