Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Birincisi, Malatya meselesi bizimle değil, Beşiktaş'la ilgili... O denizli maçına gelince... Hani diyorsunuz ya her yerde Fenerbahçe küme düşürülürdü diye; o maç da dünyanın hiç bir yerinde oynatılmazdı. İkametgahla bilet satıldı, her Fenerbahçe atağı konfetilerle kesildi! Futbol oynamasına müsade edilmesi o maçta takımın. Maçın hakemi de sonra kalktı oynatmasam hakemliğimi bitirirlerdi diye açıklama yaptı.

He he eminim öyle olmuştur . 16 dakika uzatmayı kim verdi peki ? O 16 dakikada bir konfeti bile atılmadı . Hem salak salak pozisyonlar kaçırdınız o maç . Anelka , Appiah'ın dolu pozisyonu var . Yani kimse Denizli falan demesin . Ayrıca Denizlispor o beraberliği almasaydı o sezon küme düşüyordu . Onlar için çok önemliydi maç .

Bu sene zaten herşey planlandı feneri şampiyon yapalım sezon sonu düşürürüz şampiyon olmanın etkisiyle fazla gürültü cıkmaz diye düşündüler benim görüşüm.

Bu durumda o plana sizin kulübünüz de dahil, onu mu demeye çalışıyorsun? Rize'yi, Antalya'yı, Karabük'ü, Kayseri'yi yenemeyen sizsiniz. O maçları kazansanız plan filan demezdiniz değil mi?

buraya bir kuş konmuş,cemmat ekmiş, parelel devlet toplamış, galdyo yemiş azizde hani bana hani bana demiş:D:D:D

Bu durumda o plana sizin kulübünüz de dahil, onu mu demeye çalışıyorsun? Rize'yi, Antalya'yı, Karabük'ü, Kayseri'yi yenemeyen sizsiniz. O maçları kazansanız plan filan demezdiniz değil mi?

3 Puan - Sandık varsa Cimbom yok!

Bu arada antu'yumu kapattilar, yoksa antu'dan yada 12numarali yavsaklardan direktif'mi aldiniz, hepiniz birlikte bu konu için yazilalim diye.

Okuyan fenerlilere bu mesajim Sike yapmanin cezasi KUME DUSMEKTIR. 2011'de butun mahkemeler tarafindan TESCILLI SIKECI ilan edildiniz.

He he eminim öyle olmuştur . 16 dakika uzatmayı kim verdi peki ? O 16 dakikada bir konfeti bile atılmadı . Hem salak salak pozisyonlar kaçırdınız o maç . Anelka , Appiah'ın dolu pozisyonu var . Yani kimse Denizli falan demesin . Ayrıca Denizlispor o beraberliği almasaydı o sezon küme düşüyordu . Onlar için çok önemliydi maç .

Yok o maçta kesin şike var. Denizli satması gerekirken satmadı ya zorlarına gitti. Ts maçında QRAL BURAK YILMAZ orta açtı gol oldu. Şampiyonluk gitti.ahahahha :D 45 şut çekip gol atamamak var ya işte bunlar hep ilahi adalet. UEFA'ya da güvenmiyorum ama yanlarına kalmayacak ,bundan eminim.

[attachment=9050:upload_2014-3-28_14-48-27.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-28_14-48-27.webp
    upload_2014-3-28_14-48-27.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 104

2 sene arkamızdan nal topladınız biz sizin gibi değiliz kupaya skora bakmadan aslanlar gibi aslanlarımızın arkasındayız sefasını sürdük cefasınıda çekeriz sırf şampiyon olalımda nasıl olursak olalım mantığı bizde yoktur küme düşcek olsak şike yapmayız çünki biz GALATASARAYIZ

hani sizin 14 yıl şampiyonluk görmediğiniz diye dalga geçtiğiniz o 14 yıl varya o 14 yıl bizim anlımızın akı o 14 yıl şikeye tenezzül etmediğimiz o 14 yıl şimdi kendinze teseeli verir gibi en temiz biziz dedğinzde dönün bir tarihe bakın en temiz kimmiş anlarsnız ama pardon anlamazsnız o beyin sizde yok çünki

Bence tartısmaya gerek yok

Küme düşürebilen varsa düşürsün düşüremiyorlarsada konuyu uzatmanın alemı yok

Antalya rize maclarını nasıl kaybettik bi araştır tamam kötü oynadık ama rize macında hakem penaltıyı es gecti.Rize macında bizim penaltımız verilmiyor sizin ise 2 tane bedavadan penaltıyla mac alıyonuz.Cunku siz o hafta yürüyüş yaptınız olmayan hakkınızı aradınız.

Antalya macında ofsayttan gol yedik.Biz kötü oynadığımız için yenilsek bile bahane uydurmuyoruz.

Sonra kasımpaşa macında ebuenın bileğine basıyor net penaltı es geciyor hakem.

Sizin kötü oynayıpta hakemler sayesinde aldığın tonla mac var bi araştır istersen.

Fenere verilemeyen kırmızıları araştır.Şimdi fenerin hakemlerle aldığı macları yazsam sayfa yetmez

sayın kuş beyinli öylesi daha kötüya adamlar şike yapıp takımın adını şikeciye çıkarmamış sizinki şike yapıp bide üste fenerde yancak bende yancam diyor ama birşeyi iyi anladımki azize size az bile yapıyor hakediyosnuz siz herşeyi adam kıçınızdan donunuzu alsa gıkınız çıkmıyacak beter olun beter

17 aralık operasyonları iyki olmuş yoksa neye sarılcaktı aziz ve sizler he canım azize fenere komplo yapıldı tarlayı cemmat sürdü ekinleri galdyo topla dimi

saygımıda bozmam hiç en başta sayın dedim ona göre:D:D

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. Verdiğin örneklerin Fenerbahçe'nin durumuyla uzaktan yakından alakası yok, hala kalkmış öylesi iyi böylesi kötü diye savunmaya çalışıyorsun. Aziz Yıldırım'ın söylediği çok basit bir şey... Şike yapmışsam eğer, kendi menfaatim için mi yaptım da sadece benim ceza almam isteniyor diyor! Mal bulmuş mağribi gibi o konuşmaya sarılıp itiraf etti diyorsunuz bi de. Bu işi planlayanların niyeti hem o konuşmayla, hem kongrede diğer başkan adayına akıl vermeye çalışmalarıyla alenen ortaya çıktı da durumu anlamak için at gözlüğünü bir çıkarmak gerek.

Abi , gidin trolleyin eğlenin falan da ciddi ciddi şu şöyleydi bu böyleydi diye dert anlatmayın. Kapasiteleri almıyor çünkü anlayamıyorlar , bunu burada da görüyoruz. Antudan bahsetmiyorum bile.

Bak hala ne diyor :asd:

sizi neden bu sene şampiyon yaptılar bilyormusun?? azize uefadan ömrü boyu men yiycek eee adam bi zamanlar bir söz vermişti 3 yılmı 4 yılmı ne feneri üstüste şampiyon yapacam diye malum bu senede şampiyon olmazsanız adam şampiyonluğu göremeden men edilecek tff de acıdı sizi şampiyon yaptı mahmut uslu basın toplantısında nerdeyse ağlıcaktı bizi şampiyon yapın yoksa ligden çekilcez diye tak gençlerbirliği maçında 2 haksız penaltı çalındı maçı aldınız madem iyi takımdınız neden 2 penaltı golünden sonra normal bir gol atamadnız?? 3 atsaydnız 4 atsaydnızya

Bak bakalım nasıl lider olmuşsunuz . Nasıl hükümet tarafından itekleniyormuşunuz . İzle izle de gör bakalım .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dCJ9V5jaN7g[/media]

Not : YouTube kapatıldı ama ben ZenMate ile Youtube ve Twittera girebiliyorum . Youtube ve twittera giremeyenler ZenMate indirerek ülkesini değiştirip girebilirler ve bu videoyu izleyebilirler .

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. Verdiğin örneklerin Fenerbahçe'nin durumuyla uzaktan yakından alakası yok, hala kalkmış öylesi iyi böylesi kötü diye savunmaya çalışıyorsun. Aziz Yıldırım'ın söylediği çok basit bir şey... Şike yapmışsam eğer, kendi menfaatim için mi yaptım da sadece benim ceza almam isteniyor diyor! Mal bulmuş mağribi gibi o konuşmaya sarılıp itiraf etti diyorsunuz bi de. Bu işi planlayanların niyeti hem o konuşmayla, hem kongrede diğer başkan adayına akıl vermeye çalışmalarıyla alenen ortaya çıktı da durumu anlamak için at gözlüğünü bir çıkarmak gerek.

evet sike yaptik kirliyiz ama temizlenmek istiyoruz dürüsün bizi

demek bu kadarmi zor??

Mahkeme tescilli şike yapmış bir kulübü böyle akılsız bir şekilde savunmak komik olmaktır, kulübünüzü saçma saçma savunmak için buraya üye olup durmayın antu yeter size.

he dimi bide şey demişti arabaya bindim anahtarı taktım ama son anda vazgeçtim kontağı çevirmekten şimdi bu suçmu?? ,,, demiştiee sendende farklı bişey beklemek saçmalık olur azizin uşağı azizi savuncak tabii sende haklısın

sizi neden bu sene şampiyon yaptılar bilyormusun?? azize uefadan ömrü boyu men yiycek eee adam bi zamanlar bir söz vermişti 3 yılmı 4 yılmı ne feneri üstüste şampiyon yapacam diye malum bu senede şampiyon olmazsanız adam şampiyonluğu göremeden men edilecek tff de acıdı sizi şampiyon yaptı mahmut uslu basın toplantısında nerdeyse ağlıcaktı bizi şampiyon yapın yoksa ligden çekilcez diye tak gençlerbirliği maçında 2 haksız penaltı çalındı maçı aldınız madem iyi takımdınız neden 2 penaltı golünden sonra normal bir gol atamadnız?? 3 atsaydnız 4 atsaydnızya

bu yıl bızı tff mi sampıyon yaptı :)

yoksa sizin deplasmanda galıbıyet alamamanızmı ?

Geri
Üst Alt