Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He Fener düsecek arkadaslar he..
Yok UEFA TFF'ye diyecekmis he arkadaslar he..
Cok beklersiniz daha..
yav adamlar 2 maç şike 1 maç teşebbüs yapan takımı 4.lige gönderdiler
fenerde gidecek elbet ama neden bu kadar uzadı onu anlamadım
Haber AMK çıkışlı. Şu yazının Orijinali yok mu? nereden buluruz? Bakalım neler çarpıtılmış. Neler atlanmış.
bi fenerbahçe taraftarı olarak forumu takip ediyorum bi süredir
bi kaç kelam yazmak gerekir diye üye olmuştum kısmet şimdiyeymiş
biz bile küme düşüp düşmeyeceğimiz ile ilgili bu kadar kafa yormuyoruz.
trabzonsporlular kendi zeka seviyeleri yetmediği için bu olayın takibini size mi bıraktılar bilmiyorum ama az önce uçurduğunuz küme düşürme takip başlığında çok acı postlar okumuştum
bizim küme düşmemizi kendi şampiyonluğuna tercih eden arkadaşlar vardı hep rüyalarında buna benzer şeyler falan görüyorlardı
bence biraz rahat olun karar çıkarsa gider hangi lig gerekiyorsa orda oynarız
zaten elinziden geleni yaptınız maildi faxtı uefaydı biraz akışına bırakın bence
uefadan ne açıklama gelse onu farklı bi şekilde yorumlayıp kendi bildiğinizi okuyorsunuz
bide twiter başında oturup kıçından karar uyduran şu embesillere inanmayı boşverin artık
onlara kalırsa bizde 2 senedir şl ye gidiyoduk
timsahı bilmem demirören ülkeye ceza verir yine fenere ceza vermez o kadar dirayetsizdir kendisi o yüzden hiç bir beklentim yok bu yönde olsa şahane olur
bi fenerbahçe taraftarı olarak forumu takip ediyorum bi süredir
bi kaç kelam yazmak gerekir diye üye olmuştum kısmet şimdiyeymiş
biz bile küme düşüp düşmeyeceğimiz ile ilgili bu kadar kafa yormuyoruz.
trabzonsporlular kendi zeka seviyeleri yetmediği için bu olayın takibini size mi bıraktılar bilmiyorum ama az önce uçurduğunuz küme düşürme takip başlığında çok acı postlar okumuştum
bizim küme düşmemizi kendi şampiyonluğuna tercih eden arkadaşlar vardı hep rüyalarında buna benzer şeyler falan görüyorlardı
bence biraz rahat olun karar çıkarsa gider hangi lig gerekiyorsa orda oynarız
zaten elinziden geleni yaptınız maildi faxtı uefaydı biraz akışına bırakın bence
uefadan ne açıklama gelse onu farklı bi şekilde yorumlayıp kendi bildiğinizi okuyorsunuz
bide twiter başında oturup kıçından karar uyduran şu embesillere inanmayı boşverin artık
onlara kalırsa bizde 2 senedir şl ye gidiyoduk
vay bea beyini calistıran bi fenerli