Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nie yaw... sakalı yeter

wolves'ın potansiyelinin gerektirdiği oyunu oynatmadı ya da oynatamadı gibi geliyor bana birde çoğu topçusu portekizli olan ekipten gelince bi kopukluk yaşanabilir, ama oturup düzenli wolves maçları izlemediğim için yorumum çok ciddiye alınmasa iyi olur ewd

wolves'ın potansiyelinin gerektirdiği oyunu oynatmadı ya da oynatamadı gibi geliyor bana birde çoğu topçusu portekizli olan ekipten gelince bi kopukluk yaşanabilir, ama oturup düzenli wolves maçları izlemediğim için yorumum çok ciddiye alınmasa iyi olur ewd

bu sene iyi değildi ewt. biraz forvetlerinin pert olmasıyla da ilgisi var sanırım. palasta da kadroya takviye yapılması lazım o yüzden zor olcak. lakin prömiyer ligde kendini ispatlamış biri olması hasebiynen diğer opsiyonlar da düşünülünce beni hayli memnun eden 1 hamle olacaktır

İki gözümün nuru Brentford-Arsenal maçıyla geri döndü. Brentford'un forveti Toney fena bir herif. Geçen sene Championship'de estirmiş adam. Büyük transfer yapabilir.

konusu yok ama yarın 14.30'da tam bir pl maçı var: manu-leeds

sancho ve varane sonrası hedef büyüten manu ile bielsa ile 1 sene daha anlaşan leeds'in maçı

bol gollü zevkli bir maç olur. Leeds topa daha fazla sahip olur

brenfortu playof finalinde izlemiştim fişek gibi 1 takım

Sofasocre doğru söylüyorsa çift forvet oynuyor Brentford. O zaman Halil'i tutarlar tabii, bi forvet daha almaları lazım ki salsınlar

FPL'de daha ilk maçtan güzel fire verdik. Arsenal'e güvenende kabahat zaten. Özellikle böyle durumlarda taraftarlık yapmayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt