Halil Ateş
Sarı Üye
- 27 Mart 2014
- 105
- 0
- 586
öncelikle fenerli arkadaş hoşgeldin eğer gerçekten niyetin adaletli tartışmaksa bizler sonuna kadar sizlerle aynı platformda tabiki tartışırız
haklısın avrupadan 2 artı 1 men yediniz 16acm,uefa,cas,yargıtay hepsi sizi suçl buldu siz türkiye liginde ne ceza aldınız puanınızmı silindi? kümemi düşürüldünüz??
bak kardeşim sizinkiler şike yapmadık demiyor yakalandık ama yasal olarak bize haber vermeden yakaladılar diyor hani sizin başkan anıtkabirde felan yürüdüya derdi bana haber vermeden beni dinlediler yakaladılar haber verselerdi yakalayamazlardı demekti ADALET istiyorum diyor adalete fener yak diyor ama sana şunu söylüyüm karanlıkta feneri yakıp yüzüne tutarsan önünü göremez düşersin feneri ileriye yakarsan yolun aydınlatır düşmeden ilerlersin o yüzden feneri önce trabzon için yakınki yolunuz aydınlasın düşmeyin ,bu yollar uzundur yol arkdaşlarınızda daim olsun elinizdeki feneri karanlık yolları aydınlatmak için kulanınki fenerinizin pili bitip söndüğünde yol arkadaşlarınızın fenerleri sizin içinde yansın![]()
Hoşbulduk, zamanla anlarsınız niyetmi
dediğim gibi Aziz başkanı sevmem eğerki yaptıysa Bu kadar Fenerbahçelinin ve diğer takımların eli yakasında
biz o kirli kupayı istemeyız öle bişi varsa