Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

UEFA GÖRE 8 MAÇ ŞİKE YAPILDI VE/VEYA TEŞEBBÜS EDİLDİ. CEZASIZ KALMAZ

Yapılan şike hiç bir zaman cezasıs kalmaz.Juventus bunların yanında melek,adamların düşürülmesi maçlarına hangi hakemlerin verilmesi yönünde istekleri.Bu bile küme düşürülmelerine yetti.Sion u saymıyorum bile!.Bu yavşakların hiç kaçarı yok.

Juventus'u Italya futbol federasyonu kume dusurdu. UEFA'dan o yonde bir baski oldugunu hic bir yerde okumadim. Kaldi ki Turkiye'de yasananlarla kiyaslayinca Juventus'un birakin kume dusurulmeyi, uste bonus kupa almasi gerekir. Ama orasi Italya burasi Turkiye. Turkiye'de ben hic bir federasyonun boyle bir karar alabilecegine inanmiyorum.

Eger UEFA sike konusunda gercekten sifir tolerans gosteriyor olsaydi, Romanya'da yasananlardan sonra o kulupler de ihrac edilirlerdi. Malesef UEFA ve siyaset ic ice girmis durumda.

ne adamlarsınız la sineğin yağını çıkartıyonuz valla, şimdi de uefa tff ye baskı yapacak diyonuz:D

muhendislerin-beyinsiz-oldugu-gercegi_549045.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 12960

Savcı demiş git otur Yusuf Turanlı'yla muhabbet et, yoksa gün yüzü göstermeyiz :asd:

@Hakan Akça

adamları savunmak gibi olmasın da bu resimler hiç bir şey ifade etmiyor.

Oturabilir yemek de yiyebilir.

Şunu da söylemek lazım. Eğer suçlu olanı temizlemek istiyorsak fb tek başına suçlu değildir. TRABZON da kirlidir. Fenerin tarla sürmesi olduğu kadar trabzonun da demiri balığı var. Bunları da yazmamız lazım.

Yalnız kanun değil usul değişikliğinin yapıldığı söyleniyor ve usul değişikli geriye dönük işleyebilir. Aynı Türkiye'deki şike ve teşvik primindeki zaman aşımının kaldırılması gibi.

Tamam hocam ama o zaman S. Bükreş'e ne yapacaklar? Emsal gösterilmeyecek mi?

Tekrar soruyorum bükreş olayının fb davasından eksiği fazlası nedir?

bükreş nerede fb nerede?

Usul değişikliği üzerinden gidilebilir ancak gözden kaçırılan şu. fb öyle veya böyle ceza aldı mı? Aldı.

Tekrar ceza verilmez. Şöyle düşün. Radara yakalandın, 500 tl ödedin. bir ay sonra bir daha 500 öder misin?

Tamam hocam ama o zaman S. Bükreş'e ne yapacaklar? Emsal gösterilmeyecek mi?

Tekrar soruyorum bükreş olayının fb davasından eksiği fazlası nedir?

bükreş nerede fb nerede?

Usul değişikliği üzerinden gidilebilir ancak gözden kaçırılan şu. fb öyle veya böyle ceza aldı mı? Aldı.

Tekrar ceza verilmez. Şöyle düşün. Radara yakalandın, 500 tl ödedin. bir ay sonra bir daha 500 öder misin?

Ama sen radar'a yakalanıp ceza ödemedin. Polis sana yurtdışına arabanla gidemesin dedi. ;)

Adamlar şike'yi nerede yaptılar ve hangi ceza'yı aldılar o lig'de? Sıfır!

Ama sen radar'a yakalanıp ceza ödemedin. Polis sana yurtdışına arabanla gidemesin dedi.

Ama sen radar'a yakalanıp ceza ödemedin. Polis sana yurtdışına arabanla gidemesin dedi. ;)

Tamam kabul ama öyle ya da böyle ülkedeki spor hukuku yoktur bir şey dedi. Sıkıntı burada çıkıyor. Uefa tff diss attığı gibi herkese atması gerekir. Sıkıntı orada :D

https://t.co/GrOEhAzbdi

Hadi gecmis olsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v7gZIkSkrsI[/media]

Astanada alinan karar... Astanayla kutlanilir.

Bastan sona izledim... bazi orneklendirmelerinde turkiyeyi kast ettiklerini farkettim.

Kesin dusuyolar bitti olay.

Koyanlar sagolsun.

Bugün Fenere kilitlenecek ceza kesinlik kazanacak. UEFA dün açık açık dediki Fener ve BJK nin avrupa maçları için cezalar kesildi ancak Ülke federasyonları UEFA nın kurallarına uymak ve gereğini yapmak zorundadır. Netekim TFF ninde götü tutuşmuş vaziyette. Malum seçim arefesi Şikeci Tayyip bülbülses çok kızar böyle şeylere. Medya vatandaşı yanlış yönlendiriyor. Şemsiye çok kötü açılacak.

https://t.co/GrOEhAzbdi

Hadi gecmis olsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=v7gZIkSkrsI[/media]

Astanada alinan karar... Astanayla kutlanilir.

Bastan sona izledim... bazi orneklendirmelerinde turkiyeyi kast ettiklerini farkettim.

Kesin dusuyolar bitti olay.

Koyanlar sagolsun.

Biraz bahseder misin toplantı da konuşulanlardan..

evet uyumuştum kusura bakmayın gerçi kusura bakması gereken birisi varsa oda benim sanırım

100 tane adam içinde malzemesini ağzına almadan konuşmayı becerebilen bi iki kişi çıkmadı

mevzu fenerbahçe olunca böyle ağır reaksiyon göstermenizin kendinizce haklı pskolojik nedenleri vardır muhakkak.

40 tane kurum ceza verdi hala ne konuşuyorsunuz diyen arkadaşlar o cezaların hepsinin sizin 2 tane karakter yoksunu yöneticinizin üstün çabaları ile fezleke üzerinden verildiğini yurtdışında işlerin türkiyedeki gibi işlemediğini bi kişi 1 sene hapis yattıysa potansiyel suçludur görüşünün ağırlık kazandığını bilmediklerine inanmıyorum.

20 milyon gs li akp ye oy verdi diye gerzekçe ve yalakalıkta sınır tanımaksızın açıklama yapan başkanınız orda dururken aziz yıldırımı hükümet yalakası olmakla suçlamak bi çoğunuza bile garip geliyodur ama söyleyemiyodur muhtemelen..

delil diye ortaya koyduğunuz şeyler ile hukuktanda anlamadığınız ortada o paçavralarla anca burda birbirinizi gaza geitrirsiniz

tarla muhabbetini adamlar bile utandı karar dosyasına koyamadılar siz hala burda olmayan şeyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.

suçsuzluğunu ispat et diye hukuksal bi olay yok varsa suç iddia makamı ispat etmek zorundadır.

kime nerde ne kadar para verilmiş kim vermiş bu adam maça nasıl etki etmiş elinizde 1 tane delil yok

kafede oturan 3 kişinin resmiyle şikeyi ispat etmeye çalışıyorsunuz.

ister zorunuza gitsin ister içinizden alkış tutun biz burdayız dimdik ayaktayız .

bunlarsa sizin iyi günleriniz :)

UEFA,federasyonlara kafanıza göre iş yapmayın.Cezalar aynı olmalı dedi. Dün müjdeli(!) haber verenler,bugün yas tutuyor:)

buna ne diyeceksin sikeci angut?

Geri
Üst Alt