Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Hala zamana bırakalım diyorlar o da ayrı bir uyutma metodu..

Birşey olmayacak artık Fenerbahçe'nin şike yaptığı mevzusunda...UEFA'nın şike kararı değişmez bu vakitten sonra. Hükümete yasladınız arkanızı şimdi paralel yapı ayağına kurtulma peşindesiniz. İlk şike operasyonunda hükümete giydiriyorsunuz şimdi en büyük destekçisi durumuna geldiniz... Biraz tutarlı olun yahu.

Ha yargıda bilmem kaç hakim ve savcının yeri değişti,hükümetten de güveni almışsınız ve zamana bırakalım diyorsunuz tabi. Biz yemiyoruz artık bu numaraları.

Mahkemeler Fenerbahçe'nin şike yaptığını onaylamadı,Aziz'in şike yaptığını,çete örgütüne üye olduğunu ispatladı. UEFA ve CAS Fenerbahçe'nin şike yaptığı kanaatine vardı.İkisini birbirinden ayırabilseniz keşke...

Kısacası oldu da bitti maşallah,yumurtanın sarısı gitti yarısı...

Halil Ateş adamsan bu soruyu cevaplarsın .

Sizin forumunuz dolu olmasına rağmen neden Galatasaraylıların yoğunlukta olduğu hatta %99'u Galatasaraylı olan bir foruma üye oluyorsunuz ? Hadi üye oldunuz , ilk mesajın neden şike konuları hakkında ? İnsan bir selam yeni geldim kendini tanıtır . Amacın ne yani şimdi senin ?

TFF eksi puan cezası verme konusunda kararlar almaya hazırken ----> "Mahkeme kararını bekleyelim"

Mahkeme karar verdikten sonra ----> "TFF kararları bağlayıcıdır,spor hukuku-ceza hukuku ayrıdır"

İki TFF de ayrı yönetimlerden oluşuyordu...

Sadece bu durum bile şike yapıldığına dair bir kanaat oluşturuyor.

Küfür etmediğin sürece bu tarz olaylardan ceza almazsın, zaten provakasyon için gelenleri gönderiyoruz. Sende karşı tarafta ki insana verilebilecek çokca cevap mevcuttur zaten, illa işin küfür yönüne yönelmek yalnış bi olay, yazdığın yazılar ile karşındakini sindirebilirsin.

Kesinlikle haklısın genelinde ama özelikle bilincli bir fener taraftarına küfür etmemek çok zor benim için.

Şikeyi mikeyi geçtim. Atama suikasta bulunan eski başkanları var ve bunuda biliyorlar gibi Atayı utanmadan menfaatleri için kunlanıyorlar.

Veya bize her macda küfür etmeleri yada a diyelim arkadaş kahve ortamında nasıl ... Galatasarayı ama diyenler ben sozial bağ kuramam.

Annama bacıma küfür eden nasılsa aynısı burda da gecerli benim için en azından. Galatasaray benim için sadece bir kulüp deåil. Namuz , hayat felsefesidir şerefimdir.

fenerlilere küfür etmemek hele ki böylelerine benim için imkansız nerdeyse. Neyse kafa şişirdik yine

Kesinlikle haklısın genelinde ama özelikle bilincli bir fener taraftarına küfür etmemek çok zor benim için.

Şikeyi mikeyi geçtim. Atama suikasta bulunan eski başkanları var ve bunuda biliyorlar gibi Atayı utanmadan menfaatleri için kunlanıyorlar.

Veya bize her macda küfür etmeleri yada a diyelim arkadaş kahve ortamında nasıl ... Galatasarayı ama diyenler ben sozial bağ kuramam.

Annama bacıma küfür eden nasılsa aynısı burda da gecerli benim için en azından. Galatasaray benim için sadece bir kulüp deåil. Namuz , hayat felsefesidir şerefimdir.

fenerlilere küfür etmemek hele ki böylelerine benim için imkansız nerdeyse. Neyse kafa şişirdik yine

Yok yorumun güzel günlük yaşantımızda bizde böyle tarz insanlara birşeyler söylüyoruz tabi ancak forum ortamının bir üslubu olduğu için o üslupta cevap vermek daha uygun olur herkes için.

Yok yorumun güzel günlük yaşantımızda bizde böyle tarz insanlara birşeyler söylüyoruz tabi ancak forum ortamının bir üslubu olduğu için o üslupta cevap vermek daha uygun olur herkes için.

Bunu bildiğim ve saygı duyduåumdan dolayı hafifce yol alayım dedim konudan kendi adıma.

Burda küfürü her kimseye olsada artık olmaması kuralarını hem saygıyla karşılıyorum hem de Galatasaraylığın getirdiği bir karakter güçüdür . Düşmanının olsada saygıyı esirmemeye calış mümkün olduğu kadari ile.

Ben bu konuda bunlara gelince sınıfda kalıyorum . Bizde insanız ve dört dörtlük metin oktaylar gibi Galatasaraylığı beceremiyoruz maalesef.

Buda benim sorunum artık ama cikayetci değilim şimdilik.

Bunu bildiğim ve saygı duyduåumdan dolayı hafifce yol alayım dedim konudan kendi adıma.

Burda küfürü her kimseye olsada artık olmaması kuralarını hem saygıyla karşılıyorum hem de Galatasaraylığın getirdiği bir karakter güçüdür . Düşmanının olsada saygıyı esirmemeye calış mümkün olduğu kadari ile.

Ben bu konuda bunlara gelince sınıfda kalıyorum . Bizde insanız ve dört dörtlük metin oktaylar gibi Galatasaraylığı beceremiyoruz maalesef.

Buda benim sorunum artık ama cikayetci değilim şimdilik.

Böyle devam et fatih sana çok şey kazandırır.

Yeni bir şey dememiş orada ya zaten aynı sayfada çevirmişler , dikkat etmemişsiniz galiba. Cas karar verdi ,süreç kapandı diyor yani isterseniz 85 kere yeniden yargılayın seneye de Avrupa'da olmayacaklar, tazminat konusu zaten tamamen goygoy malzemesidir. Soruyu kim sormuşsa güzel sormuş , herkes Fener'i suçlu buldu ama TFF hiç yaptırımda bulunmadı buna ne diyeceksiniz diyor.Onu Tff'ye sorun , o ne yapacağını bilir, karar onların diyor.

bak biz Fenerbahçelilerde sunu dıyoruz

Galatasaryın her macından once o takımın futbolcusuyla adı cıkıyordu ve transferde oluyordu Fenerbahçelilere sorsan buda şike derler

emenike aklandı

nerde paraları sayan goruntuler, kahe nerde Serkan kırıntılı ceza aldımı Orhan şamda almadı vs

bilgi kirliliği cok arkadasım

cok yalan haber cıktı o donemde

Bilgi kirliliği konusunda haklısın. Okumayan bir millet olduğumuzdan saçma sapan sonuçlara varıyoruz.

Emenike aklanmadı bizzat şike yaptığı sabit görüldü, fakat ceza tayinin şartlarının oluşmadığı için yasal olarak ceza verilmedi.

Para sayma görüntüleri hiçbir zaman ceza dosyasında yer almadı bu sadece bir yersiz dedikodu. Aynen 1 milyon doların çantaya sığmadı gibi, çünkü tapelerin hiç bir yerinde miktardan bahsedilmemişti.

Bilgi kirliliğin nasıl ortaya çıktığı bundan.

Elini kalbine götür Türkiye'de heryerde yolsuzluk rüşvet var bir tek futbol mu temiz?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Biz şike yaptık ama tek değiliz, herkes yaptı gibi salak saçma bir savunma bile her şey kumpas biz temiziz demekten daha mantıklıdır.

Yeni bir şey dememiş orada ya zaten aynı sayfada çevirmişler , dikkat etmemişsiniz galiba. Cas karar verdi ,süreç kapandı diyor yani isterseniz 85 kere yeniden yargılayın seneye de Avrupa'da olmayacaklar, tazminat konusu zaten tamamen goygoy malzemesidir. Soruyu kim sormuşsa güzel sormuş , herkes Fener'i suçlu buldu ama TFF hiç yaptırımda bulunmadı buna ne diyeceksiniz diyor.Onu Tff'ye sorun , o ne yapacağını bilir, karar onların diyor.

herkes Fener'i suçlu buldu ama TFF hiç yaptırımda bulunmadı buna ne diyeceksiniz diyor.Onu Tff'ye sorun , o ne yapacağını bilir, karar onların diyor.

bu bizim için yeterde artar renktaş adam gerekeni söylemiş daha ne desin:)

herkes Fener'i suçlu buldu ama TFF hiç yaptırımda bulunmadı buna ne diyeceksiniz diyor.Onu Tff'ye sorun , o ne yapacağını bilir, karar onların diyor.

bu bizim için yeterde artar renktaş adam gerekeni söylemiş daha ne desin:)

''Şikecilere verilmesi gereken cezalar açıktır. Tff'den Fenerbahçe'yi küme düşürmesini talep ediyoruz , düşürmezlerse 8 sene hepinizi men edeceğiz.'' Böyle demelerini bekliyor bazıları heralde. :D

''Şikecilere verilmesi gereken cezalar açıktır. Tff'den Fenerbahçe'yi küme düşürmesini talep ediyoruz , düşürmezlerse 8 sene hepinizi men edeceğiz.'' Böyle demelerini bekliyor bazıları heralde. :D

lafı dolandırınca anlamıyorlar kuş kafalılar direk öyle söylerseler anlarlar:)bide şu varki uefa kişilere cezaları verince ,azizeye şikeden ömürboyu men verdim deyince ve bunu tff ye bildirince sende gerekeni yap artık demiyecekmi??

Geri
Üst Alt