Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

İngilizcesini paylaştım işte Fener ile ilgili tek kelime etmemiş. Burada arkadaşlar bizim basına nasıl hala inanabilirler, aklım almıyor. Aksine adam ısrarla bu şike cezalarına bir standart getirilmeli diyor ve 1 maç şike bile büyük suçtur , kabul edilemez diyor.

Ayrıca o haberde yine Hacı'ya atar yaptığı yazıyordu. Infantino'nun bunu diyebileceğine gerçekten inanıyorsanız ne deyim daha :asd:

O timsahların biride ben oluyorum :)

hayırlısı be gülüm zaten durumumuz iyi değil bence bizi karıştırmaya çalışıyolar fenerin şike yaptığı kanıtlandı yine karışmadı medya hep yanlarında biz hemen gaza geliyoruz iç karışıklık biri fitili yakıyo sonra boom

O timsahların biride ben oluyorum :)

Ya zaten öyle demiş olsa bile yeni bir cümle değil yani bunlar sistemi böyle işletiyor. Sorsak Yunanı da bunlar düşürmemişti. Ayrıca Fener'in tarihi savunması aşağıdadır. Serkan Acar biz temiziz raporunu imzaladı ve şu an hayatta değil o yüzden ceza veremezsiniz demiş.2 yılı savunmaya gidip 2+1 ceza almanın sebebini açıklıyor heralde :asd:

[attachment=8987:uefabelge2.jpg]

Ekli dosyalar

• uefa11.webp
    uefa11.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 200
  • uefabelge2.webp
    uefabelge2.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 140
Ya zaten öyle demiş olsa bile yeni bir cümle değil yani bunlar sistemi böyle işletiyor. Sorsak Yunanı da bunlar düşürmemişti. Ayrıca Fener'in tarihi savunması aşağıdadır. Serkan Acar biz temiziz raporunu imzaladı ve şu an hayatta değil o yüzden ceza veremezsiniz demiş.2 yılı savunmaya gidip 2+1 ceza almanın sebebini açıklıyor heralde :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 12958 Ekli dosyayı görüntüle 12959

Anladım.Benim ingilizcem yok :D

adam bizim açımızdan şike kapandı derken avrupadan men etme kısmı kapandı diyor ülke federasyonları uefaya uymak zorunda diyor peki tff uydumu ?puanmı sildi kümemi düşürdü??eğer şikeden küme düşme cezası yoksa juventus marsilya yunan takımı niye düşürüldü??az mantıklı olun arkadaşlar tff şikeden fenere ceza vermezse ve uefada buna göz yumarsa avrupa takımlarında isyan başlar şike yapan düşmüycekse disiplini nasıl sağlıcak uefa önüne gelen şike yapar bence uefa tff ye gerekeni yap dicek o demezse fifa diycek

sizin kafa yormaniza gerek yok tabi..zaten rte,spor bakani,tüpcü sizin icin kafalarini yoruyorlar..unutmadan avrupa da subesi olmayan banka sizin icin sampiyonlar ligine sponsor oluyor..daha ne olsun aslanim..

cumhuriyet düşmanı başbakan ve onun dalkavuk kurmaylarının tek derdide fenerbahçeyi kurtarmaktı zaten.

operasyonu seçim sonuna bırakın diye emir verip alacağı 3-5 oyun hesabını yapan adamı en büyük fenerbahçeli ilan ettiniz.

Ayrıca fenerbahçe için neler düşündüğü ve neler konuştuğuda zaten medyaya yansıdı.

hepiniz diyorsunuz ki uefa acımaz uefa tff ye benzemez uefa kimseyi dinlemez bişey varsa adamı düşürür juventusu bile düşürdü fenerimi düşüremeyecek

ordan bişey çıkmayınca uefayıda satın almışlar başbakan araya giriyor vs.

4 tane fenerli bi araya gelsek hırsız tayyip diye şarkılar söylüyoruz başbakanın bize beslediği sevgiyi anlamanız çok güç

adam bizim açımızdan şike kapandı derken avrupadan men etme kısmı kapandı diyor ülke federasyonları uefaya uymak zorunda diyor peki tff uydumu ?puanmı sildi kümemi düşürdü??eğer şikeden küme düşme cezası yoksa juventus marsilya yunan takımı niye düşürüldü??az mantıklı olun arkadaşlar tff şikeden fenere ceza vermezse ve uefada buna göz yumarsa avrupa takımlarında isyan başlar şike yapan düşmüycekse disiplini nasıl sağlıcak uefa önüne gelen şike yapar bence uefa tff ye gerekeni yap dicek o demezse fifa diycek

Bu sene fenerbahce düşmesse bizde yapalım şike nasıl olsa büyük bi ceza verilmiyor.

cumhuriyet düşmanı başbakan ve onun dalkavuk kurmaylarının tek derdide fenerbahçeyi kurtarmaktı zaten.

operasyonu seçim sonuna bırakın diye emir verip alacağı 3-5 oyun hesabını yapan adamı adamı en büyük fenerbahçeli ilan ettiniz.

Ayrıca fenerbahçe için neler düşündüğü ve neler konuştuğuda zaten medyaya yansıdı.

hepiniz diyorsunuz ki uefa acımaz uefa tff ye benzemez uefa kimseyi dinlemez bişey varsa adamı düşürür juventusu bile düşürdü fenerimi düşüremeyecek

4 tane fenerli bi araya gelsek hırsız tayyip diye şarkılar söylüyoruz başbakanın bize beslediği sevgiyi anlamanız çok güç

haklisin rte,polisler,savcilar,cas,uefa hepsi suclu bir tek siz sucsuzsunuz..yasasin aziz baskan!!!

bi fenerbahçe taraftarı olarak forumu takip ediyorum bi süredir

bi kaç kelam yazmak gerekir diye üye olmuştum kısmet şimdiyeymiş

biz bile küme düşüp düşmeyeceğimiz ile ilgili bu kadar kafa yormuyoruz.

trabzonsporlular kendi zeka seviyeleri yetmediği için bu olayın takibini size mi bıraktılar bilmiyorum ama az önce uçurduğunuz küme düşürme takip başlığında çok acı postlar okumuştum

bizim küme düşmemizi kendi şampiyonluğuna tercih eden arkadaşlar vardı hep rüyalarında buna benzer şeyler falan görüyorlardı

bence biraz rahat olun karar çıkarsa gider hangi lig gerekiyorsa orda oynarız

zaten elinziden geleni yaptınız maildi faxtı uefaydı biraz akışına bırakın bence

uefadan ne açıklama gelse onu farklı bi şekilde yorumlayıp kendi bildiğinizi okuyorsunuz

bide twiter başında oturup kıçından karar uyduran şu embesillere inanmayı boşverin artık

onlara kalırsa bizde 2 senedir şl ye gidiyoduk

bi sktir git..

fener düşse diyoruz ama demeyle olmuyo işte haluk ulusoy olsa düşmüştü Galatasaraylı olduğundan değil adam gibi adam olduğundaun ama demirören kukla master of puppets ta aziz yıldırım

Hala uefanın ayın 27 sınden sonra tff yi uyarmayacagını sanan kerizler var aramızda.Ulan akla mantıga uymayan bir şey bu zaten.Şike yapılmıs uefa gerekli cezayı gömmüş.Ama oda ne kendi liginde ceza almamış.Ozaman bundan sonra avrupada isteyen her takım şike yapar kendi federasyonuyla anlaşır ceza almaz.Nasılsa uefa yerel liglere karısmıyor diye.Uefa yı kimse iplemez.Bu fb öyle bir büyük bir kurumki ozaman juve filan hikaye bunların yanında.Adamlar yıllarca süründü.

operasyonu seçim sonuna bırakın diye emir verip alacağı 3-5 oyun hesabını yapan adamı en büyük fenerbahçeli ilan ettiniz.

Metriste havalara attığınız şikeci başkanınız Aziz bile bizi kurtarın diye kimi yalayacağını şaşırdı hala neler diyorsun. Şike yaptınız mı yapmadınız mı arkadaş buna dürüstçe cevap verir misin? Ama herkes yaptı gibi bir zırvalığa girmeden sadece Evet yaptık ya da Hayır yapmadık cinsinden cevap bekliyorum eğer vermek istersen.Yok vermem diyorsan da kimse niye vermiyor demez heralde :)

Bu forum sanirim fb'nin ceza almasini bekleyen tek forumdur yer yüzünde. Bikmadiniz mi beklemekten? Klavye basinda o kadar bekleyeceginize gidin arenaya futbolcu diye gecinenleri protesto edin, yerin dibine sokun. Fener ha fener, bi bitmedi feneriniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Metriste havalara attığınız şikeci başkanınız Aziz bile bizi kurtarın diye kimi yalayacağını şaşırdı hala neler diyorsun. Şike yaptınız mı yapmadınız mı arkadaş buna dürüstçe cevap verir misin? Ama herkes yaptı gibi bir zırvalığa girmeden sadece Evet ya da Hayır cinsinden cevap bekliyorum eğer vermek istersen.Yok vermem diyorsan da kimse niye vermiyor demez heralde :)

şike yaptığımıza inanan burdaki fanatik bi kesim gs li zümre ile 3 yıldır koyun gibi duyguları sömürülen trabzosporlulardan başka kimse kalmadı

3 yıldır her kanal da biz şikeci olark lanse ediliyoruz şikeciler şağı şikeciler yukarı

şimdi sorsam hangi maçta kimi ne şkilde satın alıp hangi maçı kazanmışız diye sorsam

ibrahim akının gol kaçırdıktan sonra elini ağzına götürdüğü pozisyondan başka konuşacak bişeyiniz yok.

varsa sen söyle biz kimi hangi maçta satın almışız ne şekilde ödeme yapmışız adam maça ne şekilde etki etmiş?

Sen sadece şunun cevabını ver.Şikeci başkanınız bır kac kere programlara filan çıktı.Orada sorulan şike yaptınızmı sorusuna neden her defasında hayır yapmadık diyemedide bunu yıllarca yapanlar oldu diye geçiştirdi.Yada mahkemede kendini niye aklıyamadı.Siz şike yaptınız öncelikle bunu kabul edin adam gibi.Tabi adam olmadıgınız için sizden fazla şeyler beklememek lazım.

Geri
Üst Alt