İnanalım!

Beyler kendimizi kandırmayalım sorun kondisyon değil yerli oyuncular kalitesiz bu seneyi de es geçicez yapcak birşey yok Demirören gidene kadar

Her sey kabak gibi ortada;

Takım ortasahada direncsiz olup hücumda bir türlü coğalamıyor. Bu gecen senede böyleydi, bu sene de böyle olacak taki kaliteli 2-3 topcu gelene kadar.

Belediye'ye yenilip sezona kötü basladıgın sezon, direncli bir ortasahan vardı, Ujfalusi gibi bir lider defansın vardı. Elmander gibi savascı, rakip defansları ezen bir santraforun vardı. Kanat oyuncuları desen köpek gibi kosuyordu. Yani takım her yönüyle cok iyiydi.

Takım güven versin, varsın sezona kötü baslasın ama bu takım bana hic güven vermiyor.

Selçuk*Burak ikisi kadro dışı

Çok sağlam pres yapabilecek forvet,tercihen Afrikalı ya da kuzey avrupalı

4-3-3 e dönüş...

Ancak böyle olursa düzeliriz...

Yav sen başlık açmasan inanacaz ama sen açınca olmuyor. Geçen sene de açıyordun böyle başlıklar, sonra üst üste yenilgiler, beraberlikler alıp duruyorduk. Yani kusura bakma da ben biraz batıl inançlıyım, sende bir uğursuzluk var kardeşim, doğruya doğru.

Taraftarin inanmasi ytmez oyuncular teknik ekibin inanmasi daha onemli taraftar zaten verecektir gazi bu durumda

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün de maçtan öncede söylemiştim yine söylüyorum süper kupanın prestijin ötesinde bir anlamı yoktu.

Bir nevi resmi bir hazırlık maçı oynadık eksiklerimizi gördük sezon öncesi.

Buradaki çoğu kişi dün ki maçın ve sonucun etkisi ile takımı asıyor resmen,yok o gitsin bu gitsin şu şu kesilsin takımdan vs.

Bu işler o kadar kolay değil ve çok radikal kararlar almayı gerektirecek bir durum da söz konusu değil.

Geçen sezon lige emirates ve süper kupayı alarak başladık da ne oldu sonuç ortada.

3 sezon önce lige 2-0 lık ibb yenilgisi ile başladık yokları oynadık o maçta sezon sonu ne oldu sonuç yine ortada.

Yani diyeceğim şu ki çok fazla karamsar olmaya gerek yok henüz daha lig bile başlamadı.

Gönül isterki çok iyi bir sağbek bir solbek bir kanat ve bir de forvet transferi yapılsın ama hem sürenin çok azalmış olması hem ffp hem de yabancı sınırlaması buna engel.

O yüzden bu seneyi 3 aşağı 5 yukarı bu oyuncu grubu ile götüreceğiz destek olmak lazım.

Mevcut kadro potansiyelini yansıttığı vakit bana göre ligin tartışmasız en iyi kadrosu.

Selçuk-melo-sneijder üçlüsünün potansiyellerini sahaya yansıtmaları şampiyonluk için yeterde artar bile.

Begenmediginiz Burak bu ligin en golcü oyuncusu formda olursa bu takımın gol yükünü yine taşıyacaktır.

Sabır gösterilmesi ve inanılması durumun da olcan ve bruma çok şey katacaktır bu takıma.

Savunma anlamında zaten ciddi bir problem gözükmüyor,hangi 4 lü savunma hattı oynarsa oynasın çok sıkıntı yaşamayız.

kale için zaten söze gerek bile yok.

Yani özetle diyeceğim şu ki başka Galatasaray yok,takıma hocaya inanalım destekleyelim ve daha sezon başlamadan karamsar düşünceler ile dolu olmayalım.

Galatasaraya inanalım!!!

Seni anlamaya çalışıyorum ama sana katılmıyorum..

Bu yazı ancak şöyle bi durumda doğru olabilir: Takım çok iyi top oynar veya en azından bişeyler yapmaya çalışır ama kazanamaz..

Ancak gel gör ki dünki maçta ne bir oyun vardı ne bir istek hiçbir şey yoktu sahada,

sahada hiçbişeyin olmadığı bu gibi durumlarda kimse ümitli olamaz,

perşembenin gelişi çarşambadan belli az bucuk..

Her sey kabak gibi ortada;

Takım ortasahada direncsiz olup hücumda bir türlü coğalamıyor. Bu gecen senede böyleydi, bu sene de böyle olacak taki kaliteli 2-3 topcu gelene kadar.

Belediye'ye yenilip sezona kötü basladıgın sene, direncli bir ortasahan vardı, Ujfalusi gibi bir lider defansın vardı. Elmander gibi savascı, rakip defansları ezen bir santraforun vardı. Kanat oyuncuları desen köpek gibi kosuyordu. Yani takım her yönüyle cok iyiydi.

Takım güven versin, varsın sezona kötü baslasın ama bu takım bana hic güven vermiyor.

Sezon öncesi yenilmemizin tek tesellisi gerçekleri görme fırsatıdır.takımın yetersiz olduğunu yönetim de görmüştür

Bazen bir musibet bin nasihattan iyidir..buna yorsak daha iyi olur

Yav sen başlık açmasan inanacaz ama sen açınca olmuyor. Geçen sene de açıyordun böyle başlıklar, sonra üst üste yenilgiler, beraberlikler alıp duruyorduk. Yani kusura bakma da ben biraz batıl inançlıyım, sende bir uğursuzluk var kardeşim, doğruya doğru.

İyi güldüm buna he:D

Niye ama 9 şubatta fark 4 puana iner dedim 10 gün öncesinden o gerçekleşti.:cool:

Ama merak etme bu sezon bu takım namağlup şampiyon gibi konular açmıycam.

Elinden bir şey gelmeyen ve bunun üzerine çoluk çocuğu kandırma amaclı yönetici konuşması olmuş.

Dünkü oyunu savunan veya okadar kötü değilda yav diyenler net Galatasaray düşmanıdır

BAM lı takım bile bukada kötü oynadığını hatırlamıyorum

Hıncal uluçun forumdaki kalemisin.

Ben bu takıma inanıyorum. Tıpkı 2003 ve 2010 yazındaki takıma inandığım gibi :rolleyes-74:

Burada galatasarayın oyuncularına saygı duymayıp sadece kovulmasını isteyen taraftarın bende defolup gitmesini istesem. Bir daha çeneleri açılmasada iğrenç ve rezil konuşmalarını duymasam. hatta ettikleri beddualar onlara dönsede onlardan kurtulsak nasıl olur. yok ya ben bu forumdaki rezil ortamdan bıktım. hadi git diyeceksiniz ama bence siz gidin nefret söylemlerinizi alarak defolun yok olun.

Peki senelik bonuslarla 12 trilyon para alıp bir b.k oynamayan , ruhsuz, sahaya karakter koyamayan futbolcular kalsın ama cebindeki son harclıga bile gidip forma alan takımla birlikte yasayan onla uzulup onla sevinen taraftarmı gitsin?

Ne zaman desteklemedikki ?

Bizim inanmamız bir işe yaramıyor, futbocular inanacak önce. Formayı ıslatacaklar ondan sonrasını taraftar halleder.

tarık gelir telles in yerine YABANCI FORVET gelir golleri atar ŞAMPİYON YAPAR...

Türkiyede taraftar böyle maçı kazansak bu kadar olay büyümezdi inanmayan Galatasaraylıyım demesin önce sen inan o futbolcular mecbur inanmak zorundaki daha lig başlamadı Türkiyede taraftar böyle maçı kazansak bu kadar olay büyümezdi inanmayan Galatasaraylıyım demesin önce sen inan o futbolcular mecbur inanmak zorundaki daha lig başlamadı Türkiyede taraftar böyle maçı kazansak bu kadar olay büyümezdi inanmayan Galatasaraylıyım demesin önce sen inan o futbolcular mecbur inanmak zorundaki daha lig başlamadı Türkiyede taraftar böyle maçı kazansak bu kadar olay büyümezdi inanmayan Galatasaraylıyım demesin önce sen inan o futbolcular mecbur inanmak zorundaki daha lig başlamadı noluyoruz

Bonzaiden uzak dur bence

Geri
Üst Alt