Hakan Akça
Yeni Üye
- 17 Mart 2014
- 15
- 0
- 571
biz hakkı yenenin yanındayız,itin köpeğin değil.
tarbzonun mu hakki yenmiş
adamlar sonraki 3 senede 80 puan toplayamadılar
gidip gelen balık tapelerinide konuşun azcık delikanlıysanız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz hakkı yenenin yanındayız,itin köpeğin değil.
evet uyumuştum kusura bakmayın gerçi kusura bakması gereken birisi varsa oda benim sanırım
100 tane adam içinde malzemesini ağzına almadan konuşmayı becerebilen bi iki kişi çıkmadı
mevzu fenerbahçe olunca böyle ağır reaksiyon göstermenizin kendinizce haklı pskolojik nedenleri vardır muhakkak.
40 tane kurum ceza verdi hala ne konuşuyorsunuz diyen arkadaşlar o cezaların hepsinin sizin 2 tane karakter yoksunu yöneticinizin üstün çabaları ile fezleke üzerinden verildiğini yurtdışında işlerin türkiyedeki gibi işlemediğini bi kişi 1 sene hapis yattıysa potansiyel suçludur görüşünün ağırlık kazandığını bilmediklerine inanmıyorum.
20 milyon gs li akp ye oy verdi diye gerzekçe ve yalakalıkta sınır tanımaksızın açıklama yapan başkanınız orda dururken aziz yıldırımı hükümet yalakası olmakla suçlamak bi çoğunuza bile garip geliyodur ama söyleyemiyodur muhtemelen..
delil diye ortaya koyduğunuz şeyler ile hukuktanda anlamadığınız ortada o paçavralarla anca burda birbirinizi gaza geitrirsiniz
tarla muhabbetini adamlar bile utandı karar dosyasına koyamadılar siz hala burda olmayan şeyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.
suçsuzluğunu ispat et diye hukuksal bi olay yok varsa suç iddia makamı ispat etmek zorundadır.
kime nerde ne kadar para verilmiş kim vermiş bu adam maça nasıl etki etmiş elinizde 1 tane delil yok
kafede oturan 3 kişinin resmiyle şikeyi ispat etmeye çalışıyorsunuz.
ister zorunuza gitsin ister içinizden alkış tutun biz burdayız dimdik ayaktayız .
bunlarsa sizin iyi günleriniz![]()
evet uyumuştum kusura bakmayın gerçi kusura bakması gereken birisi varsa oda benim sanırım
100 tane adam içinde malzemesini ağzına almadan konuşmayı becerebilen bi iki kişi çıkmadı
mevzu fenerbahçe olunca böyle ağır reaksiyon göstermenizin kendinizce haklı pskolojik nedenleri vardır muhakkak.
40 tane kurum ceza verdi hala ne konuşuyorsunuz diyen arkadaşlar o cezaların hepsinin sizin 2 tane karakter yoksunu yöneticinizin üstün çabaları ile fezleke üzerinden verildiğini yurtdışında işlerin türkiyedeki gibi işlemediğini bi kişi 1 sene hapis yattıysa potansiyel suçludur görüşünün ağırlık kazandığını bilmediklerine inanmıyorum.
20 milyon gs li akp ye oy verdi diye gerzekçe ve yalakalıkta sınır tanımaksızın açıklama yapan başkanınız orda dururken aziz yıldırımı hükümet yalakası olmakla suçlamak bi çoğunuza bile garip geliyodur ama söyleyemiyodur muhtemelen..
delil diye ortaya koyduğunuz şeyler ile hukuktanda anlamadığınız ortada o paçavralarla anca burda birbirinizi gaza geitrirsiniz
tarla muhabbetini adamlar bile utandı karar dosyasına koyamadılar siz hala burda olmayan şeyi ispatlamaya çalışıyorsunuz.
suçsuzluğunu ispat et diye hukuksal bi olay yok varsa suç iddia makamı ispat etmek zorundadır.
kime nerde ne kadar para verilmiş kim vermiş bu adam maça nasıl etki etmiş elinizde 1 tane delil yok
kafede oturan 3 kişinin resmiyle şikeyi ispat etmeye çalışıyorsunuz.
ister zorunuza gitsin ister içinizden alkış tutun biz burdayız dimdik ayaktayız .
bunlarsa sizin iyi günleriniz![]()
kime dedi sana mı dedi?
twiterdan bilgi paylaşan o angutlara mı
Gerekli cezalar verildi mesajlar temizlendi devam arkadaslar konuya.
teşekkürler. Keşke farklı fikir sunma adabımız olsa da tartışsak. Ama nerede o insaniyet?!!
o kuş insan minsan değil. fenerli bi beyinsiz.
Uefa Avrupa'dan men etmez dediler, tokadı yediler.
CAS onamaz dediler, tokadı yediler.
Hele Yargıtay hayatta onamaz dediler, tokadı yediler.
Şimdide Uefa düşüremez diyorlar, şamar geliyor hazır olun.![]()
Uefa Avrupa'dan men etmez dediler, tokadı yediler.
CAS onamaz dediler, tokadı yediler.
Hele Yargıtay hayatta onamaz dediler, tokadı yediler.
Şimdide Uefa düşüremez diyorlar, şamar geliyor hazır olun.![]()
davut seni de efendi yapmışlar yeni gördüm
Efendi adamız çok şükür.