Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

:melo::melo::melo::melo::melo:

He Fener düsecek arkadaslar he..

Yok UEFA TFF'ye diyecekmis he arkadaslar he..

Cok beklersiniz daha..

Ey iman edenler! Sarhoşken ne dediğinizi bilinceye kadar namaza yaklaşmayın.

Bizim basın şöyle yapmış yine.

Ey iman edenler! Sarhoşken ne dediğinizi bilinceye kadar namaza yaklaşmayın.

bi fenerbahçe taraftarı olarak forumu takip ediyorum bi süredir

bi kaç kelam yazmak gerekir diye üye olmuştum kısmet şimdiyeymiş

biz bile küme düşüp düşmeyeceğimiz ile ilgili bu kadar kafa yormuyoruz.

trabzonsporlular kendi zeka seviyeleri yetmediği için bu olayın takibini size mi bıraktılar bilmiyorum ama az önce uçurduğunuz küme düşürme takip başlığında çok acı postlar okumuştum

bizim küme düşmemizi kendi şampiyonluğuna tercih eden arkadaşlar vardı hep rüyalarında buna benzer şeyler falan görüyorlardı

bence biraz rahat olun karar çıkarsa gider hangi lig gerekiyorsa orda oynarız

zaten elinziden geleni yaptınız maildi faxtı uefaydı biraz akışına bırakın bence

uefadan ne açıklama gelse onu farklı bi şekilde yorumlayıp kendi bildiğinizi okuyorsunuz

bide twiter başında oturup kıçından karar uyduran şu embesillere inanmayı boşverin artık

onlara kalırsa bizde 2 senedir şl ye gidiyoduk

yav adamlar 2 maç şike 1 maç teşebbüs yapan takımı 4.lige gönderdiler

fenerde gidecek elbet ama neden bu kadar uzadı onu anlamadım

Haber AMK çıkışlı. Şu yazının Orijinali yok mu? nereden buluruz? Bakalım neler çarpıtılmış. Neler atlanmış.

Haber AMK çıkışlı. Şu yazının Orijinali yok mu? nereden buluruz? Bakalım neler çarpıtılmış. Neler atlanmış.

New Nations League and match-fixing top UEFA Congress agenda - Inside World Football

UEFA general secretary Gianni Infantino made it clear at a pre-Congress briefing today that match-fixing had reached intolerable levels of frequency and that life bans should be one of the options considered for the gravest cases.

"What we want is that all over Europe there is common ground on how to deal with match-fixing," said Infantino.

"We have seen that in different countries match-fixing is dealt with in a different way. This is not very positive. We are not a European police force but our task is to convince associations to approve tomorrow's resolution, just as we did last year with a resolution for stricter measures against racism."

"We are asking national associations to harmonise the regulations. In some countries you get point deductions, in others relegation. We have to have some kind of standard, implement a proper reporting systems via our integrity officers.

"It's important to make sports fraud enshrined as a crime. This would allow police forces to act, otherwise they just say they have more important things to do. If it is a crime, the police are obliged to act."

Yapı Kredi bunlara sponsor olmamışmıydı ?

I am the one who knocks!

Yine yanlış çeviri ve çarpıtma var anlaşılan

mehmet senol ‏@mehmetsenol 16 dk.

Madem çeviremiyorlar ben çevireyim...

Infantino: " Şikeye ceza konusunda bir standart getireceğiz. Kimi ülke puan siliyor, kimisi küme düşürüyor..."+

"Buna bir standart getirmemiz şart. Uyumlulaştırma görevlillerimiz aracılığıyla doğru bir raporlama sistemi getireceğiz..."

"Sporda şike bir SUÇTUR ve bu tanım ortak olmalıdır." +

"O zaman kimse çıkıp da daha önemli başka şeylerimiz var diyemez.. Şike suç olursa, Polis hareket etmeye mecburdur."

"Bütün ülke Federasyonları yönetmeliklerini buna uyumlu getirecek..."

trabzonsporlular kendi zeka seviyeleri yetmediği için bu olayın takibini size mi bıraktılar bilmiyorum ama az önce uçurduğunuz küme düşürme takip başlığında çok acı postlar okumuştum

bizim küme düşmemizi kendi şampiyonluğuna tercih eden arkadaşlar vardı hep rüyalarında buna benzer şeyler falan görüyorlardı

zaten elinziden geleni yaptınız maildi faxtı uefaydı biraz akışına bırakın bence

uefadan ne açıklama gelse onu farklı bi şekilde yorumlayıp kendi bildiğinizi okuyorsunuz

bide twiter başında oturup kıçından karar uyduran şu embesillere inanmayı boşverin artık

vay bea beyini calistıran bi fenerli

timsahı bilmem demirören ülkeye ceza verir yine fenere ceza vermez o kadar dirayetsizdir kendisi o yüzden hiç bir beklentim yok bu yönde olsa şahane olur

hala ceza almasını bekleyenler trabzon başkanıyla aysal güzel kandırdı milleti gerçi hala bekliyor durumdalar şu anda enteresan...

sizin kafa yormaniza gerek yok tabi..zaten rte,spor bakani,tüpcü sizin icin kafalarini yoruyorlar..unutmadan avrupa da subesi olmayan banka sizin icin sampiyonlar ligine sponsor oluyor..daha ne olsun aslanim..

Harbiden ha, herif fenerin f'sini ağzına almamış, bizim basın yine müthiş çarpıtmış ve feneri aklamış! Bizde timsaha yatıyoruz doğal olarak.

vay bea beyini calistıran bi fenerli

hakaret etmeden yada laf sokmadan tartışabilme şansımız yoksa söyleyin yazmayalım

daha önce fenerli olduğunu gizlemeyip fikirlerini beyan edecek kişilere kapınızın açık olduğunu yazmıştınız yanılmıyorsam siz değilseniz bile yazılmıştı burda bi yerlerde

Şu aralar üzerimize çok oynanmaya başladı taraftarı basında çıkan haberlere itibar etmemesi üzerinde uyarmak lazım. Herşeye inanan taraftar kitlesine saihibiz çünkü Galatasaray taraftarları olarak.

Bu aralar özellikle çok fena oynanmaya başlandı üzerimize. Dikkat etmek şart. Selçuk'un açıklamalarına baktım da baya morali bozuk gibi, aynı şekilde Mancini de öyle. Bu şekilde zaten doğruya çıkamayız. Yanlış yolda ilerliyoruz taraftarlar olarak.

Geri
Üst Alt