Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

ya ben sohbet edelim tartısalım istiyorum

küfür etsem ihrac olsam ne olacak kimseyı tanımıyorum ki hosumamı gidecek :)

artık bazı seylerı asmak lazım

tartısalım gülelim hayat bu kadar ciddi olmayı haketmıyor :D

Futbolcular milyon Euro ları goturyo ama Fenerbahçe Galatasary muhabbetine kanlar dökülüyor canlar yanıyor

Fanatikte Fenerbahçeliyimdir :)

ama kavga gürültü değil şakalaşmak kızdırmak daha çok hoşuma gider

:D

ya bunlar bir şey değil, ofise yeni avukat aldık fbliymiş, adam fb şike yapmadı azizi düşürmek için fbyi ele geçirmek için operasyondu dedi, bende kim azizeye git şike yap dedi dedim, hepsi uydurma onların dedi, işinize gelince uydurma tabi dedim, birşey diyemedi, sonra diyelim fbyi ele geçirip azizi göndermek istediler 6222 çıktıktan sonra hemen aldılar, bu da demek oluyor ki fb yıllardır şike yapıyordu 6222 kabul edilir edilmez çöktüler üzerine dedim, öyle kala kaldı ki kendisi gezi olaylarında en çok sesi çıkanlardanmış fotolarını falan gösterdi, ne kafa var işte bu fenerlilerde anlayın, işine geldiği gibi kendilerine yapılınca ortalığı ayağa kaldırırlar, onlar şerefsizlik yapınca operasyon derler.

Yahu, halen kimle şike yaptık diyorsunuz, sadece biz ceza aldık.

Bak o zaman kimler hapislere girip ceza aldı ve men edildi.

Sizden ve bjk'den başka hiçbir kulüp avrupa'ya gitmedi, o yüzden onlar yalan beyandan ceza almadı.

Siz daha ceza almadınız zaten, yaptığınız lig hangisi ise oradan ceza almanız gerekiyor.

Uefa sadece şike yapanları kupalarına almıyordu şimdiye kadar çünkü cezaları federasyonlar zaten veriyordu. Ama bizim fenerasyon sayesinde talimatları değiştirtmek zorunda kaldı.

Zırvalamak falan hoş kelimeler değil ben burada ne sizi tahrık edıyorum nede provoke ediyorum normal yazıyorum..

Biz şike yaptıgımıza sacma sapan delillere inanmıyoruz.. Ve şike yaptıgımıza inansam yemin ederim ne o kupayı isterim nede o ligde oynarım

Benim bildigim şike ikji taraflı yapılır ama ceza alan hep biz olduk..

Şike sezonunda sizde dahil olmak üzere yenmedigimiz takım kalmadı

Ts nin balıklar falanlar es geçildi

Eskişehir ile şike yaptık 89.dk batuhanın kafa direkten dönmese şike olmayacakmıydı

antepe son dk.

size geriden geldik vs vs vs

Maçları izleyenler elini vicdanına koysun ve söylesin şike böylemi olur ?

yahu şu arkadaşa mahkeme kararlarını bir daha postlayın. okuduğunu anlamıyor

haberlerden takip ettigim kadarıyla

infantino ve platini bu iş bizden cıktı vs dedi

Bana göre Aydınların TFF baskanı olması vs o süreç cok masum bir süreç değildi

Hedef Aziz Yıldırımdı ve onun üzerinden Fenerbahçe

Fenerbahçe dirençli çıkınca

Cemaat İktidara, İktidar Cemaate attı topu

Yaptıysak şike çakacaksın 2. ligi alacaksın kupayı

ama bunu bile yapamadılar.

hahaha bi aziz için okadar takımı niye yokuşa sürsünler? ayrıca cemaat montaj da profosnyonel değilmi sonuçta azize bir montaj yappıp indirirler di hiç şikeye karıştırmadan safdışı bırakırlardı. yahu sen inanıyormusun platini ve infantino öyle açıklama yapsın? fenerbahçe dirençli felan çıkmadı başbakan sizi korudu sürecin en başından beri bari ona nankörlük yapmayın.hırsızın hakkı hırsıza:D

yahu şu arkadaşa mahkeme kararlarını bir daha postlayın. okuduğunu anlamıyor

okudugumu anlıyorum arkadasım, siz burada yazılanlarla herhangi bir Fenerbahçeliyi şikeye inandıramazsınız

sadece tartısıyoruz sohbet ediyoruz

Hiçbir Fenerbahçeli şikeye inanmıyor inanmıyoruz bunun bir komplo olduguna inanıyoruz

olay bundan ibaret

yaptıysak şike düşürsünler bizi, puan silsinler alsınlar kupayı

yaptısak hakediyorzdur zaten

hahaha bi aziz için okadar takımı niye yokuşa sürsünler? ayrıca cemaat montaj da profosnyonel değilmi sonuçta azize bir montaj yappıp indirirler di hiç şikeye karıştırmadan safdışı bırakırlardı. yahu sen inanıyormusun platini ve infantino öyle açıklama yapsın? fenerbahçe dirençli felan çıkmadı başbakan sizi korudu sürecin en başından beri bari ona nankörlük yapmayın.hırsızın hakkı hırsıza:D

Basbakana en cok karsı cıkan takım hangisi :)

Biz basbakanı çok seven bir ekip değiliz ki

Valla haberlerden takip ediyoruz platini ve infantinoyu

zaman göstercek aslında ne oldugunu biz öle sizlerle sohbet ediyoruz :)

Zırvalamak falan hoş kelimeler değil ben burada ne sizi tahrık edıyorum nede provoke ediyorum normal yazıyorum..

Biz şike yaptıgımıza sacma sapan delillere inanmıyoruz.. Ve şike yaptıgımıza inansam yemin ederim ne o kupayı isterim nede o ligde oynarım

Eskişehir ile şike yaptık 89.dk batuhanın kafa direkten dönmese şike olmayacakmıydı

antepe son dk.

Kes lan anten

Sen şimdiki akp tapelerine de inanmıyorsundur kaypak taraftar topluluğu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

antepe son dk.

hemen başlayalım

1-birader zırvalamak kelimesi hoş değil diyosun ama şike yapmadık diyosun,çelişkiyi kes önce

2-senin inanmana gerek yokki gerekli mecraların hepsi onadı şike yapıldığını(UEFA,yargı,hatta ceza vermese bile tffde biliyo şike yaptığınızı ;) bilmese

niye puan pazarlığı yapılsın dimi arka planda ordan sağlamasını yapabilirsin

3-yoo sadece siz ceza almadınız İbrahim akınlar,iskender alınlar,wedersonlar falan bunlarda ceza aldı tezin yine çürüdü

4-bize yenmeyen yoktuki zaten o sezon,ayrıca yine çelişkidesin çünkü şike yapmışsın ve yenmediğimiz takım kalmadı diyosun,birader şike yapmışsın o sezon bi zahmet yenicen yani dimi ;)

5-ts ile ilgili ağzınızda sadece balık kelimesi var başka hiçbişey yok,buna istinaden sizle ilgili destan destan delil olmasına rağmen şike yapmadık diyip ts ile ilgili sadece balık üzerinden şike yaptı demen komiklik sınırlarını aşmadı mı biraz ne dersin

6-belkide batuhanı ayarlamamışsınızdır o maç sezer öztürkle Bülent uygundan fısrat bulamamış olabilirmisiniz

Kes lan anten

Sen şimdiki akp tapelerine de inanmıyorsundur kaypak taraftar topluluğu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fenerbahce Tribunlerinin zaten basbakana karsı tutumunu biliyorsunuz

Bende tribunlerden olduguma göre siyasi gorusumu anlamıssınızdır

Ben burda kibar konusuyorum saygılı oluyorum anten falan diyorsun arkadas bu ulkede rakıp takım sohbet edemeyecekmi ya

yaş olarakta kucuksun halbukı

Basbakana en cok karsı cıkan takım hangisi :)

Biz basbakanı çok seven bir ekip değiliz ki

Valla haberlerden takip ediyoruz platini ve infantinoyu

zaman göstercek aslında ne oldugunu biz öle sizlerle sohbet ediyoruz :)

ya bi git fenerbahçeli başbakan pankartı açan kim? ayrıca aziz 3 temmuzdan önce 324124312 kere ziyarette bulunuyordu rteye.

hemen başlayalım

1-birader zırvalamak kelimesi hoş değil diyosun ama şike yapmadık diyosun,çelişkiyi kes önce

2-senin inanmana gerek yokki gerekli mecraların hepsi onadı şike yapıldığını(UEFA,yargı,hatta ceza vermese bile tffde biliyo şike yaptığınızı ;) bilmese

niye puan pazarlığı yapılsın dimi arka planda ordan sağlamasını yapabilirsin

3-yoo sadece siz ceza almadınız İbrahim akınlar,iskender alınlar,wedersonlar falan bunlarda ceza aldı tezin yine çürüdü

4-bize yenmeyen yoktuki zaten o sezon,ayrıca yine çelişkidesin çünkü şike yapmışsın ve yenmediğimiz takım kalmadı diyosun,birader şike yapmışsın o sezon bi zahmet yenicen yani dimi ;)

5-ts ile ilgili ağzınızda sadece balık kelimesi var başka hiçbişey yok,buna istinaden sizle ilgili destan destan delil olmasına rağmen şike yapmadık diyip ts ile ilgili sadece balık üzerinden şike yaptı demen komiklik sınırlarını aşmadı mı biraz ne dersin

6-belkide batuhanı ayarlamamışsınızdır o maç sezer öztürkle Bülent uygundan fısrat bulamamış olabilirmisiniz

Üslüp için saolasın

Onadılarsa küme düşürsünler, puan silsinler alsınlar kupaları ??

o yazdıgın futbolcuların hepsı sahada

sike ile yendıysek diyorum sizide yendık bjk yıde yendık ozaman zan altında olursunuz bu olmaz

ben şike yapcak olsam bir takımdan bir futbolcu ve hocayla şike yapmam enaz ynı takımdan 5-6 futbolcu ayarlamak gerekır bence

ya bi git fenerbahçeli başbakan pankartı açan kim? ayrıca aziz 3 temmuzdan önce 324124312 kere ziyarette bulunuyordu rteye.

Aziz başkanı desteklemıyorum ve takımı yıprattıgı icin istifa etmesi gerektigini dusunuyorum,

GFb denilen taraftar gurubunuda sevmiyoruz (demek istedigimi anlamıssındır)

okudugumu anlıyorum arkadasım, siz burada yazılanlarla herhangi bir Fenerbahçeliyi şikeye inandıramazsınız

sadece tartısıyoruz sohbet ediyoruz

Hiçbir Fenerbahçeli şikeye inanmıyor inanmıyoruz bunun bir komplo olduguna inanıyoruz

olay bundan ibaret

yaptıysak şike düşürsünler bizi, puan silsinler alsınlar kupayı

yaptısak hakediyorzdur zaten

evet komplo.. o yüzden cas ve uefa tahkim kurulunda boyunuzun ölçüsünü aldınız.. çatıvdadı ya uefa... feto cemaati onları da esir almış.. gerçi hristiyanlar ama olsun... ele almışlar.. ha şimdi sen komik bir iddia daha atarsın.. dersin ki o iddianameler cemaatindi ondan yanılmışlardır.. arkadaş koskaca avrupa mahkemelerinden bahsediyoruz.. komplolu bir iddianameyi baştan okumazdı adamlar..

ya ben sohbet edelim tartısalım istiyorum

küfür etsem ihrac olsam ne olacak kimseyı tanımıyorum ki hosumamı gidecek :)

artık bazı seylerı asmak lazım

tartısalım gülelim hayat bu kadar ciddi olmayı haketmıyor :D

Futbolcular milyon Euro ları goturyo ama Fenerbahçe Galatasary muhabbetine kanlar dökülüyor canlar yanıyor

Fanatikte Fenerbahçeliyimdir :)

ama kavga gürültü değil şakalaşmak kızdırmak daha çok hoşuma gider

:D

Bendensin ;)

haberlerden takip ettigim kadarıyla

infantino ve platini bu iş bizden cıktı vs dedi

Bana göre Aydınların TFF baskanı olması vs o süreç cok masum bir süreç değildi

Hedef Aziz Yıldırımdı ve onun üzerinden Fenerbahçe

Fenerbahçe dirençli çıkınca

Cemaat İktidara, İktidar Cemaate attı topu

Yaptıysak şike çakacaksın 2. ligi alacaksın kupayı

ama bunu bile yapamadılar.

öncelikle fenerli arkadaş hoşgeldin eğer gerçekten niyetin adaletli tartışmaksa bizler sonuna kadar sizlerle aynı platformda tabiki tartışırız

haklısın avrupadan 2 artı 1 men yediniz 16acm,uefa,cas,yargıtay hepsi sizi suçl buldu siz türkiye liginde ne ceza aldınız puanınızmı silindi? kümemi düşürüldünüz??

bak kardeşim sizinkiler şike yapmadık demiyor yakalandık ama yasal olarak bize haber vermeden yakaladılar diyor hani sizin başkan anıtkabirde felan yürüdüya derdi bana haber vermeden beni dinlediler yakaladılar haber verselerdi yakalayamazlardı demekti ADALET istiyorum diyor adalete fener yak diyor ama sana şunu söylüyüm karanlıkta feneri yakıp yüzüne tutarsan önünü göremez düşersin feneri ileriye yakarsan yolun aydınlatır düşmeden ilerlersin o yüzden feneri önce trabzon için yakınki yolunuz aydınlasın düşmeyin ,bu yollar uzundur yol arkdaşlarınızda daim olsun elinizdeki feneri karanlık yolları aydınlatmak için kulanınki fenerinizin pili bitip söndüğünde yol arkadaşlarınızın fenerleri sizin içinde yansın:)

evet komplo.. o yüzden cas ve uefa tahkim kurulunda boyunuzun ölçüsünü aldınız.. çatıvdadı ya uefa... feto cemaati onları da esir almış.. gerçi hristiyanlar ama olsun... ele almışlar.. ha şimdi sen komik bir iddia daha atarsın.. dersin ki o iddianameler cemaatindi ondan yanılmışlardır.. arkadaş koskaca avrupa mahkemelerinden bahsediyoruz.. komplolu bir iddianameyi baştan okumazdı adamlar..

Türkiyede Spor mahkemeleri varmı ?

Uefa cezayı Polis fezlekelerine göre verdi

Bunun örnegi varmı bilmiyorum ?

İddianameyi yazanda Türkiyedi güvenilir insanlar dimi ? :)

Üslüp için saolasın

Onadılarsa küme düşürsünler, puan silsinler alsınlar kupaları ??

o yazdıgın futbolcuların hepsı sahada

sike ile yendıysek diyorum sizide yendık bjk yıde yendık ozaman zan altında olursunuz bu olmaz

ben şike yapcak olsam bir takımdan bir futbolcu ve hocayla şike yapmam enaz ynı takımdan 5-6 futbolcu ayarlamak gerekır bence

bir teknik direktörü ayarlamak yeterli sahaya alakasız taktikle çıkar iş biter.

ayrıca şunlar da bonus olsun;

Şok iddia! Ferrari şike yaptı mı?, matteo ferrari haberleri

G.Saray'a teşvik primi iddiası! - Şike Soruşturması - Galatasaray - Fenerbahçe

ama biz sizide yendik diye söylenme artık. o sezon komplo şüphe altında.

antepe son dk.

sen önce kahenin, dixonun nasıl inşaat işçisi olduğunu açıklayacaksın..

tarlaları, başakları açıklayacaksın.. (sturm graz-gs maçını kullanmayarak)

arabanın bagajından çıkan, ev satın almak için???????????? konulan 500 bin doları açıklayacaksın.. sağlıklı bir kafan varsa açıkla.. bak ben de ev arıyorum arabayla dolaşıyorum mahalle mahalle, ama param bankada, arabanın bagajına koyacak kadar gerizekalı değilim..

Türkiyede Spor mahkemeleri varmı ?

Uefa cezayı Polis fezlekelerine göre verdi

Bunun örnegi varmı bilmiyorum ?

İddianameyi yazanda Türkiyedi güvenilir insanlar dimi ? :)

bunu bana değil, uefadakilere anlat.. ben vermedim kararı :))))) ha doğru sen o avukatlardan daha iyi bilirsin bu işleri..

Geri
Üst Alt