Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

öncelikle fenerli arkadaş hoşgeldin eğer gerçekten niyetin adaletli tartışmaksa bizler sonuna kadar sizlerle aynı platformda tabiki tartışırız

haklısın avrupadan 2 artı 1 men yediniz 16acm,uefa,cas,yargıtay hepsi sizi suçl buldu siz türkiye liginde ne ceza aldınız puanınızmı silindi? kümemi düşürüldünüz??

bak kardeşim sizinkiler şike yapmadık demiyor yakalandık ama yasal olarak bize haber vermeden yakaladılar diyor hani sizin başkan anıtkabirde felan yürüdüya derdi bana haber vermeden beni dinlediler yakaladılar haber verselerdi yakalayamazlardı demekti ADALET istiyorum diyor adalete fener yak diyor ama sana şunu söylüyüm karanlıkta feneri yakıp yüzüne tutarsan önünü göremez düşersin feneri ileriye yakarsan yolun aydınlatır düşmeden ilerlersin o yüzden feneri önce trabzon için yakınki yolunuz aydınlasın düşmeyin ,bu yollar uzundur yol arkdaşlarınızda daim olsun elinizdeki feneri karanlık yolları aydınlatmak için kulanınki fenerinizin pili bitip söndüğünde yol arkadaşlarınızın fenerleri sizin içinde yansın:)

Hoşbulduk, zamanla anlarsınız niyetmi

dediğim gibi Aziz başkanı sevmem eğerki yaptıysa Bu kadar Fenerbahçelinin ve diğer takımların eli yakasında

biz o kirli kupayı istemeyız öle bişi varsa

sen önce kahenin, dixonun nasıl inşaat işçisi olduğunu açıklayacaksın..

tarlaları, başakları açıklayacaksın.. (sturm graz-gs maçını kullanmayarak)

arabanın bagajından çıkan, ev satın almak için???????????? konulan 500 bin doları açıklayacaksın.. sağlıklı bir kafan varsa açıkla.. bak ben de ev arıyorum arabayla dolaşıyorum mahalle mahalle, ama param bankada, arabanın bagajına koyacak kadar gerizekalı değilim..

tarlalardan başaklardan cezai işlem olmadı son yazıları oku dostum

hamsileri kim açıklayacak :)

Üslüp için saolasın

Onadılarsa küme düşürsünler, puan silsinler alsınlar kupaları ??

o yazdıgın futbolcuların hepsı sahada

sike ile yendıysek diyorum sizide yendık bjk yıde yendık ozaman zan altında olursunuz bu olmaz

ben şike yapcak olsam bir takımdan bir futbolcu ve hocayla şike yapmam enaz ynı takımdan 5-6 futbolcu ayarlamak gerekır bence

yok normalde sert konuşucaktım ama cevap veremiyiceğini bildiğim için sert yapmadım ki beni yanıltmadın

1-onadılarsa küme düşürsünler,puan silsinler demişsin..kardeş biraz beynini kullansaydında bu mesajı yazmasaydın çünkü gerçekten mantık sınırlarını aşan bi cümle bu.bu ülkede federasyon özerk mi,tabikide değil siyaset yönetiyor bi nevi akp ülkedeki herşeye bulaştığı gibi futboldada eli var.adamlar salakmı bilmiyolarmı feneri düşürdükleri zaman fenerli akplilerin oylarını kaybediceğini.kendi ayağına niye kurşun sıksın.

2-o yazdığım futbolcular sahada doğru ama aldıkları cezalar işleme konulmadı.aynı aziz gibi yani oda cezalı ama her maç tribünde dimi ;) gerçi bunların ikiside yanlış ikisininde hapiste olması gerekirken,futboldan ömür boyu men yemeleri gerekirken biri sahada,öteki tribünde öteki yedek kulübesinde..

3-senin dediğine bakarsak 4 büyüklerden kim yenerse ötekini satın almış oluyo ve sende belirtmişsin mesajında zaten bu son derece mantıksız.

4-sende biliyosun ki bi takımdan 5-6 futbolcuyu aynı anda ayarlaman imkansız.ya teknik direktörü ayarlarsın yanlış kadro çıkarsın diye,ya forvet ayarlarsın gol atmasın diye,ya defans ayarlarsın kapı gibi oynamasın hata yapsın diye

ki Bülent uygunlar İ,skenderler, i.akınlar, kaheler ,serkan kırıntılılar ,emenikeler ,orhan şamlar vs bunları kanıtlar nitelikte

son olarakta sezer öztürkün ,serkan kırıntılın ,emenikenin ,orhan şamın ve aklıma gelmeyen nice nice topçunun her adı şikeyle anıldıktan sonra fenere transfer olmasını nası yorumluyosun

yok normalde sert konuşucaktım ama cevap veremiyiceğini bildiğim için sert yapmadım ki beni yanıltmadın

1-onadılarsa küme düşürsünler,puan silsinler demişsin..kardeş biraz beynini kullansaydında bu mesajı yazmasaydın çünkü gerçekten mantık sınırlarını aşan bi cümle bu.bu ülkede federasyon özerk mi,tabikide değil siyaset yönetiyor bi nevi akp ülkedeki herşeye bulaştığı gibi futboldada eli var.adamlar salakmı bilmiyolarmı feneri düşürdükleri zaman fenerli akplilerin oylarını kaybediceğini.kendi ayağına niye kurşun sıksın.

2-o yazdığım futbolcular sahada doğru ama aldıkları cezalar işleme konulmadı.aynı aziz gibi yani oda cezalı ama her maç tribünde dimi ;) gerçi bunların ikiside yanlış ikisininde hapiste olması gerekirken,futboldan ömür boyu men yemeleri gerekirken biri sahada,öteki tribünde öteki yedek kulübesinde..

3-senin dediğine bakarsak 4 büyüklerden kim yenerse ötekini satın almış oluyo ve sende belirtmişsin mesajında zaten bu son derece mantıksız.

4-sende biliyosun ki bi takımdan 5-6 futbolcuyu aynı anda ayarlaman imkansız.ya teknik direktörü ayarlarsın yanlış kadro çıkarsın diye,ya forvet ayarlarsın gol atmasın diye,ya defans ayarlarsın kapı gibi oynamasın hata yapsın diye

ki Bülent uygunlar İ,skenderler, i.akınlar, kaheler ,serkan kırıntılılar ,emenikeler ,orhan şamlar vs bunları kanıtlar nitelikte

son olarakta sezer öztürkün ,serkan kırıntılın ,emenikenin ,orhan şamın ve aklıma gelmeyen nice nice topçunun her adı şikeyle anıldıktan sonra fenere transfer olmasını nası yorumluyosun

bak biz Fenerbahçelilerde sunu dıyoruz

Galatasaryın her macından once o takımın futbolcusuyla adı cıkıyordu ve transferde oluyordu Fenerbahçelilere sorsan buda şike derler

emenike aklandı

nerde paraları sayan goruntuler, kahe nerde Serkan kırıntılı ceza aldımı Orhan şamda almadı vs

bilgi kirliliği cok arkadasım

cok yalan haber cıktı o donemde

Türkiyede Spor mahkemeleri varmı ?

Uefa cezayı Polis fezlekelerine göre verdi

Bunun örnegi varmı bilmiyorum ?

İddianameyi yazanda Türkiyedi güvenilir insanlar dimi ? :)

o aynı fezlekelere göre tff sizi suçsuz buldu! ama uefa da suçsuz bulabilirdi dimi ama? aaa yoksaa infantino cemaat cimi?

Türkiyede Spor mahkemeleri varmı ?

Uefa cezayı Polis fezlekelerine göre verdi

Bunun örnegi varmı bilmiyorum ?

İddianameyi yazanda Türkiyedi güvenilir insanlar dimi ? :)

zaten spor mahkemesi olsaydı çoktan küme düşmüştünüz aynı juventus gibi ozaman ne siyaset ne başka bir kurum karrışamazdı

he bu arada azize en son feneri galdyoda ele geçirmek istemiş olabilir diyor:)sen ne diyorsun??

Arkadaslar cevap yazamadıgım anlarda kactı cvp veremedı falan demeyın :)

calıstıgım ıcın arada cıkabılıyorum..

cogunuzun uslubu ıcın tesekkurler

Bülent uygun yanlıs kadromu cıkarmı ?

offfi işimiz var senle kasıtlı olarak hatalı taktik verir mesela fenere karşı adam adama savunma yapılmaması gerekirken o adam adama markajda ısrar eder yada nebilim defans çizgisini öne aldırtır gereksiz yere ofsayt taktiği uygular şut çekmeyin der vss illa yanlış kadro olması şart değil.

Fenerbahce Tribunlerinin zaten basbakana karsı tutumunu biliyorsunuz

Bende tribunlerden olduguma göre siyasi gorusumu anlamıssınızdır

Ben burda kibar konusuyorum saygılı oluyorum anten falan diyorsun arkadas bu ulkede rakıp takım sohbet edemeyecekmi ya

yaş olarakta kucuksun halbukı

Senin bu siteye kim bilir kaçıncı üyeliğindir kimi kandırıyorsun

Fb tribünlerinin başbakana tutumumu ahahahhahah

Siz ilk önce cemaati mi bbyi mi hedef alacağınıza karar verin sonra kendi tapelerinizin sonra da bbnin tapeleri hakkında. Yorum yapın çelişki olmadan sonra gelin burada ötün

Üslubunu yerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bak biz Fenerbahçelilerde sunu dıyoruz

Galatasaryın her macından once o takımın futbolcusuyla adı cıkıyordu ve transferde oluyordu Fenerbahçelilere sorsan buda şike derler

emenike aklandı

nerde paraları sayan goruntuler, kahe nerde Serkan kırıntılı ceza aldımı Orhan şamda almadı vs

bilgi kirliliği cok arkadasım

cok yalan haber cıktı o donemde

bak farkındasın dimi sorulara cevap veremediğinin çünkü bunlara mantıklı bi açıklamanız olamaz,mümkün de değil o yüzden soruyorum

demek istediğin konu yiğit gökoğlan ve necati sanırsam onuda hemen açıklıyım sana.o topçularla adımızın çıkması son derece normal çünkü transfer dönemindeydik.bu son derece normal değilmi.senin kurban bayramında kurbanlık bakman gibi bişey.ama sizin mevzunuz farklı siz kurban bayramı gelmeden kurbanlık bakmaya kalkıştınız buda etiket oldu ;)

ayrıca alttada Bülent uygun yanlış kadromu çıkarmış demişsin tabikide çıkardı bak bakıyım o dönem adamın normal kadrosuyla fenere çıkarttığı kadroya.yahu maçtan önce senin başkanın gidip soyunma odasında Bülent uyguna nasıl bi kadroyla çıkması gerektiğini söylüyor ya artık yuh diyorum gerçekten yuh birader ya

Bide azizi düşürüp bizi ele geçirmek istiyolar kafası yok mu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ilk olarak buna el atmalı. Şizofren bir nesil yetişiyor.

Sizin düşünceniz şu neden ses kayıtları düşmedi. Cevap aslında çok basit birileri tarafından bu engellenmeye çalıştı evet bu bir operasyondu bunu inkar eden yok. Çünkü aziz artık sınırlarını aşmıştı. Yıllar yılı ona tanınan ayrıcalık ile ligde istediği gibi at oynatıyor buna göz yumuluyordu. Gün geldi ters düştünüz adamlar kirli çarşaflarınızı döktü ortaya bu kadar basit.

Bak şike yaptığımıza inanmıyorum diyorsunuz sadece 2 kayıt yahu 2 kayıt bir takımı 2 lig aşağıya düşürmeye yeterde artarda.

1-İbrahim akının hoca ve bi arkadaşı ile konuşması. Sadece bunu koy delil olarak çıkar fenerbahçe ismini ptt ligi takımı adını yaz 1 saat sonra bir alt ligde.

2-kahe dixon o inşaat işçileri, ne zaman dikim yapsak olmuyor. Bunlar yenir yutulur şeyler mi. Hayatında kaç kere kahe ve dixon isimlerini bir arada duydun ve nerede duydun.

3-Geçen sene bir takım son maçtı heralde 18-19 tane mi ne atmıştı federasyon toplandı belge yok delil yok kayıt yok sadece kendisine ait yetkiyi kullanarak kanaat ile ligden düşürdü.

4-Ankaraspor bu ligde şike yapabilir düşüncesi ile ligden düşürüldü çıkıp ağlamadılar cemaat bizi ele geçiriyor diye.

Varsın ki cemaat ele geçirmeye çalışsın sizi, az beyin çalıştırın şikenin cezası küme düşürmektir hemde her maç için ayrı cezalar uygulanır. Cemaatin sizi ele geçirmek istemesinin altında olsa olsa para olur süper lig'in cazibesi falan filan olsun. E bu dava sonucunda ligden düşürülmüş bir takım olacak belkide 3-4 lig düşecek ne yapsın amatör küme takımını cemaat.

Bu kadar plan yapan içinde prof. falan barındıran bir oluşum bunu akıl edemeyecek yani o kadar mallar. Atıyonuz az tutarlı atın. Azizi düşürmek isteyen sex kasedini çeker, illegal para akışlarını kayıt eder bunun gibi bir ton itibar zedeleyecek işler ile başlanır, damdan düşer gibi fenerbahçeyi atmazlar ortaya. birde hiçbir olay 6 ayda gelişmez. 10 sene öncede bu cemaat vardı 10 senede isteseler 50 kere indirmişlerdi aziz'i daha götü boklu başkanken 3.-4. senesinde başarısız diye zehri saldıklarında istedikleri adamı yerleştirirlerdi.

Hatırlar mısın aziz güya kalp sorunları nedeniyle feneri bırakıyordu çıkıp televizyona ağlamıştı. Tam şow adamı. Her sene farklı bir hastalığı çıkıyor mübarek. Haspse girdi şeker komasından ölüyordu güya. Çıkalı 2 sene oldu kaç kere ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hapisteyken 2 günde bir hastalanan adama bak içerde cüppeli hoca adamı nasıl okuduysa birşeyi kalmadı enteresan.

eğer mantıklı cevap vermezsen serte kayıcam bundan sonra uyandırıyım

fbli git çık forumdan hem diyorsun hiçbir fbli şike yaptığımıza inanmıyor, 5 tane kurumdan şike yaptığınız onaylanmış gelmiş burada bizim şike yaptığınızı söylememize bozulup fikrimizi değiştirmeye çalışıyorsun, ne kafa var sizde aklım almıyor yeminle, bir şizofrenin oyuncağı olmuşsunuz koskoca camianızı küçük düşürüyorsunuz.

fbli git çık forumdan hem diyorsun hiçbir fbli şike yaptığımıza inanmıyor, 5 tane kurumdan şike yaptığınız onaylanmış gelmiş burada bizim şike yaptığınızı söylememize bozulup fikrimizi değiştirmeye çalışıyorsun, ne kafa var sizde aklım almıyor yeminle, bir şizofrenin oyuncağı olmuşsunuz koskoca camianızı küçük düşürüyorsunuz, hüloğğ olmuşsunuz, g.t kılı olmuşsunuz haberiniz yok.

ne sizin fikriniz değişirrr ne bizim

bu boyle bir gercek

o dediklerinizden biz gercekten olmayız

Dedğim gibi gfb ve Aziz yıldırımı sevmeyız

Geri
Üst Alt